Dé auto inkoop voor uw Mercedes

U bent een van de gelukkige die rondrijdt met zo'n fel begeerde Mercedes ster op de motorkap van uw wagen. Een bolide die bij veel mensen op het verlanglijstje staat.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Mercedes staat bekend om zijn duurzaamheid en kracht, maar vroeg of laat ontkomt u er niet aan: U moet opzoek naar een betrouwbare plek om uw auto te verkopen. Het vraag en aanbod online is groot, de dealer biedt vaak onder de huidige waarde en de statijd van auto's is lang. Dus moet u geduld hebben.

Uw auto verkopen aan een gespecialiseerde Mercedes inkoper gaat sneller. In wijkopenautos.be vindt u een betrouwbare Mercedes inkoop. Maak snel een afspraak en ontdek de verkoopopties die wij te bieden hebben.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Kies de juiste Mercedes inkoop

Mercedes inkoop

Het verkopen van uw Mercedes hoeft geen weken te duren, u hoeft ook geen vervelende onderhandelingen te ondergaan of te wachten op kopers die niet komen opdagen. Of te zoeken naar een dealer die interesse heeft en een bod doet dat niet ver onder de echte waarde ligt. Hoe u dit doet? Door de juiste plek voor Mercedes inkoop te kiezen.

Particulier Mercedes verkopen

Particulier uw Mercedes verkopen kost veel tijd. De gemiddelde statijd van auto’s daalt, maar de statijd van Mercedes was in 2017 nog meer dan 90 dagen. In vergelijking: Een Volkswagen heeft een statijd van rond de 65 dagen.

Door langer te wachten met uw Mercedes verkopen wordt hij minder waard, ook loopt u het risico dat er in de tussentijd nog iets gebeurd met uw wagen.

Allemaal risico’s waar u tegenaan loopt bij particulier verkopen. Én garantie op de hoogste prijs? Die heeft u niet. Daarnaast duurt het bij particuliere verkoop ook langer voordat u weer budget vrij heeft voor een nieuwe auto of voor iets anders.

Kortom: Particuliere verkoop moet u zin in hebben en tijd voor vrij maken. Heeft u dit niet? Dan is dit niet de juiste Mercedes inkoop voor u.

Mercedes inkoop bij de dealer

Een andere plek voor Mercedes inkoop is de dealer bij u in de buurt. Het is een snellere manier van verkopen, maar is het ook een betere?

Niet elke dealer zit te wachten op elk model. Komt u aan bij de lokale Toyota dealer, dan zal hij niet warm worden van een Mercedes. Als hij al een bod doet, komt dit bod niet overeen met de huidige waarde van uw Mercedes.

U levert dus in op de prijs en bent niet gegarandeerd van uw wagen af. De juiste dealer vinden kost tijd.

2. Mercedes inkoop bij wijkopenautos.be

Een andere mogelijkheid voor auto inkoop Mercedes is wijkopenautos.be kiezen als partner. Spendeer geen weken aan de verkoop, maar verkoop mogelijk binnen 24 uur al. Maak snel een afspraak via de kenteken check voor gratis taxatie en een bod op basis van de werkelijke waarde.

Gratis online taxatie

Hoe werkt Mercedes inkoop bij wijkopenautos.be?

Bij wijkopenautos.be maakt u binnen 24 nog een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. U komt hier voor gratis taxatie van uw Mercedes. Deze taxatie duurt een half uur. Op basis van deze taxatie brengen wij een bod uit. U heeft 5 dagen om te beslissen en te vergelijken. Maar u kunt ook direct verkopen!

Onze erkende taxateurs hebben veel ervaring met het taxeren van wagens uit het E-segment. Wagens uit het hogere middenklasse zoals Audi, Jaguar en uw Mercedes weten zij perfect op waarde te schatten. Zo bent u ook welkom bij wijkopenautos.be voor inkoop Mercedes oldtimer.

Soms levert uw Mercedes verkopen niet zoveel op binnen de grenzen van België. Dan is een inkoop Mercedes voor export misschien geschikter. Bij wijkopenautos.be kijken wij niet alleen naar wat uw Mercedes waard is in België, maar door heel Europa. Daarom zijn wij ook de juiste partner voor het exporteren van uw Mercedes.

Het beste bod met de volgende tips

Kiest u voor wijkopenautos.be als uw partner voor Mercedes inkoop? Dan komt u eerst naar de vestiging voor taxatie. Met de volgende tips bereid u uzelf goed voor en haalt u het beste uit de taxatie:

  • Kom met een schone auto - Poets het interieur en het exterieur en verwijder vieze luchtjes.
  • Ruim de auto op en haal vakjes leeg - Een opgeruimde auto maakt een verzorgde indruk, bij directe verkoop bent u ook sneller klaar als de auto al leeg is.
  • Neem bonnetjes van extra accessoires mee
  • Neem de onderhoudsboekjes mee

Maak nu een afspraak als je snel en gratis uw Mercedes verkopen wilt!