Bereken nu: wat krijg ik voor mijn auto?

U vraagt zich af: ‘Wat krijg ik nog voor mijn auto?’. Op die vraag kunnen wij eenvoudig antwoord geven.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Voor de dagwaarde van uw auto vult u onze taxatietool in. Op basis van merk, model, bouwjaar en kilometerstand wordt een schatting gemaakt. Wilt u de exacte waarde? Die ontvangt u in de vestiging.

In de vestiging kunnen wij gratis uw auto taxeren en een vrijblijvend bod doen. Akkoord met dit bod? Uw auto is direct verkocht! Wij regelen het papierwerk, de afmelding én de schrapping. Maak dus nu een afspraak en leer wat u voor uw auto kunt krijgen!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wat krijg ik voor mijn auto? Een veelgestelde vraag onder autobezitters

Bereken nu: Wat krijg ik nog voor mijn auto

Tijdens de laatste rit met uw auto zat u niet meer helemaal prettig. U rijdt ook niet vaak de laatste tijd en vind dat eigenlijk wel prima. Het is daarom logisch dat u weleens denkt: wat krijg ik nog voor mijn auto?

Het is bekend dat de waarde van een auto afhankelijk is van veel factoren. Onder andere het merk, de kilometerstand, het bouwjaar en de staat zijn belangrijk om antwoord te krijgen op: Wat krijg ik voor mijn auto?

Omdat wijkopenautos.be gespecialiseerd is in gebruikte auto’s bieden wij u graag hulp door middel van een online taxatietool op onze website zodat u snel weet: Wat krijg ik nog voor mijn auto?

Online taxatietool voor de dagwaarde

De taxatietool werkt simpel, snel en wijst zich vanzelf. Voer uw auto gegevens in en ontvang direct de dagwaarde. Dit is een indicatie van de echte waarde omdat de staat en extra opties invloed kunnen hebben op wat u voor uw auto krijgt.

Altijd zuinig gereden en geen schade of ongelukken gehad? Logisch dat u meer voor uw auto krijgt dan een auto met schade. Maar zelfs een sloopauto is nog geld waard! U komt echt achter wat u voor uw auto krijgt als u langskomt bij wijkopenautos.be voor complete taxatie!

Taxatie in de vestiging van wijkopenautos.be

Voor de taxatie hebben wij gecertificeerde experts in dienst die uw auto grondig inspecteren. Na dit onderzoek van ongeveer een half uur volgt nog een proefrit en u ontvangt een definitief bod op uw auto.

U kunt uw auto direct verkopen, maar u kunt ook nog een paar dagen bedenktijd nemen: het bod is vijf dagen geldig.

Gratis online taxatie

Gaat u akkoord? Dan ronden wij uw dossier op vertrouwelijke wijze af. De betaling ontvangt u op uw bankrekening, zodat u niet met een grote som geld over straat hoeft.

Wat krijg ik voor mijn auto? Elke autobezitter vraagt het zich weleens af. Of men de auto nu nog jaren wil houden of er hard over nadenkt om deze te verkopen: het is goed om de waarde van een auto te weten.

Als u zelf op zoek gaat naar alle factoren waarvan autowaarde afhankelijk is, gaan er vaak uren verloren. Uiteindelijk heeft u dan alleen de factoren op een rijtje, maar moet u nog uitzoeken hoe deze toepasbaar zijn op uw auto én moet u alles nog uitrekenen.

Wij snappen dat dit u teveel gedoe is en u daarom geen actie onderneemt om uit te vinden: wat krijg ik voor mijn auto? Zonde, maar dan bent u bij wijkopenautos.be aan het juiste adres.

Ons advies is om uw voertuiggegevens in te vullen in onze online taxatietool. Heeft u dat gedaan, dan vragen wij alleen om het bouwjaar van uw auto en de kilometerstand. Nadat u deze heeft ingevuld verschijnt er direct een waarde-indicatie op uw scherm.

Ook wordt u meteen een optie geboden voor een persoonlijke afspraak met een erkende taxateur in één van onze vestigingen. Hiervan ontvangt u overigens ook een email zodat u het bedrag op papier heeft. Als het bedrag u goed in de oren klinkt, klikt u in de email meteen door naar de online agenda van onze taxateur om een afspraak in te plannen.

In onze garage wordt definitief antwoord gegeven op de vraag: wat krijg ik voor mijn auto?

2. In de garage komt u er definitief achter: wat krijg ik nog voor mijn auto?

Uw voertuig is laatst nog door de keuring gekomen, maar het kostte u flink wat geld. Teveel naar uw mening en toen u wegreed uit de garage dacht u: als ik het voertuig zou verkopen, wat krijg ik voor mijn auto?

Nu zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer het gaat om waardebepaling. Als een afspraak in de garage u te snel gaat, denkt u rustig na over de online waarde-indicatie en welke opties u heeft.

Het fijne van onze fullservice is dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Tijdens een uitgebreide inspectie in één van onze garages kijkt onze taxateur alles aan uw voertuig tot in detail na. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies waarnaar hij moet kijken en voorziet hij u van alle informatie wat betreft uw auto. Na de inspectie maakt hij een proefrit en bij terugkomst doet hij een definitief bod.

Zo weet u binnen een half uur: wat krijg ik voor mijn auto? Dit bod is niet onderhandelbaar, maar omdat onze services vrijblijvend zijn bent u nergens toe verplicht. Bent u het niet eens met ons bod, dan staat het u vrij om langs een dealer te gaan of de auto zelfs helemaal niet te verkopen.

Gaat u wel akkoord dan nemen we vanaf de garage alles van u over. Dat betekent dat u de auto bij ons achterlaat, wij afmelding van het voertuig bij de verzekering en het schrappingsbewijs regelen en de verkoopsom dezelfde dag nog overmaken naar uw rekening. Daar beschikt u na ongeveer 2 werkdagen over.

Kortom: u heeft nergens meer omkijken naar. Snel weten wat u krijgt voor uw auto? Haal uw voertuiggegevens dan nu door onze taxatietool en weet waar uw auto aan toe is.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Zeer vlotte verkoop, super vriendelijke en bekwame medewerkers, geld 3 dagen later al op mijn rekening.
Tom V. | Leuven | Volkswagen Golf VII 2014 19.01.2023
zeer vriendelijke, correcte, vertrouwen schenkende dienstverlening en eerlijk advies zonder de minste druk. Bovendien zeer snelle financiele regeling. Hartelijk dank
Guido S. | Hasselt | Alfa Romeo Alfa 159 2009 02.06.2019
alles heel vlot en perfect uitgevoerd en vlugge betaling met andere woorden een perfecte en snelle afhandeling
Bretini B. | Gent | Renault Kangoo 2016 20.01.2019