Auto export naar Afrika

Uw auto exporteren naar Afrika is een mogelijkheid of het u daadwerkelijk ook wat oplevert is de grote vraag. Wij kopen uw auto direct in zonder papierwerk voor u.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Een auto exporteren levert u vaak meer geld op omdat u de rest bpm uitgekeerd krijgt van de belastingdienst. Maar een auto exporteren naar het buitenland komt naast veel papierwerk ook met een groot risico. Als de koper uw wagen niet correct afmeld bij de douane dan moet u alsnog de BTW betalen.

Verkoop uw auto daarom veilig en betrouwbaar aan wijkopenautos.be. Al het papierwerk regelen wij geheel kosteloos en uw geld wordt direct overgemaakt. Loop geen risico en kom naar wijkopenautos.be voor een gratis taxatie!

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Hoe werkt auto export Afrika?

Auto export Afrika

Voor auto export naar Afrika gaat u naar wijkopenautos.be. Start daar de online taxatie door uw voertuiggegevens en wat aanvullende gegevens in te voeren. Uit deze informatie wordt direct een voorlopige waarde berekend.

U ontvangt een bevestigingsmail met daarin de optie om een afspraak te maken met onze experts voor een exacte waardebepaling. Deze vindt plaats in de garage waar uw auto binnen een half uur van boven tot onder nagekeken wordt.

Hierna wordt een bod gedaan waarna u natuurlijk zelf besluit om over te gaan tot verkoop of om de verkoop zelf af te handelen met de verkregen informatie.

Als u kiest voor particuliere verkoop, houdt u alles zelf in de hand, maar dan moet u ook rekening houden met de verschillende aspecten die bij auto export Afrika komen kijken.

Kiest u voor auto export Afrika via wijkopenautos.be, dan nemen wij u deze administratie uit handen. Dit bespaart u vanzelfsprekend een hoop tijd en geregel. Wij maken het schrappingsbewijs en de afmelding bij de verzekering in orde, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken en u uw auto snel kwijt bent.

Hier een sloopauto, daar een bruikbare auto. Auto’s die hier niet meer worden gerepareerd zijn als export auto nog erg geliefd.

2. De scherpste prijs bij uw auto export

Als de reparatiekosten aan uw voertuig hoger zijn dan het gemak en plezier dat de auto u oplevert, is de beste tip auto export Afrika. U wilt tenslotte niet meer met het voertuig de weg op, dus vindt u ook niet snel een koper die het aantrekkelijk vindt om de auto van u over te kopen.

Nu is het zo dat uw voertuig in Afrika een warmer welkom krijgt. Laat wijkopenautos.be u hierbij helpen en doe de online taxatie op onze website. Zo bent u van alle administratieve handel af en maakt u iemand anders blij met uw voertuig. Voer uw voertuiggegevens in en maak een afspraak met één van onze experts in de garage voor inspectie.

Kies voor auto export naar Afrika en ontvang nog een fijn bedrag voor uw voertuig. En als u nu denkt dat deze afhandeling veel tijd kost, hebben wij goed nieuws voor u: het kan allemaal binnen 24 uur geregeld zijn en wij maken de verkoopsom nog dezelfde dag over naar uw rekening.

Dit in tegenstelling tot particuliere verkoop waarbij u alles zelf moet zien te regelen. Kortom: laat uw auto vrijblijvend taxeren via wijkopenautos.be, geniet van de extra ruimte in uw garage en kies voor auto export naar Afrika via onze website.