Wij berekenen gratis uw autowaarde

Hoeveel is mijn auto waard? Antwoord op deze vraag krijg je gratis bij wijkopenautos.be. Ontvang de autowaarde door uw autogegevens in de online tool in te vullen direct de dagwaarde te ontvangen.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

De dagwaarde is exclusief de staat van de auto. Voor de actuele autowaarde kunt u terecht bij onze vestiging. Daar beoordelen onze taxateurs gratis uw autowaarde. Ze kijken hierbij naar het merk, model en type auto, maar voornamelijk inspecteren ze de staat van de wagen.

Aan de hand van een uitgebreide checklist berekenen ze de autowaarde. Zo testen ze de wegligging en nemen ze eventuele accessoires mee in hun berekening. Op basis van hun bevindingen doen ze u een vrijblijvend bod.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Autowaarde berekenen gratis begint online

Autowaarde berekenen gratis

Uw voertuiggegevens weet u uit het hoofd, de kilometerstand is af te lezen in uw auto en het bouwjaar vindt u in het onderhoudsboekje. Voer deze drie criteria in op onze online taxatietool en wij geven u een voorlopige autowaarde.

wijkopenautos.be benadrukt schatting, omdat het bedrag alleen gebaseerd wordt op deze drie criteria. Eventuele extra opties aan uw voertuig worden dus niet meegerekend.

Als u na online taxatie auto een vrijblijvende afspraak maakt met een expert in één van onze garages worden deze opties wel meegenomen in exacte waardebepaling.

Nu u uw autowaarde gratis heeft berekend beslist u zelf of u overgaat tot exacte waardebepaling. Vindt u het prima om gewoon eens te weten wat u ongeveer mag verwachten voor uw auto? Geen probleem!

Het invullen van uw gegevens op wijkopenautos.be verplicht u verder tot niets. Wij vinden het gewoon belangrijk dat u weet op welk bedrag u kan rekenen, of u nu met ons in zee gaat of naar een andere garage gaat. Het is via ons in ieder geval mogelijk om uw autowaarde gratis te laten berekenen. Wil u daarna alsnog de exacte waarde weten, dan bent u van harte welkom bij onze expert.

Overigens hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat waarin uw auto verkeert. wijkopenautos.be koopt alle auto's in, ongeacht staat, model of leeftijd. In onze ogen heeft elke auto waarde en als is uw voertuig klaar voor de sloop, dan bevat het misschien nog onderdelen die geld waard zijn.

Ook al denkt u dat er geen waarde meer inzit, gewoon laten taxeren en wie weet verrast de gratis berekende autowaarde u nog.

Gratis online taxatie

2. Laat uw autowaarde berekenen gratis doen in de garage

Een afspraak in onze garage maakt u makkelijk online. U kiest datum en tijd waarop het gratis berekenen van uw autowaarde u het beste uitkomt en binnen 24 uur ontvangt u hiervan bevestiging uit onze garage. Het enige dat u nog hoeft te doen voor inspectie is uw auto schoonmaken en persoonlijke eigendommen verwijderen.

Zo kan onze expert vlot aan het werk en maakt uw auto een betere indruk voor het gratis berekenen van de autowaarde. De inspectie duurt ongeveer een halfuur waarin u plaatsneemt in ons kantoor met een kop koffie of thee. Onze expert werkt aan de hand van een uitgebreide checklist en loopt onderdelen na als: werking van de motor, staat van de banden, lak, remmen, eventuele schade, roest en gepleegd onderhoud.

Aan het einde van de inspectie maakt onze expert een proefrit zodat hij zeker weet dat hij niets over het hoofd ziet. Bij terugkomst in de garage doet hij u een vrijblijvend, maar niet meer onderhandelbaar bod.

Omdat onze services gratis zijn verplicht dit bedrag u tot niets. Het staat vrij om nog naar een andere garage te gaan, maar daar krijgt u niet gegarandeerd een beter bod als u uw autowaarde gratis laat berekenen.

Voordeel van wijkopenautos.be is dat u uw auto, na verkoopovereenkomst, achterlaat in onze garage en wij de bijbehorende administratie voor u afhandelen. Dit betekent dat u geen omkijken meer heeft naar de schrapping van het voertuig en de afmelding van het voertuig bij de verzekering.

Het enige waar u nog op hoeft te letten is de overboeking van de verkoopsom welke wij op de dag van verkoop al verwerken. Afhankelijk van uw bank heeft u dus op korte termijn een leuk bedrag op uw rekening. Zo wordt alles tot in detail geregeld en heeft u nergens meer omkijken naar.