Alternatief voor de autosloperij

De reparatiekosten zijn te hoog uitgevallen en de autosloperij lijkt de enige oplossing. Gelukkig biedt wijkopenautos.be u een alternatief.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Wanneer uw auto total loss is verklaard of hij mag de weg niet meer op dan is de wagen klaar voor de sloop. Vaak levert uw wagen niet meer op dan geld voor de oud ijzerprijs.

wijkopenautos.be koopt iedere auto, ongeacht de staat waarin deze auto verkeert. Is uw auto oud of versleten? Wij beschikken over een internationaal netwerk waardoor we iedere sloopauto naar het buitenland kunnen exporteren. Zo kunnen we u een marktwaardig bod aanbieden.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Autosloperij? Sloopauto eerst taxeren

Autosloperij

wijkopenautos.be is een internationaal georiënteerd autobedrijf en we beschikken over een uitgebreid netwerk in heel Europa. Onze taxateurs zijn daardoor als geen ander op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op de automarkt.

Bovendien weten ze door hun kennis, ervaring en expertise feilloos hierop in te spelen. Waar een ander bij een oude auto slechts sloop onderdelen ziet, zien zij kansen. Wij verkeren in de unieke positie dat wij uw auto voor verkoop of reparatie naar het buitenland kunnen exporteren.

Een auto die hier klaar is voor de sloop, gaat na het uitvoeren van een kleine reparatie in een ander land vaak nog jaren mee. Dit brengt twee belangrijke voordelen met zich mee. Ten eerste is het hergebruiken van een voertuig goed voor het milieu. Hoe eerder we een auto slopen, des te sneller moet er een nieuwe geproduceerd worden.

Door een auto zo lang mogelijk te gebruiken, stoten wij dus zo min mogelijk schadelijke stoffen uit. Ten tweede is het goed voor uw portemonnee. Daar waar een sloopbedrijf uw auto voor een minimaal bedrag van u overneemt om hem vervolgens te demonteren, laten wij uw auto intact.

Zo blijft de auto verkoopbaar, behoudt hij voor ons zijn waarde en kunnen we ook u daardoor een betere prijs bieden.

2. Verkoop uw auto

Veel auto occasions voldoen niet meer aan de hedendaagse maatstaven maar zijn ook nog niet klaar om naar de autosloperij gebracht te worden. Juist aan de bezitters van deze auto’s biedt wijkopenautos.be een interessant alternatief.

Zet onze ervaring en kennis op de internationale automarkt om in uw voordeel en verkoop uw sloopauto voor een prijs die u bij de sloper niet snel zal krijgen.

Door gebruik te maken van een efficiënt en overzichtelijk taxatieproces, kan uw auto bovendien binnen 24 uur aan ons verkocht zijn. Wacht daarom niet tot morgen maar maak vandaag nog gebruik van onze online taxatietool.

Maak direct een afspraak met één van onze erkende taxateurs en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. In deze milieubewuste tijden is weggooien geen optie meer. Verkoop daarom uw sloopauto makkelijk, betrouwbaar en snel aan wijkopenautos.be.