Bepaal niet de sloopwaarde maar verkoop uw auto aan ons!

Er zijn weinig kopers voor uw sloopauto. U kunt naar een autosloperij gaan, maar u kunt de sloopwaarde van uw auto ook laten bepalen door wijkopenautos.be.

Wij kijken naar de mogelijkheden die uw auto nog heeft. Na grondige inspectie bepalen wij de sloopwaarde auto. Deze waarde is gebaseerd op het bouwjaar, het model en merk, maar voornamelijk de staat.

Bevalt onze waarde dan kunt u direct overgaan tot de verkoop. Zo kan de gehele koop al binnen 24 uur afgerond zijn en wij regelen de verdere afhandeling. Laat uw sloopwaarde auto gratis en vrijblijvend bepalen door wijkopenautos.be.

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Uw auto aan de autosloperij verkopen

auto verkopen

Een oude auto, kapot of volledig versleten. Vaak als u probeert zo'n auto te verkopen is er niemand die interesse toont. In dat geval rest u vaak nog één ding: Uw auto naar de sloop brengen. Aan de hand van het type auto zal de autosloper de sloopwaarde berekenen. Zo leveren Duitse auto's over het algemeen meer op bij de autosloperij dan Italiaanse modellen. De sloopwaarde van uw auto bepaalt de autosloper ook aan de hand van het gewicht van uw auto. In combinatie met de prijs voor het oude ijzer wordt de schrootwaarde berekent. U begrijpt wel dat uw auto verkopen voor de prijs op basis van de sloopwaarde niet heel gunstig uit pakt.

2. Laat uw auto taxeren door onze expert

wijkopenautos.be bieden het alternatief voor uw auto na de autosloperij brengen. Wij taxeren uw auto en daarna kunt u hem aan ons verkopen. Hoe gaat dat in zijn werk? U gaat eerst naar onze taxatietool en vult uw voertuiggegevens, het aantal kilometers op de teller en uw e-mailadres in. Onze tool berekent dan de dagwaarde van uw auto. Daarna maakt u meteen een afspraak in een vestiging bij u in de buurt. De dagwaarde is gebasseerd op statische gegevens van gelijke modellen, er alleen geen rekening gehouden met het feit dat uw auto een sloopauto is. Voor een precieze waarde komt u langs bij ons in de vestiging voor een taxatie.

Het is altijd de moeite waard om uw sloopauto door ons te laten taxeren, omdat wij kijken naar wat er nog mogelijk is met uw auto. Zeker in het geval van een schadeauto is het zonde om deze naar de sloperij te brengen. Uw schadeauto kan wellicht nog een paar jaar mee in plaats van gesloopt te worden. Onze taxateur onderzoekt uw auto volledig, maakt een testrit en laat u de exacte prijs van uw sloopauto weten.

Verkoop uw sloopauto voor de taxatie waarde

De exacte prijs van uw auto wordt omgezet in een vrijblijvend, maar gegarandeerd bod op uw auto. Ga dus eerst langs bij wijkopenautos.be, voordat u bij de autosloperij akkoord gaat met sloopwaarde van uw auto. Verkoop uw auto aan ons voor de taxatiewaarde en wij regelen de gehele administratieve afhandeling! Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een taxatie.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

TOP, TOP, TOP Aangenaam kader, zeer beleefd en vriendelijk personeel. Correcte afhandeling van de verkoop en bedrag binnen de twee werkdagen op mijn rekening.
Eddy R. | Gent | BMW 3er, 2012 06.12.2017
wij zijn zeer tevreden over de service. Alles verliep vlekkeloos, alsook de prijs dewelke we kregen werd gerespecteerd. Wij hebben het overeengekomen bedrag binnen de 3 werkende dagen ontvangen. Wij raden andere klanten aan om met jullie kontakt te nemen en samen te werken. Wij danken jullie voor de zeer goede diensten.
Francine D. | Antwerpen | Nissan Qashqai, 2013 06.07.2017
Ja ik vond het goed
Enzo V. | Harelbeke | BMW 3er, 2010 26.06.2015

Gratis online taxatie