Eenvoudig de restwaarde berekenen

Benieuwd naar wat de restwaarde van uw auto is? U bent aan het juiste adres. Bij wijkopenautos.be berekent u snel de waarde van uw voertuig..

De restwaarde is wat uw auto nog waard is na verloop van tijd of na een ongeluk. Is de restwaarde lager dan de reparatiekosten? Dan loont het niet om de schade te herstellen.

Hoe hoog de restwaarde auto is, speelt een belangrijke rol in de autoverkoop. Via onze online waardebepaling weet u razendsnel wat uw auto nog waard is.

Voer de zelfevaluatie uit en ontdek wat uw auto waard is gebaseerd op de staat van uw auto. Wij kopen vervolgens graag uw auto voor deze waarde, die we uitdrukken in een verkoopprijs.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

1. Bereken de restwaarde auto

Restwaarde auto berekenen met checklist

Niet elke manier om online de restwaarde van uw auto te berekenen is even handig. U kunt de restwaarde bepalen via een koerslijst. Dan moet u vrij veel gegevens invullen: het merk, het type auto, het bouwjaar, de bouwmaand, het type transmissie, de brandstofsoort én het aantal deuren.

Via onze online waardebepaling gaat dat een stuk makkelijker én sneller: u vult alleen uw voertuiggegevens, de kilometerstand en uw e-mailadres in. De restwaarde verschijnt vervolgens direct op uw scherm.

2. Verkoop uw auto

Nu u de restwaarde van uw auto weet, kunt u uw auto verkopen op basis van deze waardebepaling. Als uw auto in een zeer goede staat verkeert, gooit u wat bij de prijs op en als de auto niet zo goed meer functioneert stelt u de prijs wat naar beneden bij.

Houd er sowieso rekening mee dat kopers altijd willen afdingen. Dus een kleine verhoging van de restwaarde kan nooit kwaad. Houd dan de restwaarde aan als bodemprijs en zo ontvangt u na het afdingen van de koper nog steeds de prijs die u wilt.

Wij raden het af om de verkoopwaarde van uw auto alleen op de restwaarde te baseren, omdat hierin de staat van de auto niet is meegenomen. Via onze gratis waardebepaling kunt u verdergaan met de zelfevaluatie om meer aanvullende details over het voertuig door te geven.

Voeg een paar foto's toe, en wij berekenen de marktwaarde van uw auto. Deze waarde drukken we direct uit in een definitieve verkoopprijs. Hiervoor kunt u meteen aan ons verkopen!

Boek een inleverafspraak en lever uw auto in. In de vestiging regelen wij al het papierwerk en maken we de verkoopprijs direct aan u over.

Gratis online taxatie

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Het ging vlot en snel en coreckt.
Paul V. | Mechelen | Ford Fiesta, 2007 01.11.2019
goeie prijs gekregen en geld heel vlug overgeschreven
Marleen V. | Gent | Mazda 2, 2008 26.08.2019
wagen verkocht in afdeling van Brugge , bijzonder snelle afhandeling ! een heel professioneel en heel beleefd team , correcte prijs , twee dagen later het geld op mijn rekening !! zonder twijfel een aanrader !
Wim D. | Brugge | Toyota Avensis, 2009 17.06.2019