Auto inkoop BMW

Na jarenlang rijplezier te hebben gehad aan uw BMW is het tijd voor een nieuwe auto. wijkopenautos.be is de auto inkoper die u helpt van uw BMW af te komen.

Een oude BMW of een jonge, geen keuring of schade. Geen probleem. Wij kopen iedere BMW dus ook wanneer deze de nodige kilometers op de teller heeft staan, schade heeft opgelopen of niet beschikt over een goedgekeurde keuring.

Het verkopen van uw BMW kan al binnen 24 uur door een aantal stappen te volgen. Taxeer uw auto nu op de website, maak een afspraak bij een van onze vestigingen en verkoop uw voertuig direct. Zo snel kunt u al van uw BMW af zijn.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. wijkopenautos.be: Dé inkoop expert voor iedere BMW

BMW verkopen

Uw voertuig verkopen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. Is dat een groot voordeel? Niet altijd, want uw BMW verkopen kan uiteindelijk niet via meerdere kanalen.

Een mogelijkheid is om naar de dealer bij u in de buurt te gaan die de auto inkoopt. Echter krijgt u hier niet altijd de beste prijs, omdat de dealer de auto weer door moet verkopen en er een winstmarge aan over wil houden.

Een andere mogelijkheid is uw BMW op een advertentie website te plaatsen, maar het nadeel hieraan is dat u dan te maken krijgt met vreemden die bij u aan de deur komen om een proefrit te maken.

Hier zit lang niet iedereen op te wachten. Daarnaast zullen mensen onderhandelen over de prijs en geven advertentie websites geen koopgarantie. Het kan dus zijn dat u meerdere bezoeken verder bent en nog niet van uw BMW af bent.

wijkopenautos.be heeft een oplossing voor uw BMW. Wanneer wij uw BMW inkopen geven we een vaste prijs. Dat betekent geen onderhandelingen en één afspraak is voor ons voldoende om een bod te doen.

Om de prijs te bepalen maken we slechts eenmalig een proefrit. Met meer dan 1.000.000 gekochte auto's in heel Europa kunnen wij onszelf een heuse expert noemen als het gaat om auto inkoop!

2. Hoe werkt de inkoop BMW

Gratis online taxatie

Wij maken de inkoop van BMW’s zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we aan de hand van een stappenplan waarbij u zo snel mogelijk van uw BMW af bent. Via de website wordt de tool voor de waardebepaling ingevoerd. Voer het model en het bouwjaar van een BMW in.

Op basis van de ingevoerde gegevens wordt de informatie van uw auto erbij gehaald. Vervolgens wordt de dagwaarde van het voertuig vastgesteld. De dagwaarde wordt in beeld gebracht. Deze waardebepaling is een indicatie van het bod op uw BMW.

Spreekt deze waarde u aan? Kijk direct welke vestiging van wijkopenautos.be het dichtst bij u in de buurt is te vinden en maak een afspraak. Een afspraak maakt u al binnen 24 uur. Bij onze vestiging doen we een grondige taxatie en we maken een proefrit. Vervolgens doen we direct een bod op uw auto.

Zodra u akkoord gaat met het bod is uw auto verkocht. Wij regelen het papierwerk en maken het afgesproken bedrag direct naar u over.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Ik ben tevreden
Zaizaoui A. | Antwerpen | Volkswagen Golf VI, 2009 03.10.2019
goede service en correcte afhandeling
Luc M. | Kortrijk | Land Rover Discovery Sport, 2016 19.09.2019
Uitstekend, goed geholpen.
Eddy V. | Kortrijk | Volvo S 60, 2013 19.08.2019

Gratis online taxatie