Bepaal niet de sloopwaarde maar de waarde van uw sloopauto!

U kunt genoegen nemen met de schrootwaarde auto die u krijgt bij de autosloop, maar u kunt ook meer krijgen voor uw auto. Hoe haalt u het beste bedrag uit uw auto?

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Bij wijkopenautos.be kijken we naar de mogelijkheden die uw auto nog heeft. Na grondige inspectie bepalen wij de sloopwaarde auto. Deze waarde is gebaseerd op het bouwjaar, het model en merk, maar voornamelijk de staat.

Bevalt onze waarde dan kunt u direct overgaan tot de verkoop. Zo kan de gehele koop al binnen 24 uur afgerond zijn en wij regelen de verdere afhandeling. Laat uw sloopwaarde auto gratis en vrijblijvend bepalen door wijkopenautos.be.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Verkopen voor de schrootwaarde of de de echte waarde?

Schrootwaarde auto bepalen

Een oude auto, kapot of volledig versleten. Vaak als u probeert zo'n auto te verkopen is er niemand die interesse toont. In dat geval rest u vaak nog één ding: Uw auto naar de sloop brengen. Aan de hand van de hoeveelheid ijzer zal de autosloper de sloopwaarde bepalen.

De sloopwaarde van uw auto bepaalt de autosloper ook aan de hand van het gewicht van uw auto. In combinatie met de prijs voor het oude ijzer wordt de schrootwaarde berekent. U begrijpt wel dat uw auto verkopen voor de prijs op basis van de sloopwaarde niet heel gunstig uit pakt.

Laat u de auto eerst taxeren dan wordt er gekeken naar de onderdelen van de auto die nog wel goed werken. Dit kan al snel meer opleveren dan de ijzer prijs alleen.

2. Taxeren is beter dan de schrootwaarde auto bepalen

wijkopenautos.be is het alternatief voor uw auto na de autosloperij brengen. Wij taxeren uw auto en kijken naar de goed werkende onderdelen.

Op basis van deze onderdelen doen wij een bod op uw auto. U heeft de mogelijkheid uw sloopauto achter te laten voor een betere prijs dan de schrootwaarde auto.

Hoe maakt u een afspraak voor taxatie?
Via de taxatietool maakt u eenvoudig een afspraak voor gratis taxatie binnen 24 uur. U kunt direct een afspraak maken of eerst de dagwaarde opvragen. Let wel op dat de dagwaarde gebasseerd is op een auto in perfecte staat. Uw sloopwaarde auto bepalen wij daarom in de vestiging.

Gratis online taxatie

Het is altijd de moeite waard om uw sloopauto door ons te laten taxeren, omdat wij kijken naar wat er nog mogelijk is met uw auto. Zeker in het geval van een schadeauto is het zonde om deze naar de sloperij te brengen.

Uw schadeauto kan wellicht nog een paar jaar mee in plaats van gesloopt te worden. Onze taxateur onderzoekt uw auto volledig, maakt een testrit en laat u de exacte prijs van uw sloopauto weten.

Verkoop uw sloopauto voor de taxatie waarde

De exacte prijs van uw auto wordt omgezet in een vrijblijvend bod op uw auto. Ga dus eerst langs bij wijkopenautos.be, voordat u bij de autosloperij akkoord gaat met sloopwaarde van uw auto.

Verkoop uw auto aan ons voor de taxatiewaarde en wij regelen de gehele administratieve afhandeling! Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een taxatie.