Bereken nu: wat krijg ik voor mijn auto?

wijkopenautos.be berekent gratis en snel wat u voor uw auto krijgt. Vul eerst onze online taxatietool in en kom vervolgens langs op locatie.

Onze taxateurs inspecteren daar uw auto volledig en doen uw een vrijblijvend bod. Dit bod is gebaseerd op de staat van de wagen, de wegligging en eventuele auto accessoires.

Als dit bod goed klinkt dan kunt u direct uw auto aan ons afgeven en dan handelen wij de rest af. Zo verzorgen wij al het papierwerk, de vrijwaring en maken wij de koopsom gelijk over. Dus maak vandaag nog een afspraak bij Wijkopenautos.be voor een taxatie auto!

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Wat krijg ik voor mijn auto? Een veelgestelde vraag onder autobezitters

Autowaarde berekenen

Tijdens de laatste rit met uw auto zat u niet meer helemaal prettig. U rijdt ook niet vaak de laatste tijd en vind dat eigenlijk wel prima. Het is daarom logisch dat u weleens denkt: wat krijg ik voor mijn auto?

Het is algemeen bekend dat de waarde van een auto afhankelijk is van veel factoren. Of u nu thuis bent in de autobranche of alleen om praktische redenen in het bezit bent van een auto. Het is wat ingewikkeld om te berekenen: wat krijg ik voor mijn auto? Omdat wijkopenautos.be gespecialiseerd is in gebruikte auto’s en wij bieden u graag hulp door middel van een online taxatietool op onze website zodat u snel weet: wat krijg ik voor mijn auto?

Online taxatietool

De taxatietool werkt simpel, snel en wijst zich vanzelf. U voert een paar gegevens in en binnen een paar minuten is de dagwaarde van uw auto bekend. Dit is uiteraard een schatting van de daadwerkelijke waarde, omdat de staat van de auto en de extra opties invloed hebben op de verkoopprijs van een auto. Als u altijd netjes voor uw auto heeft gezorgd en nooit ongelukken met de auto hebt gehad, brengt uw auto logischerwijs meer op dan een auto waarbij dit niet het geval is. Dit wordt duidelijk bij een taxatie in een van onze vestigingen.

Taxatie in de vestiging van wijkopenautos.be

Voor de taxatie hebben wij gecertificeerde experts in dienst die uw auto grondig inspecteren. Na dit onderzoek van ongeveer een half uur volgt nog een proefrit en u ontvangt een definitief bod op uw auto. U kunt uw auto direct verkopen, maar u kunt ook nog een paar dagen bedenktijd nemen: het bod is vijf dagen geldig. Gaat u akkoord? Dan ronden wij u dossier op vertrouwelijke wijze af. De betaling ontvangt u op uw bankrekening, zodat u niet met een grote som geld over straat hoeft.

Wat krijg ik voor mijn auto? Elke autobezitter vraagt het zich weleens af. Of men de auto nu nog jaren wil houden of er hard over nadenkt om deze te verkopen: het is goed om de waarde van een auto te weten. Als u zelf op zoek gaat naar alle factoren waarvan autowaarde afhankelijk is, gaan er vaak uren verloren. Uiteindelijk heeft u dan alleen de factoren op een rijtje, maar moet u nog uitzoeken hoe deze toepasbaar zijn op uw auto én moet u alles nog uitrekenen. Wij snappen dat dit u teveel gedoe is en u daarom geen actie onderneemt om uit te vinden: wat krijg ik voor mijn auto? Zonde, maar dan bent u bij wijkopenautos.be aan het juiste adres.

Ons advies is om uw voertuiggegevens in te vullen in onze online taxatietool. Heeft u dat gedaan, dan vragen wij alleen om het bouwjaar van uw auto en de kilometerstand. Nadat u deze heeft ingevuld verschijnt er direct een waarde-indicatie op uw scherm. Ook wordt u meteen een optie geboden voor een persoonlijke afspraak met een erkende taxateur in één van onze vestigingen. Hiervan ontvangt u overigens ook een email zodat u het bedrag op papier heeft. Als het bedrag u goed in de oren klinkt, klikt u in de email meteen door naar de online agenda van onze taxateur om een afspraak in te plannen. In onze garage wordt definitief antwoord gegeven op de vraag: wat krijg ik voor mijn auto?

2. In de garage komt u er definitief achter: wat krijg ik voor mijn auto?

Uw voertuig is laatst nog door de keuring gekomen, maar het kostte u flink wat geld. Teveel naar uw mening en toen u wegreed uit de garage dacht u: als ik het voertuig zou verkopen, wat krijg ik voor mijn auto? Nu zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer het gaat om waardebepaling. Als een afspraak in de garage u te snel gaat, denkt u rustig na over de online waarde-indicatie en welke opties u heeft. Het fijne van onze fullservice is dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Tijdens een uitgebreide inspectie in één van onze garages kijkt onze taxateur alles aan uw voertuig tot in detail na. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies waarnaar hij moet kijken en voorziet hij u van alle informatie wat betreft uw auto. Na de inspectie maakt hij een proefrit en bij terugkomst doet hij een definitief bod.

Zo weet u binnen een half uur: wat krijg ik voor mijn auto? Dit bod is niet onderhandelbaar, maar omdat onze services vrijblijvend zijn bent u nergens toe verplicht. Bent u het niet eens met ons bod, dan staat het u vrij om langs een dealer te gaan of de auto zelfs helemaal niet te verkopen. Gaat u wel akkoord dan nemen we vanaf de garage alles van u over. Dat betekent dat u de auto bij ons achterlaat, wij afmelding van het voertuig bij de verzekering en het schrappingsbewijs regelen en de verkoopsom dezelfde dag nog overmaken naar uw rekening. Het geld is dus na 2 dagen te gebruiken voor andere doeleinden of een nieuwe auto. Kortom: u heeft nergens meer omkijken naar. Snel weten wat krijg ik voor mijn auto? Haal uw voertuiggegevens dan nu door onze taxatietool en weet waar uw auto aan toe is.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

alles heel vlot en perfect uitgevoerd en vlugge betaling met andere woorden een perfecte en snelle afhandeling
Bretini B. | Gent | Renault Kangoo, 2016 20.01.2019
Snelle en eerlijk advies, vlotte verkoop met goede prijs, en vriendelijk personeel, TOP!!!
Anita S. | Hasselt | Citroen C3, 2003 25.11.2017
vlotte en correcte afhandeling van A tot Z. Aangenaam samenwerken, bij volgende verkoop terug !!
Kristof C. | Harelbeke | Volkswagen Caddy, 2007 25.06.2017

Gratis online taxatie