Autoafbraak? Nee, wijkopenautos.be is een betere optie

Schade aan uw auto en de reparatiekosten zijn hoger uitgevallen dan gedacht? Autoafbraak is nog niet de laatste oplossing.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Wanneer uw auto zo veel schade heeft opgelopen deze total loss is verklaard of de weg niet meer op mag is de auto in de meeste gevallen rijp voor het autokerkhof. Vaak is de wagen op dit moment niet veel meer waard dan de oud ijzerprijs.

wijkopenautos.be koopt elke wagen, ongeacht de staat waarin deze auto verkeert. Wij beschikken over een internationaal netwerk waardoor we iedere afbraak auto over de grens kunnen exporteren. Zo kunnen we u altijd nog een marktwaardig bod aanbieden. Uw afbraak auto naar de sloop brengen? Nee, u kan uw kapotte auto verkopen bij ons!

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Autoafbraak? Laat uw afbraak auto eerst taxeren

Kapotte auto’s op autoafbraak

Mensen hebben vaak een verkeerd beeld bij autoafbraak: Een stapel oude auto’s op een autokerkhof.

Echter is dat tegenwoordig niet meer waar. In plaats van een auto direct tot schroot te reduceren, worden de onbruikbare voertuigen bij de gemiddelde auto afbraak tegenwoordig volledig gedemonteerd.

Tegenwoordig wordt rond 95% van de auto-onderdelen voor andere doeleinden hergebruikt.

'The circle of life' zullen we maar zeggen. Een milieuvriendelijke oplossing voor auto’s die echt niet meer mee kunnen.

U ontvangt vaak slechts de oud ijzer prijs voor uw kapotte auto bij de autoafbraak.

Geen autoafbraak - Een kapotte auto kunt u verkopen

Uw auto kan de weg niet meer op, maar behoort niet automatisch tot de categorie afbraak auto. Verzekeringstechnisch kan het niet de moeite waard zijn om uw wagen te repareren maar het autokerkhof levert ook niets op.

Zoekt u een goed bedrijf dat uw auto op waarde kan schatten op basis van de wel goed functionerende onderdelen? Dan is wijkopenautos.be een goede plek voor u.

Wij kopen iedere auto, ongeacht de staat waarin deze verkeert. De prijs die u ervoor krijgt, bepalen we op basis van ons eigen taxatieproces.

Normaal raden we u aan om de online taxatietool in te vullen om een schatting te maken van de wat uw auto waard is. Deze online waardebepaling weerspiegelt de waarde van uw auto die nog perfect functioneert. Heel erg precies is dat niet omdat uw auto een kapotte auto betreft.

U kunt via onze taxatietool direct een afspraak maken voor gratis en vrijblijvende taxatie in de vestiging.

De waarde uit taxatie is tevens het bod dat wij doen op uw auto. Het bod is niet slechts gebaseerd op het gewicht van het oude ijzer. Wij baseren het bod op de werkende onderdelen van uw auto.

Accepteert u dit? Dan laat u uw afbraak auto bij ons achter. Het geld maken wij dezelfde dag nog over en regelen de administratieve afhandeling.

Gratis online taxatie

Voordelen van wijkopenautos.be

  • Gratis en vrijblijvende taxatie in de vestiging
  • Bod (5 dagen geldig) op basis van de exacte waarde
  • Mogelijkheid tot verkopen binnen 24 uur
  • Veilige betaling via bankoverdracht
  • Gratis afhandeling van de administratie
  • Geen verplichtingen
  • Vestigingen verspreid door het hele land

2. Uw afbraak auto exporteren

Afbraak auto’s op autokerkhof

wijkopenautos.be is een internationaal bedrijf en beschikt over een groeiend netwerk in heel Europa. Onze taxateurs zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de markt, of het nu gaat om nieuwe of oude auto's.

Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk hebben wij een groot voordeel ten opzichte van de klassieke handelaar omdat we bij wijkopenautos.be uw auto voor verkoop of reparatie naar het buitenland kunnen exporteren.

Waarom kan wijkopenautos.be wel een eerlijke prijs bieden?

  • Een afbraak auto wordt hier afgekeurd, maar is voor export nog heel interessant
  • Wij kijken naar de werkende onderdelen
  • Dealernetwerk van ruim 55.000 autohandelaren in heel Europa

Maak snel een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. We hebben door het hele land locaties waar u terecht kunt. Zoekt u bijvoorbeeld naar een auto afbraak Genk? Kom dan eerst bij ons langs op de Toekomstlaan 11 en kijk na taxatie wat u met uw afbraak auto doet.

wijkopenautos.be vindt voor elke auto de juiste oplossing