Auto te koop gevraagd door wijkopenautos.be

U wilt van uw auto af en plaatst deze online. Echter blijkt dit een moeilijke opgave aangezien er dagelijks 5.000 nieuwe auto’s online komen.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Door het grote aantal auto’s die dagelijks online komen is het lastig om hier nog tussen gevonden te worden. Een andere manier is om uw auto aan wijkopenautos.be te verkopen. Bij ons worden er altijd auto’s te koop gevraagd.

Wij kopen daadwerkelijk alle auto’s, dus ook tweedehands auto’s, sloopauto’s en schadeauto’s. Kom langs voor een gratis taxatie om erachter te komen wat u bij ons voor uw auto krijgt.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Tweedehands auto te koop gevraagd

Auto te koop gevraagd

Uw auto te koop aanbieden lijkt in eerste instantie makkelijker dan het in werkelijkheid is. De reden hiervoor is duidelijk: we willen allemaal de beste prijs voor onze auto krijgen, maar kopers willen niet teveel betalen voor hun auto bij de inkoop. De vraag waar deze prijs te vinden is, is helaas niet zo gemakkelijk te beantwoorden.

Een auto verkoop site lijkt een goed idee maar daar komt u vaak bedrogen uit. Dankzij het immense aanbod van zo'n site betekent dat ook dat u moet concurreren met bedrijven die hun aanbod ook op deze websites hebben staan.

Zo'n advertentie klinkt misschien makkelijk, maar het wachten op reacties, het beantwoorden van vragen en het organiseren van proefritten kost veel meer tijd dan u lief is. En als er bijna geen interesse is voor uw auto, moet u ook nog eens zakken met de prijs. Aan het einde van de rit bent u dus niet per sé voordeliger uit, maar wel een hoop tijd kwijt.

Auto inkoop, maar dan beter!

Dat is dus precies de reden waarom wijkopenautos.be in het leven is geroepen. Tweedehands auto inkoop is namelijk het enige wat we doen. En dat doen we goed. Binnen 24 uur kopen wij uw te koop auto, ongeacht het merk of de staat van uw occasion.

 1. Door eenvoudig onze taxatietool in te vullen vraagt u de dagwaarde van uw auto aan. Dit is wat uw auto op papier waard is, op basis van het type auto, de leeftijd en kilometerstand.
 2. Maak vervolgens een gratis afspraak om uw auto te laten taxeren. Zo kunnen wij een auto inkoop waarde vaststellen. Deze waarde uit taxatie is wat uw auto echt waard is.

wijkopenautos.be kijkt verder dan de basisgegevens: wij geloven dat de waarde van een te koop auto alleen bepaald kan worden door een uitgebreide taxatie, verricht door professionele taxateurs. Daarom kijken onze mensen niet alleen naar de staat van de motor, maar controleren ze bovendien zowel het interieur als het exterieur van de auto.

Op basis van hun onderzoek, ervaring en kennis van de huidige automarkt, bieden ze u een prijs die recht doet aan uw auto en de staat waarin deze verkeert. Zo maken we de tweedehands auto inkoop eerlijk en transparant.

Accepteert u het bod? Dan is uw auto verkocht! Bovendien maken we het geld nog dezelfde dag naar u over, zodat het na twee werkdagen op uw rekening staat. Makkelijk, betrouwbaar en snel.

Gratis online taxatie

2. Sloopauto en schadeauto te koop gevraagd

Vanaf dag 1 hebben wij ons gespecialiseerd in het inkopen van occasions. Juist ook auto's die op het eerste oog moeilijker te verkopen lijken. Een auto die rijp voor de sloop is krijgt via advertentie sites moeilijk verkocht.

Particuliere kopers zitten namelijk niet te wachten op een auto waar ze niet veel meer mee kunnen. Handelaren daarentegen kopen ze maar al te graag meteen zoveel mogelijk op. Soms vanwege de onderdelen of vanwege de export. Particuliere auto export is namelijk niet erg interessant.

Vandaar dat u de auto aan een tweedehands auto inkoop bedrijf kunt sturen. Zij regelen dan de auto export en u bent van uw auto af. Het aantal verschillende bedrijven dat met 'tweedehands auto inkoop gevraagd' adverteert stijgt gestaag in België.

Auto export is populair, maar dan alleen voor de verkoop. Bij wijkopenautos.be heeft u het grote voordeel dat wij internationaal opereren, vanuit maar liefst acht Europese landen! En dat merkt u terug in de prijs voor uw auto.

Via welk kanaal zijn de volgende te koop gevraagde auto's makkelijk te verkopen?

wijkopenautos.be

 • Gemakkelijk: Auto's van 12 jaar en ouder
 • Gemakkelijk: Jahreswagen
 • Gemakkelijk: Auto's die onderhoud nodig hebben
 • Gemakkelijk: Licht beschadigde auto's
 • Moeilijk: Afgekeurde auto's
 • Gemakkelijk: Bedrijfswagens

Autohandelaren

 • Moeilijk: Auto's van 12 jaar en ouder
 • Gemakkelijk: Jahreswagen
 • Gemakkelijk: Auto's die onderhoud nodig hebben
 • Gemakkelijk: Licht beschadigde auto's
 • Moeilijk: Afgekeurde auto's
 • Moeilijk: Bedrijfswagens

Particuliere verkoop websites

 • Moeilijk: Auto's van 12 jaar en ouder
 • Gemakkelijk: Jahreswagen
 • Moeilijk: Auto's die onderhoud nodig hebben
 • Moeilijk: Licht beschadigde auto's
 • Gemakkelijk: Afgekeurde auto's
 • Moeilijk: Bedrijfswagens

3. Alle auto’s zijn welkom!

Auto te koop gevraagd? Bij wijkopenautos.be kan iedereen die een nieuwe auto wil met zijn oude auto terecht. Wilt u uw oldtimer verkopen, maar lukt het u niet om een koper voor uw unieke maar kostbare auto te vinden?

Bij wijkopenautos.be weten we ook uw auto op waarde te schatten. Of het nu gaat om de nieuwste modellen of om een model dat al lang uit de productie is gehaald, wijkopenautos.be biedt u de prijs die u voor uw te koop auto verdient.

Door ons overzichtelijke tweedelige verkoopproces weten wij elke auto op de juiste waarde te schatten. 'Hoe verkoop ik mijn auto?', is een vraag die vanaf vandaag tot het verleden behoort.

'Hoe gemakkelijk en snel verkoop ik mijn auto?', is de enige vraag die nog werkelijk telt. Een vraag die u bovendien zelf zo goed mogelijk kan beantwoorden door te kiezen voor de snelle en betrouwbare service van wijkopenautos.be.

Kiest u voor ons, dan beloven wij u een gegarandeerd snelle afhandeling tegen een weloverwogen prijs voor iedere auto. Kan uw te koop auto niet meer voldoen aan de eisen van vandaag de dag en is hij eigenlijk klaar voor de sloop?

Kom dan voordat u uw auto voor een bodemprijs bij de autodemontage inlevert eerst eens bij ons langs. Dan geven wij ook u nog een redelijke prijs voor uw sloopauto. Bij ons is iedere auto meer dan welkom.

wijkopenautos.be is altijd op zoek

Of u nou een eerste- of een tweedehands auto wil verkopen, wijkopenautos.be biedt u de prijs die u verdient. Bovendien bevinden onze vestigingen zich door heel het land: wij zijn dus altijd bij u in de buurt. Wacht daarom niet te lang met het kopen van uw nieuwe droomauto, maar kom gelijk met uw oude auto bij ons langs.

Vraag direct de prijsindicatie op en maak meteen een afspraak. Dan heeft u binnen twee werkdagen na de verkoop het geld op uw rekening en regelen wij de rest. Auto te koop gevraagd? Verkoop eerst uw oude aan wijkopenautos.be!

Auto te koop gevraagd voor export

Een specifiek type auto waar we met name naar op zoek zijn is de auto's die geschikt zijn voor export. Dit zijn auto's waar men in België niet veel meer mee kan, vanwege de leeftijd, schade of algemene populariteit.

Deze auto's kunnen eenvoudig geëxporteerd worden naar landen in bijvoorbeeld Oost Europa of Afrika, waar men blij is met auto's uit het westen van Europa.

Belgische chauffeurs hebben hier een naam goed voor de auto te zorgen, hoewel het natuurlijk ook meehelpt dat de zon hier niet de hele dag fel schijnt op de lak, waardoor de auto vanzelf langer mooi blijft. Ook is het onderhoud in België gemiddeld genomen van een hoger niveau.

Al met al genoeg redenen voor België als ideaal auto export land, waardoor ook wijkopenautos.be op zoek is naar auto export te koop gevraagd van bijvoorbeeld oude Renault of Peugeot wagens. Uiteraard kunnen Volkswagen, Ford, Skoda en Audi, BMW of Mercedes ook niet op deze lijst ontbreken.

Dus heeft u een auto te koop? Dan zeggen wij: Auto's te koop gevraagd!