Uw auto naar de sloop brengen is niet meer nodig

Uw auto kan niet meer verder. Dan is de auto sloop nog de enige optie. Een beter alternatief is wijkopenautos.be, hier wordt uw auto gegarandeerd gekocht.

wijkopenautos.be koopt iedere auto in, dus ook uw schade- of sloopauto. Vul uw autogegevens in en ontvang direct de dagwaarde. Dit is de waarde van uw wagen in uitstekende conditie. Natuurlijk is dit niet het geval bij een sloopauto.

Kom voor de exacte waarde langs bij een van onze vestigingen voor een exacte taxatie van uw auto. Wij inspecteren uw wagen daar volledig en vakkundig en komen zo tot een mooi bod. Tevreden? Dan is uw auto direct verkocht. Wij verzorgen gratis de afhandeling.

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Uw auto naar de sloop of toch niet?

Autosloop

Voordat u besluit uw sloopauto te verkopen is het belangrijk om zeker te zijn dat hij echt een sloopauto is. Een auto die economisch of technisch total loss is verklaard is kunt u zien als een sloopauto. Als uw sloopauto economisch total loss is verklaard dan moeten er zoveel reparaties worden gedaan dat de kosten hiervan hoger zijn dan de dagwaarde van de auto zelf. Is uw auto technisch total loss verklaard dan is de auto waarschijnlijk zo vervormd dat hij niet meer te herstellen valt. Mocht het nog lonen om uw auto te repareren, dan bent u in het bezit van een schade auto.

U kunt een sloopauto altijd weg brengen naar de sloperij. De prijs die u hier krijgt voor uw sloopauto is waarschijnlijk laag. Het enige dat u terug krijgt is de prijs van het oude ijzer.

U moet dus eerst de dagwaarde weten, voordat u kunt bepalen of uw auto een sloopauto is. Deze waarde van uw gebruikte auto is zo berekend. Vul uw voertuiggegevens, de stand op de kilometerteller en uw e-mailadres in de online taxatietool in op deze site en laat uw auto direct taxeren. Binnen enkele seconden wordt de dagwaarde van uw auto op uw computerscherm getoond.

wijkopenautos.be biedt niet alleen een online taxatie aan, u kunt de waarde van uw sloopauto ook vakkundig door ons laten bepalen. Hoe? Door bij één van onze vestigingen langs te komen voor een gratis taxatie. Voordat u uw auto naar de sloop brengt, kunt u uw auto dus eerst door een expert laten checken. Zo weet u precies wat u nog voor uw sloopauto kunt verwachten.

2. Verkoop uw sloopauto direct

auto sloop

Wat in sommige landen een sloop auto is dat kan in andere landen nog prima gebruikt worden, of gerepareerd. Auto's die hier in Nederland afgeschreven worden en niet meer de weg op mogen zijn dus in andere landen vaak nog waardevol. Dat betekent dat u soms meer kunt krijgen voor uw auto bij verkoop dan bij het wegbrengen naar de sloop. Het verkopen van uw auto aan het buitenland is alleen een heel gedoe. Vind maar eens een geïnteresseerde koper uit het buitenland voor uw auto die verder ook het vervoer regelt. Dat is voor particulieren vaak een hele klus. De oplossing op dit probleem is wijkopenautos.be. Hier kunnen we kijken wat uw auto nog waard is en doen we een eerlijk bod. Kom langs en kijk of dit bod bij u past!

Maak een vrijblijvende afspraak en kom binnen 24 uur bij ons langs. Eén van onze erkende taxateurs zal het onderzoek leiden en uw auto helemaal doorlichten. Aansluitend maakt hij, indien mogelijk, een proefrit om te kijken wat de auto nog in zijn mars heeft. Daarna weet hij wat uw sloopauto nog waard is. U kunt hem nu direct voor dit bedrag aan ons verkopen.

Twijfelt u erover om uw auto naar de sloop te brengen? Kom dan eerst eens langs bij wijkopenautos.be. Verkoop uw auto aan ons en wij maken de afmelding en de schrapping gratis in orde. Na twee werkdagen heeft u de koopsom al op uw rekening staan. Goed geregeld, toch?

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goede afhandeling van bestelling . Niets op aan te merken .
Pierrot B. | Antwerpen | Mercedes-Benz S-Klasse, 2014 21.01.2019
Professionele afhandeling van begin tot einde.
Daniel A. | Herentals | Mercedes-Benz C-Klasse, 2009 28.11.2017
heel professioneel gewerkt. Zij die een auto willen verkopen kunnen gemakkelijk bij jullie terecht.
Emmanuel D. | Mechelen | Skoda Roomster, 2007 28.06.2017

Gratis online taxatie