Beste autobod bij wijkopenautos.be

Voorkom slechte ervaringen met advertentiesites, autoverkoopsites en veilingsites en krijg het beste autobod op uw occasion bij wijkopenautos.be.

Het vergelijken van aanbieders voor het beste autobod is belangrijk bij het auto verkopen. Zo krijg u inzicht in de verschillende mogelijkheden.

Naar de dealer of uw wagen online aanbieden, de keuze voor verkoopwijze wordt gemaakt op basis van het beste autobod. De eerste stap in het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde. wijkopenautos.nl helpt u niet alleen met het online bepalen van de huidige waarde, maar ook met het taxeren op locatie en met de verkoop.

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Het beste autobod krijgen

beste auto bod

Bij biedingen denkt u misschien aan veilingsites. Die zijn er ook speciaal voor auto’s. Het nadeel van deze manier van verkoop is dat u moet afwachten of er wordt geboden op uw auto en hoe hoog deze biedingen dan zijn. Bovendien is het bod misschien minder dat dat uw auto daadwerkelijk waard is. Vul daarom eerst de gratis online taxatietool in op wijkopenautos.be. Hiervoor heeft u uw autogegevens, de kilometerstand en een geldig e-mailadres nodig. Vervolgens ziet u een waarde op uw beeldscherm verschijnen. Deze waarde is een indicatie van de waarde van uw auto. In de berekening is namelijk nog niet de staat van uw auto meegenomen. Een taxateur moet er aan te pas komen om de exacte waarde van uw auto te kunnen bepalen. Hij kijkt in ongeveer een half uur tijd uw auto na aan de hand van een checklist. Na een testrit kan hij u het beste autobod geven. U kunt het bod ook weigeren en uw auto niet verkopen. De taxatie is vrijblijvend: er worden bij ons geen kosten in rekening gebracht als u toch niet tot verkoop over gaat.

2. Een kapotte auto verkopen

Als uw auto schade heeft, is het vaak lastig de verkoop van uw auto snel rond te krijgen. Online worden er genoeg auto’s zonder schade aangeboden, waarin kopers meestal meer interesse hebben. Via via of aan bekenden uw schadeauto verkopen is ook een manier, maar als zij een vriendenprijsje verwachten is dat niet de manier om het beste autobod te krijgen. Laat bij kleine schade, zoals deuken en krassen, deze repareren zodat u de auto makkelijker kwijt kunt. Bij grote schade staat u voor de keuze naar een autosloperij te gaan of naar een autobedrijf. De autosloperij biedt meestal niet meer dan de schrootprijs voor schadeauto’s. Vaak brengt uw auto meer op, omdat er altijd nog goede onderdelen zijn. Het zou daarom zonde zijn uw auto daar in te leveren. Als u uw auto wilt verkopen aan een autobedrijf dan kan u het beste naar een auto-inkoopbedrijf gaan. Dit is iets ander dan een autodealer. Bij wijkopenautos.be kunt u vaak al binnen 24 uur terecht voor een gratis taxatie.

Accepteer het beste bod

Een auto-inkoopbedrijf is dus om veel verschillende redenen de beste optie om het beste autobod te krijgen. Het scheelt u enorm veel tijd en energie. Naast het simpele taxatieproces profiteert u van nog meer service. Zo kunt u als u “ja” zegt tegen het bod van de taxateur meteen uw wagen in onze vestiging achterlaten. Verder maken we meteen het bedrag dat is afgesproken naar uw rekening over, zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken. Wij regelen ook de afmelding en schrapping voor u. U hoeft dus na het accepteren van het bod nergens meer aan te denken. Wij handelen de verkoop netjes voor u af. Wacht niet langer tot uw auto nog minder waard wordt en vul nu onze taxatietool in!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Een vlotte en eerlijke waardeschatting van je voertuig
Ann V. | Brugge | Audi A3, 2008 07.09.2017
Zeer vriendelijk onthaal, lekkere koffie. Objectieve beoordeling auto en testrit. Vlotte verkoop (+- 30 min) Eerlijke prijs en vlotte afhandeling. Bedrag gestort op mijn rekening binnen 24 uur.
Geert V. | Hasselt | Dacia Sandero II, 2014 07.08.2017
Vriendelijke ontvangst en afhandeling !!!
Jean D. | Antwerpen | Mercedes-Benz CLC-Klasse, 2009 13.07.2015