Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Antwerpen – Gent – Brussel - Brugge

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

078 - 484 070

  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Tweedehands auto? Wij zijn de opkoper die u zoekt!

Een nieuwe auto kopen is altijd weer een avontuur en het is geweldig om in die nieuwe auto te zitten. Een nieuwe, betekent ook dat u van uw oude auto af moet. Tweedehands auto's zijn over het algemeen erg gewild. Het is mogelijk om uw occasion particulier te verkopen via een auto verkoop site, in te ruilen bij de dealer en er zijn veel tweedehands auto opkopers die uw auto willen opkopen. Wij zijn een opkoper van tweedehands auto's en wij focussen ons niet op één bepaald merk. Wij hebben belangstelling voor elke auto, ongeacht het merk, de staat of het bouwjaar.

Wij onderscheiden ons van andere tweedehands auto opkopers, doordat wij een full-service bedrijf zijn dat alles in eigen beheer doet. Wij hebben professionele taxateurs in dienst en die uw auto vakkundig inspecteren. Zij onderzoeken de technische staat van uw auto, maar hebben ook oog voor de extra opties en de staat van onder andere de lak en de bekleding. Ter afsluiting van de taxatie wordt een korte proefrit gemaakt, zodat de prestaties op de weg ook getest worden.

Hoe werkt onze service? U vult uw voertuiggegevens in, in onze taxatietool. Op het volgende scherm vult u ook het aantal kilometers dat uw auto gereden heeft en uw e-mailadres in. De dagwaarde wordt meteen weergegeven en u maakt een afspraak voor een taxatie. Na de taxatie bestaat er de mogelijkheid om uw auto ter plekke te verkopen.

Onder onze service valt:

Opkoper auto
Vrijblijvende taxatie
Professioneel autobedrijf
Gratis services
Gegarandeerd aankoopbod

Hoe onze klanten onze opkoper auto service beoordelen

Vriendelijke heren in de garage van wijkopenautos.be. Ik kreeg de indruk dat mijn auto helemaal van boven tot onder bekeken en gecheckt werd en het aansluitende bod dat me werd gedaan, vond ik meer dan prima. (Frits D.)

Mijn Toyota werd door deze vriendelijke heren goed en snel getaxeerd, voor een prima prijs. Het geld was binnen twee dagen binnen op m'n rekening. (Ole T.)
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Alfa Romeo Brera, BJ 2002
Alfa Romeo Brera, BJ 2002
Mercedes classe A 180, BJ 2006
Mercedes classe A 180, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
Beoordelingen van klanten
Ger K.

Kompetente en zeer vriendelijke medewerkers, ik voelde me erg serieus genomen. Ik vond de hulp erg prettig aanvoelen en kan wijkopenautos.be dan ook alleen maar aanbevelen.

Peter N.

Ik kan wijkopenautos.be alleen maar aanraden! Het is niet alleen een geweldig bedrijf, ze boden bovendien een keurig bedrag voor mijn auto. De complete afhandeling van de verkoop was indrukwekkend en verliep erg gemakkelijk. Na twee dagen had ik het geld ontvangen en de administratie is ook keurig geregeld.

Uw tweedehands auto online verkopen

Als u uw auto zelf verkoopt, dan is ligt het voor de hand dat u uw occasion aanbiedt op een auto verkoop site. Wij geven u advies en wijzen u op een aantal belangrijke zaken die u moet weten als u uw auto online verkoopt. Bepaal allereerst de verkoopprijs van uw auto met onze taxatietool. U ontvangt van ons de dagwaarde en stelt die lichtelijk bij aan de hand van de staat van uw auto. Stel een goede advertentie op met duidelijke foto's. Een advertentie zonder foto's wekt argwaan en geeft het idee dat uw tweedehands auto in een slechte staat verkeert.

Welke tweedehands auto verkoopt u?

Na het plaatsen van uw advertentie krijgt u veel reacties. Nodig alleen serieus geïnteresseerde kopers uit. Houd er rekening mee dat u altijd moet onderhandelen. Het kan dat er gewiekste tweedehands auto opkopers op uw auto af komen, die met geslepen trucs de prijs proberen te drukken. Deze opkopers van tweedehands wagens loeren altijd op een koopje. Wees daarom goed voorbereid. Informeert u zichzelf over bekende onderhandelingstrucs en lees verkoopervaringen op autofora.

Het is daarnaast ook aan te raden om een ‘verkoopovereenkomst voor een personenwagen’ te downloaden. Als beide partijen dit contract ondertekenen, is hij rechtsgeldig. Zorg er verder voor dat u altijd meteen de betaling ontvangt.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: