Tweedehands auto? Wij zijn de opkoper die u zoekt!

Een nieuwe auto kopen is altijd weer een avontuur en het is geweldig om in die nieuwe auto te zitten. Een nieuwe, betekent ook dat u van uw oude auto af moet. Tweedehands auto's zijn over het algemeen erg gewild. Het is mogelijk om uw occasion particulier te verkopen via een auto verkoop site, in te ruilen bij de dealer en er zijn veel tweedehands auto opkopers die uw auto willen opkopen. Wij zijn een opkoper van tweedehands auto's en wij focussen ons niet op één bepaald merk. Wij hebben belangstelling voor elke auto, ongeacht het merk, de staat of het bouwjaar.

Wij onderscheiden ons van andere tweedehands auto opkopers, doordat wij een full-service bedrijf zijn dat alles in eigen beheer doet. Wij hebben professionele taxateurs in dienst en die uw auto vakkundig inspecteren. Zij onderzoeken de technische staat van uw auto, maar hebben ook oog voor de extra opties en de staat van onder andere de lak en de bekleding. Ter afsluiting van de taxatie wordt een korte proefrit gemaakt, zodat de prestaties op de weg ook getest worden.

Hoe werkt onze service? U vult uw voertuiggegevens in, in onze taxatietool. Op het volgende scherm vult u ook het aantal kilometers dat uw auto gereden heeft en uw e-mailadres in. De dagwaarde wordt meteen weergegeven en u maakt een afspraak voor een taxatie. Na de taxatie bestaat er de mogelijkheid om uw auto ter plekke te verkopen.

Gratis online taxatie van je auto
  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Uw tweedehands auto online verkopen

Als u uw auto zelf verkoopt, dan is ligt het voor de hand dat u uw occasion aanbiedt op een auto verkoop site. Wij geven u advies en wijzen u op een aantal belangrijke zaken die u moet weten als u uw auto online verkoopt. Bepaal allereerst de verkoopprijs van uw auto met onze taxatietool. U ontvangt van ons de dagwaarde en stelt die lichtelijk bij aan de hand van de staat van uw auto. Stel een goede advertentie op met duidelijke foto's. Een advertentie zonder foto's wekt argwaan en geeft het idee dat uw tweedehands auto in een slechte staat verkeert.

Laat je auto nu taxeren:

Welke tweedehands auto verkoopt u?

Na het plaatsen van uw advertentie krijgt u veel reacties. Nodig alleen serieus geïnteresseerde kopers uit. Houd er rekening mee dat u altijd moet onderhandelen. Het kan dat er gewiekste tweedehands auto opkopers op uw auto af komen, die met geslepen trucs de prijs proberen te drukken. Deze opkopers van tweedehands wagens loeren altijd op een koopje. Wees daarom goed voorbereid. Informeert u zichzelf over bekende onderhandelingstrucs en lees verkoopervaringen op autofora.

Het is daarnaast ook aan te raden om een ‘verkoopovereenkomst voor een personenwagen’ te downloaden. Als beide partijen dit contract ondertekenen, is hij rechtsgeldig. Zorg er verder voor dat u altijd meteen de betaling ontvangt.

Laat je auto nu taxeren: