Auto inkoop BMW - Snel verkocht

Een eerlijke prijs voor je BMW én vandaag nog verkopen? Maak een afspraak bij de BMW inkoop van wijkopenautos.be.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Een oude BMW of een jonge, geen keuring of schade. Geen probleem. Wij kopen iedere BMW dus ook wanneer deze de nodige kilometers op de teller heeft staan, schade heeft opgelopen of niet beschikt over een goedgekeurde keuring.

Het verkopen van uw BMW kan al binnen 24 uur door een aantal stappen te volgen. Taxeer uw auto nu op de website, maak een afspraak bij een van onze vestigingen en verkoop uw voertuig direct. Zo snel kunt u al van uw BMW af zijn.

Dé nummer 1 BMW inkoop in België: maak nu een afspraak via de kentekencheck.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. wijkopenautos.be: Dé inkoop expert voor iedere BMW

BMW verkopen

Uw voertuig verkopen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. Is dat een groot voordeel? Niet altijd, want uw BMW verkopen kan uiteindelijk niet via meerdere kanalen.

Een mogelijkheid is om naar de dealer bij u in de buurt te gaan die de auto inkoopt. Echter krijgt u hier niet altijd de beste prijs, omdat de dealer de auto weer door moet verkopen en er een winstmarge aan over wil houden.

Een andere mogelijkheid is uw BMW op een advertentie website te plaatsen, maar het nadeel hieraan is dat u dan te maken krijgt met vreemden die bij u aan de deur komen om een proefrit te maken.

Hier zit lang niet iedereen op te wachten. Daarnaast zullen mensen onderhandelen over de prijs en geven advertentie websites geen koopgarantie. Het kan dus zijn dat u meerdere bezoeken verder bent en nog niet van uw BMW af bent.

De waarde uit onze taxatietool is slechts een indicatie van wat uw auto echt oplevert. Deze waarde bepalen wij in de vestiging door middel van professionele waardebepaling.

wijkopenautos.be heeft een oplossing voor uw BMW. Wanneer wij uw BMW inkopen geven we een vaste prijs. Dat betekent geen onderhandelingen en één afspraak is voor ons voldoende om een bod te doen.

Om de prijs te bepalen maken we slechts eenmalig een proefrit. Met meer dan 1.500.000 gekochte auto's in heel Europa kunnen wij onszelf een heuse expert noemen als het gaat om auto inkoop!

Gratis online taxatie

2. Hoe werkt de inkoop BMW

Wij maken de inkoop van BMW’s zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we aan de hand van een stappenplan waarbij u zo snel mogelijk van uw BMW af bent. Via de website wordt de tool voor de waardebepaling ingevoerd. Voer het model en het bouwjaar van een BMW in.

  1. Gegevens invullen in de taxatietool
  2. Vrijblijvende afspraak maken
  3. Kosteloos uw auto laten taxeren
  4. Verkopen zonder gedoe!

Op basis van de ingevoerde gegevens wordt de informatie van uw auto erbij gehaald. Vervolgens wordt de dagwaarde van het voertuig vastgesteld. De dagwaarde wordt in beeld gebracht. Deze waardebepaling is een indicatie van het bod op uw BMW.

Spreekt deze waarde u aan? Kijk direct welke vestiging van wijkopenautos.be het dichtst bij u in de buurt is te vinden en maak een afspraak.

Een afspraak maakt u al binnen 24 uur. Bij onze vestiging doen we een grondige taxatie en we maken een proefrit. Vervolgens doen we direct een bod op uw auto.

Geen gedoe met papierwerk en een onveilige betaling. Bij wijkopenautos.be maken wij het geld direct over en regelen wij al het papierwerk. Maak nu een afspraak!

Hoe onze klanten onze service beoordelen