Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Antwerpen – Gent – Brussel - Brugge

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

078 - 484 070

  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Bereken alle prijzen van tweedehands auto's!

prijzen-tweedehands-autos

Als u nadenkt over de koop van een nieuwe auto en uw occasion wilt gaan verkopen, is het handig om u te oriënteren op de prijzen van tweedehands auto's. Dit kan u doen door in de zoekertjes te zoeken naar wagens die hetzelfde jaar zijn gebouwd en van hetzelfde merk. Deze wagens moeten dan natuurlijk maar net op dat moment worden aangeboden.

Een andere manier is de gemiddelde afschrijving van uw wagen schatten. Of dit heel erg nauwkeurig is, is natuurlijk de vraag. De taxatietool op deze website kan in dit geval uitkomst bieden. Door enkele gegevens in te voeren, berekent de tool razendsnel de dagwaarde.

Als u uw tweedehands auto van de hand wil doen voor een goede prijs, kunt u langskomen bij één van onze vestigingen, vaak al binnen 48 uur. Daar zal een gecertificeerde taxateur uw auto op professionele wijze taxeren. De prijs die hij vaststelt is ook gelijk ons bod op uw wagen. Omdat wij een full-service bedrijf zijn, handelen we bij de koop alle administratie af. In dit artikel leest u alles over de taxatie en het verkoopproces van wijkopenautos.be.

Onder onze service valt:

Je kunt meteen terecht
Schadevoertuig inkoop
Snelle afhandeling
Handige online taxatietool
Vrijblijvend bod

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Het papierwerk was binnen twee dagen geregeld, zo wil ik mijn volgende wagen ook wel weer verkopen. (Karel T.)

Ik was erg tevreden met de service bij de garage, jullie medewerkers zijn erg vriendelijk en vakbekwaam. (Lucas H.)
Peugeot 307, BJ 2001
Peugeot 307, BJ 2001
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Mercedes A-Klasse, BJ 2006
Mercedes A-Klasse, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
Beoordelingen van klanten
Luca H.

Ik kan wijkopenautos.be alleen maar aanraden! Het is niet alleen een geweldig bedrijf, ze boden bovendien een keurig bedrag voor mijn auto. De complete afhandeling van de verkoop was indrukwekkend en verliep erg gemakkelijk. Na twee dagen had ik het geld ontvangen en het dossier is keurig afgerond.

Jack de V.

De medewerkers waren erg vriendelijk en werkten uiterst effectief. Ik kreeg en erg redelijk en goed onderbouwd bod.

De werking van de taxatietool

Om een indicatie van de prijs van een tweedehands auto te krijgen, gebruikt u de taxatietool op deze website. De tool werkt heel simpel: U vult uw voertuiggegevens in, geeft een indicatie van de huidige kilometerstand en uw e-mailadres op. Mocht u de voertuiggegevens even niet meer weten, dan kunt u ook het merk en model opgeven. Als u alle gevraagde gegevens hebt ingevuld, drukt u op 'taxtatie bekijken'. De tool rekent nu razendsnel de dagwaarde uit. De werkelijke waarde van een tweedehands auto kan verschillen van de dagwaarde. Dit komt omdat de prijzen van tweedehands auto's ook afhankelijk zijn van de staat waarin de wagen verkeert. Om dit te kunnen beoordelen is de blik van een professional nodig. Via de taxatietool kunt u daarom een afspraak maken met één van onze experts.

Een overzicht van door ons gekochte wagens:

Merk en Type Bouwjaar
Audi S4 2006
Audi A4 2001
Alfa Romeo 147 2009
Audi TT 2000
Mazda RX-8 2008
BMW E46 2000
BMW 520 2001
BMW X6 2005
Opel Corsa 2007
Peugeot 207 2007
Opel Combo 2011
Opel Zafira 2008
Renault Mégane 2005
Nissan Qashqai 2012
Renault Clio 2011
Ford Focus 2011
Skoda Fabia 2006
Land Rover Evoque 2014
Subaru Impreza 2008
Toyota Prius 2010
Toyota Yaris stationwagon 2013

U kiest via de taxatietool een locatie, tijd en datum die u het beste uitkomt. Als u op de gekozen dag één van onze vestigingen komt binnenrijden, kan onze taxateur meteen beginnen met de taxatie. Als professional is hij uiteraard op de hoogte van de autoprijzen op de tweedehands auto opkopers markt, dus hij kan goed beoordelen wat uw auto echt waard is. Hij controleert de staat van de motor en kijkt of uw auto geen roestplekken heeft. Ook de binnenkant van uw auto wordt geïnspecteerd. Na de taxatie maakt de taxateur een testrit, om een volledig beeld van uw auto te krijgen. Hierna kan hij de balans opmaken en u precies vertellen wat je auto nog waard is. Deze waarde zetten wij direct om in een bod op uw auto. U kunt uw auto nu bij ons achterlaten.

Maak u geen zorgen als uw auto niet meer in goede staat verkeert. Wijkopenautos.be doet ook aan de inkoop van schadeauto's. Ook deze voertuigen onderwerpen wij aan een uitgebreide taxatie, om ze van een juiste prijs te voorzien.

Uw auto verkopen aan wijkopenautos.be

Als u ervoor kiest om aan ons uw auto over te doen , handelen wij de koop voor u af. Ook het geld staat na twee werkdagen op uw rekening. Zo verloopt het gehele proces zorgeloos. Wilt u zichzelf niet vermoeien met het zoeken van prijzen van tweedehands auto's, maar gemakkelijk uw wagen kunt slijten zodat u direct een nieuwe kunt kopen ? Maak dan een afspraak bij een wijkopenautos.be vestiging in de buurt voor een taxatie en een snelle verkoop!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: