Naar de autosloop is niet meer nodig

Uw auto is totaal opgereden of total loss verklaard? U denkt dat de laatste optie de autosloop is? Dat heeft u mis!

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Voordat u de oud ijzer prijs accepteert bij de autosloop is het verstandig om uw auto te laten taxeren. Er valt namelijk een beter bedrag te behalen!

Bij wijkopenautos.be komt u naar de vestiging voor een gratis en vrijblijvende taxatie! De dagwaarde die u via de online taxatietool kunt opvragen is een indicatie: de waarde van uw auto in perfecte staat. Kom daarom snel langs met uw schade- of sloopauto om achter de waarde te komen en wellicht direct te verkopen.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Uw auto naar de sloop of toch niet?

Auto slopen bij de autosloop

Voordat u besluit uw sloopauto te verkopen is het belangrijk om zeker te zijn dat het echt een sloopauto is. Hoe bepaalt u dit? Uw auto is een sloopauto als:

  • Economisch total loss: Als uw sloopauto economisch total loss is verklaard dan moeten er zoveel reparaties worden gedaan dat de kosten hiervan hoger zijn dan de dagwaarde van de auto zelf.
  • Technisch total loss: Is uw auto technisch total loss verklaard dan is de auto waarschijnlijk zo vervormd dat hij niet meer te herstellen valt.

Mocht het nog lonen om uw auto wel te repareren, dan bent u in het bezit van een schade auto.

Eerst taxeren voor u kiest voor de autosloop

U kunt een sloopauto altijd weg brengen naar de autosloperij. De prijs die u hier krijgt voor uw sloopauto is waarschijnlijk laag. Het enige dat u terug krijgt is de prijs van het oude ijzer.

U moet dus eerst de dagwaarde weten, voordat u kunt bepalen of uw auto een sloopauto is.

De dagwaarde van uw gebruikte auto is zo berekend met onze taxatietool. Vul uw voertuiggegevens, de stand op de kilometerteller en uw e-mailadres in en ontvang binnen enkele seconden de dagwaarde online.

wijkopenautos.be biedt niet alleen een online taxatie aan, u kunt de waarde van uw sloopauto ook vakkundig door ons laten bepalen.

Hoe? Door bij één van onze vestigingen langs te komen voor een gratis taxatie.

Voordat u uw auto naar de sloop brengt, kunt u uw auto dus eerst door een expert laten checken. Zo weet u precies wat u nog voor uw sloopauto kunt krijgen.

Gratis online taxatie

2. Verkoop uw sloopauto direct

Sloopauto’s op de autosloop

Niet naar de autosloop, maar direct verkopen, want: wat in sommige landen een sloop auto is dat kan in andere landen nog prima gebruikt worden, of gerepareerd. In België wordt een auto sneller afgeschreven dan ergens anders in de wereld. Een leuke kans op meer voor uw sloopauto!

Dat betekent namelijk dat u soms meer kunt krijgen voor uw auto bij verkoop dan bij het wegbrengen naar de sloop.

Het verkopen van uw auto aan het buitenland is alleen een heel gedoe. Vind maar eens een geïnteresseerde koper uit het buitenland voor uw auto die verder ook het vervoer regelt. Dat is voor particulieren vaak een hele klus. De oplossing op dit probleem is wijkopenautos.be.

Afspraak maken, taxeren en direct verkopen

In de vestiging van wijkopenautos.be kunnen we kijken wat uw auto nog waard is en doen we een eerlijk bod. Kom langs en kijk of dit bod bij u past!

Maak een vrijblijvende afspraak en kom binnen 24 uur bij ons langs. Eén van onze erkende taxateurs zal het onderzoek leiden en uw auto helemaal doorlichten.

Aansluitend maakt hij, indien mogelijk, een proefrit om te kijken wat de auto nog in zijn mars heeft. Daarna weet hij wat uw sloopauto nog waard is. U kunt hem nu direct voor dit bedrag aan ons verkopen.

Twijfelt u erover om uw auto naar de sloop te brengen? Kom dan eerst eens langs bij wijkopenautos.be.

Verkoop uw auto aan ons en wij maken de afmelding en de schrapping gratis in orde. Na twee werkdagen heeft u de koopsom al op uw rekening staan. Goed geregeld, toch?

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vriendelijke ontvangst. Vlotte verkoop aan de vooraf opgegeven prijs. Alles prima verlopen!
Ireen L. | Leuven | Citroen C4 Grand Picasso 2015 19.01.2023
Goede ontvangst, correcte prijs, snelle afhanding. 3 dagen later staat geld op de rekening. Kort samengevat een prima service waar ik in de toekomst zeker nog beroep op zou doen.
Ludwig O. | Antwerpen | Citroen C3 Picasso 2009 05.06.2019
Goede afhandeling van bestelling . Niets op aan te merken .
Pierrot B. | Antwerpen | Mercedes-Benz S-Klasse 2014 21.01.2019