Auto occasions verkopen via wijkopenautos.be

De verkoop van auto’s op de occasionmarkt groeit al een aantal jaar goed door. Het kopen van een gloednieuwe wagen wordt juist steeds minder populair.

Occasions worden steeds vaker verkocht via advertentiewebsites en auto verkoop sites aan particulieren. Echter brengt dit risico’s met zich mee. U weet nooit wie er bij u aan de deur komt, er zijn proefritten nodig en er komen veel onderhandelingen bij kijken.

Uw occasion verkopen doet u zonder problemen bij wijkopenautos.be. Bij ons krijgt u een bod op uw occasion, nadat we een proefrit in uw auto hebben gemaakt.

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Auto occasions verkopen

auto occasions

Het verkopen van uw occasion begint bij het zoeken naar het juiste platform en het beslissen hoeveel tijd u hieraan kwijt wilt zijn en hoe snel u de auto verkocht wil hebben. Occasions worden steeds populairder . Door de kwaliteit en veiligheid van de auto's gaan ze tegenwoordig langer mee. De consument weet dit en in plaats van een dure nieuwe auto aan te schaffen kiezen zij vaak voor een tweedehands auto. Dat klinkt natuurlijk positief voor u, als u uw occasion wilt verkopen. Maar de vraag naar occasions stijgt en ook het aanbod stijgt. Dagelijks worden er wel 5000 nieuwe advertenties geplaatst met occasions. Uw advertentie staat dus binnen een dag al niet meer op de eerste pagina. Opvallen tussen al deze advertenties wordt een hele klus.

Ook is niet elke auto is even gemakkelijk te verkopen. Vooral lease auto's zijn vaak een geval apart. Zo kleven er veel vooroordelen aan de voormalige bedrijfswagens, die de prijs enorm kunnen drukken en u als verkoper teleurgesteld achterlaten. Vaak gaat het bij een lease auto om een intensief gebruikte auto die, ondanks de relatief hoge kilometerstand, in de meeste gevallen prima nog jaren mee kan. wijkopenautos.be biedt ook de verkoper van een lease-auto de prijs die hij of zij voor zijn/haar auto verdient.
Naast lease auto's zijn ook auto's met schade niet heel geliefd als occasion. Waarom zou u veel geld neertellen voor een auto met een dikke deuk in de bumper? Het is altijd aan te raden kleine (lak)schade te repareren voordat u uw auto te koop aanbiedt. Dit kan zorgen voor een snellere verkoop en een betere prijs. Maar grote deuken of bijvoorbeeld roestschade wordt een ander verhaal. De kosten van het repareren kunnen te hoog worden en het is dus niet gunstig om dit te doen. Maar helaas, een auto verkopen met behoorlijke schade wordt moeilijk. Het kost meer tijd en het levert minder op.

Prijs bepalen voor uw occasion

Bij de verkoop van uw occasion, wilt u de beste prijs ontvangen. Vraagt u teveel? Dan krijgt u weinig of geen potentiele kopers en duurt het lang voordat uw auto verkocht is. Vraagt u te weinig? Dan is uw auto vast snel verkocht maar krijgt u niet de beste prijs! Zorg dus dat u kennis heeft over de exacte waarde van uw occasion.

Door gebruik te maken ons gestandaardiseerde taxatiemodel bepalen wij van iedere auto de waarde, zonder vooroordelen of vooringenomen standpunten. Of het nu gaat om lease occasions of een auto die klaar is voor de sloop, bij ons is iedereen die zijn auto wil verkopen welkom.

2. Verkoop uw auto occasions vandaag

Of het nou gaat om gloednieuwe auto's of lease occasions, het verkopen van een auto voor een goede prijs blijft een uitdaging. Voor diegenen, die hier plezier uithalen, staat het internet vol met mogelijke manieren om uw auto voor de hoogste prijs te verkopen. Voor anderen, die een balans tussen efficiëntie, betrouwbaarheid en goede prijzen zoeken, is wijkopenautos.be misschien een interessante optie. Door gebruik te maken van de objectiviteit van vakkundig onderzoek, krijgt u bij ons altijd de prijs voor uw auto die u verdient.

Daarnaast werken wij snel en professioneel: binnen 24 uur kan de auto die nu nog van u is aan ons verkocht zijn en na twee werkdagen kan er een mooi bedrag op uw rekening staan bijgeschreven. Wacht daarom niet te lang en gebruik van vandaag nog onze taxatietool. Ontvang direct een prijsindicatie van de dagwaarde van uw auto in uw mailbox, maak een afspraak met onze dichtstbijzijnde vestiging en kom te weten hoeveel uw auto waard is. wijkopenautos.be: het verkopen van een auto was nog nooit zo simpel.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Correcte prijs en zeer vlotte afhandeling Danny
Danny V. | Sint-Pieters-Leeuw-Bruxelles-Brussel | Citroen C5, 2009 25.05.2019
Vriendelijke mensen, zeer snelle service. Geld stond binnen 2 werkdagen op mijn rekening, ben zeer tevreden! Heb jullie al bij diverse mensen aangeraden.
Nanda d. | Kapellen | Toyota AYGO, 2009 16.05.2019
Professioneel en correct! Auto aan deftige prijs verkocht en 2 dagen later stond het geld op onze rekening! Goede service, geen gedoe meer aan huis!
Nadia V. | Hasselt | Hyundai i40, 2013 13.05.2019

Gratis online taxatie