Auto inkoop Ford

U heeft een lange tijd plezier gehad van uw Ford, maar dan is het toch tijd voor een nieuwe. wijkopenautos.be is de inkoper van ieder type ford.

Wanneer u in het bezit bent van een oude ford of simpelweg op zoek bent naar een nieuwe dan is het eerst zaak om van uw oude auto af te komen. Wat de staat van uw Ford ook is maakt bij ons niet uit. Wij kopen iedere Ford, dus ook een met schade of veel kilometers op de teller.

Met een aantal stappen verkoop u uw Ford al bij ons. Ontdek wat de dagwaarde van uw Ford is via de taxatietool op onze website en kom bij een van onze vestigingen langs.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

1. De inkoop expert voor Ford auto's: wijkopenautos.be

Ford logo

Het verkopen van een occasion gebeurt tegenwoordig via allerlei kanalen. Voorheen waren occasions bij de dealer te vinden, maar tegenwoordig komt u ze op diverse online kanalen tegen.

Zo zijn er platformen waar u uw auto als advertentie op kan zetten. Hiermee krijgt u direct een landelijk bereik om uw auto te promoten. Er zijn ook platformen die gericht zijn op de inkoop van auto's, zoals wijkopenautos.be.

Veelal wordt er gebruik gemaakt van advertenties om de auto vervolgens aan andere particulieren te verkopen. Nadeel is echter dat u voor sommige advertentieplatformen betaalt om een advertentie te plaatsen en u uw auto niet gegarandeerd verkoopt. Ook krijgt u te maken met mensen die u niet kent die bij u aan de deur komen. Zij willen een proefrit maken en zullen veel onderhandelen over de prijs.

Een beter alternatief voor uw Ford is dan ook wijkopenautos.be. Met inmiddels meer dan 1.000.000 ingekochte auto's zijn wij marktleider in Europa. Ford heeft altijd in de top 10 gestaan van de meest ingekochte auto's.

Wij weten daarom hoeveel iedere Ford waard is en van ons ontvangt ueen vast eerlijk bod op uw auto. Geen onderhandeling en inkoop door ons gegarandeerd.

2. Inkoop Ford: Hoe werkt dat

Gratis online taxatie

Wij zorgen ervoor dat de inkoop voor iedere Ford zo eenvoudig mogelijk wordt geregeld. Met behulp van de taxatietool op deze pagina taxeert u iedere Ford al binnen een halve minuut. Vervolgens ontvang u de dagwaarde direct. De dagwaarde geeft een indicatie van het bedrag waar wij uw auto voor inkopen.

De dagwaarde is gebaseerd op de gegevens die u invoert in de taxatietool en niet op de staat van de Ford. Voor de inkoop moeten wij de staat daarom vaststellen bij de vestiging. Nadat u de dagwaarde hebt ontvangen maakt u direct een afspraak bij een van onze vestigingen om de uiteindelijke waarde vast te stellen.

Klinkt het bod op uw Ford interessant? Dan is het mogelijk om hier direct mee akkoord te gaan. Zo snel heeft u uw Ford al aan ons verkocht. Wij regelen vervolgens het papierwerk, zodat u de vrijwaring toegestuurd krijgt. Het afgesproken bedrag wordt ook direct naar u overgemaakt via bankoverschrijving.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De Verkoop is zeer snel gaan. Professionele en vriendelijke medewerker deed een grondige controle van mijn auto. Een half uur later ontving ik via mail een bod. Deze prijs was beter dan de andere voorstellen die ik had gekregen. De verkoop is ook zeer vlot gegaan en het bedrag stond 2 dagen later op mijn rekening.
Edwin V. | Zellik | Citroen C4 Picasso, 2011 26.10.2019
Heel vriendelijk. Goede service.
Saleika D. | Roeselare | Nissan Pixo, 2009 03.10.2019
Vriendelijke en deskundige taxatie, vlotte afhandeling
Joke D. | Gent | BMW X3, 2010 19.09.2019