Beste autobod bij wijkopenautos.be

Voorkom slechte ervaringen met advertentiesites, autoverkoopsites en veilingsites en krijg het beste autobod op uw occasion bij wijkopenautos.be.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Het vergelijken van aanbieders voor het beste autobod is belangrijk bij het auto verkopen. Zo krijg u inzicht in de verschillende mogelijkheden.

Naar de dealer of uw wagen online aanbieden, de keuze voor verkoopwijze wordt gemaakt op basis van het beste autobod. De eerste stap in het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde. wijkopenautos.nl helpt u niet alleen met het online bepalen van de huidige waarde, maar ook met het taxeren op locatie en met de verkoop.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Hoe krijg ik het beste autobod?

Het beste autobod

Bij biedingen denkt u misschien aan veilingsites. Die zijn er ook speciaal voor auto’s. Het nadeel van deze manier van verkoop is dat u moet afwachten of er wordt geboden op uw auto en hoe hoog deze biedingen dan zijn. Bovendien is het bod misschien minder dat dat uw auto daadwerkelijk waard is.

Vul daarom eerst de gratis online taxatietool in op wijkopenautos.be. Hiervoor heeft u uw autogegevens, de kilometerstand en een geldig e-mailadres nodig.

Vervolgens ziet u een waarde op uw beeldscherm verschijnen. Deze waarde is een indicatie van de waarde van uw auto. In de berekening is namelijk nog niet de staat van uw auto meegenomen.

Een taxateur moet er aan te pas komen om de exacte waarde van uw auto te kunnen bepalen. Hij kijkt in ongeveer een half uur tijd uw auto na aan de hand van een checklist. Na een testrit kan hij u het beste autobod geven. U kunt het bod ook weigeren en uw auto niet verkopen.

De taxatie is vrijblijvend: er worden bij ons geen kosten in rekening gebracht als u toch niet tot verkoop over gaat.

TIPS voor het beste autobod

U wilt het beste bod op uw auto krijgen, daarom is het verstandig om deze tips in acht te nemen:

  • Maak voor taxatie uw auto volledig schoon - interieur en exterieur
  • Ruim de auto op en haal vakjes leeg
  • Verwijder vieze geurtjes
  • Poets oppervlakkige krasjes weg met een krasverwijderaar
  • Vul de vloeistoffen bij
  • Spuit wat bandenzwart op de banden

2. Een kapotte auto verkopen voor het beste autobod

Als uw auto schade heeft, is het vaak lastig de verkoop van uw auto snel rond te krijgen. Online worden er genoeg auto’s zonder schade aangeboden, waarin kopers meestal meer interesse hebben.

Via via of aan bekenden uw schadeauto verkopen is ook een manier, maar als zij een vriendenprijsje verwachten is dat niet de manier om het beste autobod te krijgen.<(p>

Laat bij kleine schade, zoals deuken en krassen, deze repareren zodat u de auto makkelijker kwijt kunt. Bij grote schade staat u voor de keuze naar een autosloperij te gaan of naar een autobedrijf.

De autosloperij biedt meestal niet meer dan de schrootprijs voor schadeauto’s. Vaak brengt uw auto meer op, omdat er altijd nog goede onderdelen zijn. Het zou daarom zonde zijn uw auto daar in te leveren.

Als u uw auto wilt verkopen aan een autobedrijf dan kan u het beste naar een auto-inkoopbedrijf gaan. Dit is iets ander dan een autodealer. Bij wijkopenautos.be kunt u vaak al binnen 24 uur terecht voor een gratis taxatie.

Gratis online taxatie

3. Accepteer het beste autobod

Een auto-inkoopbedrijf is dus om veel verschillende redenen de beste optie om het beste autobod te krijgen. Het scheelt u enorm veel tijd en energie.

Naast het simpele taxatieproces profiteert u van nog meer service. Zo kunt u als u “ja” zegt tegen het bod van de taxateur meteen uw wagen in onze vestiging achterlaten. We maken het bedrag dat is afgesproken naar uw rekening over, zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken. Wij regelen ook de afmelding en schrapping voor u. U hoeft dus na het accepteren van het bod nergens meer aan te denken. Wij handelen de verkoop netjes voor u af.

Wacht niet langer tot uw auto nog minder waard wordt en kom langs voor het beste autobod!