Schadeauto verkopen? wijkopenautos.be is dé plek voor snel verkopen!

wijkopenautos.be is dé inkoper van België. Wij kopen iedere auto in dus ook uw schadeauto tegen de marktwaarde. Kom langs voor een gratis taxatie.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Kleine en zeker grote beschadigingen doen af van de verkoopwaarde. Het is daarom lastig om een geschikte koper te vinden. Aan wijkopenautos.be kunt u uw schadeauto verkopen, gegarandeerd!

Heeft u schadewagens te koop? Laat deze taxeren in de vestiging van wijkopenautos.be en verkoop daarna voor de beste prijs. Vul de taxatietool eerst in voor de dagwaarde of maak direct een gratis afspraak.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Hoe werkt de inkoop van een schadeauto?

Schadeauto verkopen voor geld

Schadewagens te koop? Problemen met het vinden van een koper? Kom langs wijkopenauto.be voor een snelle en gegarandeerde verkoop.

In veel gevallen heeft het geen nut om een schadeauto te repareren. De kosten van de reparatie zijn te hoog of de verzekering keert slechts de dagwaarde uit. Dan kunt u uw schadeauto verkopen.

Wat is een schadeauto?
Een schadeauto is elke auto met schade. Dit kan schade zijn die ontstaat na bijvoorbeeld een ongeval of natuurschade. Een schadeauto kan onder andere brandschade, lakschade of ruitschade hebben.

Waar kan ik mijn schadeauto verkopen?

Een schadeauto verkopen kan een lastige klus zijn. Een particulier heeft vaak geen interesse en op de autosloop kunt u de oud ijzer prijs verwachten. Erg zonde want er zitten nog zoveel onderdelen aan uw schadewagen dat deze meer waard is dan slechts de oud ijzer prijs.

Er zijn dealers die soms interesse hebben in het opkopen van uw auto. Als zij zich bezig houden met de export van schadewagens zullen zij voor zo goedkoop mogelijk, zoveel mogelijk auto's willen opkopen om vervolgens te verschepen.

Een andere mogelijkheid is wijkopenautos.be. Hier kunt u uw schadeauto verkopen voor de beste prijs en de minste moeite. Wij zijn gespecialiseerd in inkoop schadeauto's en doen u altijd een bod. Maak via de taxatietool snel een afspraak en u kunt al binnen 24 uur terecht.

Heeft u schadewagens te koop? Kom langs in de vestiging. Wij beginnen met een gratis en vrijblijvende taxatie.

Uw schadeauto verkopen begint met een taxatie, daarna komt het bod. Als dit goed klinkt, dan kunt u direct uw schadewagen verkopen. U kunt ook nog even verder kijken.

Gratis online taxatie

2. Wat is mijn schadeauto waard?

Waarde van schadeauto’s

Antwoord op de vraag: 'Wat is mijn schadeauto waard?', krijgt u in de vestiging van wijkopenautos.be. Hier kunnen wij precies vertellen op basis van een uitgebreide checklist wat uw schadewagen waard is.

Een afspraak voor een taxatie maakt u via de taxatietool. Kies een datum en tijd die u uitkomt en klik op 'afspraak maken'. Bij aankomst in onze vestiging kan één van onze taxateurs direct aan de slag. Uiteraard bekijkt hij de schade aan uw auto, maar hij zal zich vooral focussen op de werkende onderdelen van uw schadeauto.

Aan de hand van een uitgebreide checklist loopt hij uw auto na van accu tot zijknipperlichten. Om een volledig beeld van uw auto te krijgen maakt de taxateur ten slotte nog een proefrit.

Nu kan hij de balans opmaken en u precies vertellen wat uw schadeauto waard is. Wij zetten deze waarde direct om in een vrijblijvend bod. Zo kunt u de inkoop van uw schadeauto ook door ons laten regelen!

Schadeauto verkopen aan wijkopenautos.be

Wij zorgen dat alle administratieve zaken zoals de afmelding en de schrapping bij de inkoop van uw auto in orde wordt gemaakt. U kunt uw auto dus met een gerust hart bij ons achterlaten. De koopsom maken wij op de dag van de verkoop over, zodat u het geld na ongeveer twee werkdagen op uw bankrekening hebt staan.

Kom naar de inkoop schadeauto's van wijkopenautos.be als u uw schadeauto snel verkopen wilt!