Auto inruilen voor andere auto - niet doen!

Vaak levert uw auto verkopen meer op dan uw auto inruilen bij een dealer. Bij wijkopenautos.be krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto.

Heeft u een nieuwe auto op het oog, dan is het natuurlijk een makkelijke en snelle manier om uw oude in te ruilen bij de autodealer. Helaas zitten dealers vaak niet te wachten op een occasion en zij willen geen verlies lijden op uw auto. Vaak levert uiw oude auto verkopen meer op.

Bij wijkopenautos.be krijgt u altijd de beste prijs en is uw auto binnen 24 uur verkocht. Zo heeft u genoeg tijd om met de autodealer in onderhandeling te gaan voor die nieuwe wagen.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Auto inruilen voor andere auto bij dealer

Auto inruilen voor andere auto

Het is zo ver! U heeft een nieuwe wagen op het oog. Hoe gaat u van uw oude afkomen? Ruilt u hem in bij de dealer of verkoopt u hem eerst? Uw oude auto inruilen bij de dealer klinkt wel zo makkelijk en u weet dat u door de inruilwaarde van uw auto een beetje korting krijgt op de nieuwe.

Maar is dit de meest gunstige manier? Om het gunstigste bod te krijgen bij de dealer moet u ervoor zorgen dat u goed voorbereid bent.

Voordat u uw oude auto inruilt bij de dealer is het belangrijk om de dagwaarde te weten. Hierdoor kunt u voorkomen dat u een onredelijk bod krijgt. Door uw kenteken en e-mailadres in te vullen in onze online taxatie tool weet u direct wat uw auto waard is.

Zorg ook dat uw auto er schoon uitziet en fris ruikt om een zo hoog mogelijk bedrag te krijgen. Het autobedrijf zal een bod doen op uw auto, dit is gebaseerd op de staat van de auto en of de auto interessant is om door te verkopen.

Veelal zitten dealers niet te wachten op occasions, dat kan omdat ze niet van hetzelfde merk zijn dan dat zij normaal verkopen of omdat ze weten uw model moeilijk te kunnen verkopen. Het bod dat de dealer doet is vaak een heel stuk lager uit dan de dagwaarde en krijgt u ook niet veel korting meer op de nieuwe auto. Geen gunstige deal dus.

Bij wijkopenautos.be krijgt u altijd de beste deal. Hier geven we duidelijkheid over zowel de dagwaarde als de actuele marktwaarde. Zo pakt u de beste prijs én zorgt u voor een goede onderhandelingspositie tijdens de aankoop van uw nieuwe wagen.

Zonder het inruilen van uw oude auto kunt u zich focussen op het krijgen van de hoogste korting op uw nieuwe auto. En in combinatie met het geld dat wij geven voor uw oude auto heeft u gegarandeerd de beste deal.

TIP: Verkoop uw auto eerst in plaats van hem in te ruilen. Dit zorgt ervoor dat u én het beste bedrag voor uw oude auto krijgt én ook nog eens een goede onderhandelingspositie hebt bij de dealer.

Gratis online taxatie

2. Een vrijblijvende taxatie

Wilt u uw auto snel en gemakkelijk verkopen voor de beste prijs, dan kan dat via wijkopenautos.be. Vaak levert dit meer op dan de auto inruilen bij een dealer. Maak gratis een afspraak via de taxatietool op onze website en laat uw auto uitgebreid taxeren door één van onze erkende taxateurs.

In een half uur loopt onze taxateur uw auto helemaal na. De auto wordt onder andere gecheckt op schade en roestplekken en de taxatie wordt afgesloten met een testrit.

Tijdens deze rit controleert de taxateur de motor op vreemde geluiden en de wegligging. Hierna krijgt u de precieze waarde van uw auto. Tevens is deze waarde ook het bod dat wij doen op uw auto!

Het bod is geheel vrijblijvend en u heeft 5 dagen om te beslissen of u dit accepteert. Accepteert u het bod gelijk? Dan kunt u uw auto direct achter laten. Het geld wordt direct overgemaakt en staat al na twee werkdagen op uw rekening. Ook regelen wij de schrapping en vrijwaring van uw auto.

Bij wijkopenautos.be accepteert u dus het beste bod én nemen we uw zorgen uit handen. Kies voor het beste voordeel en koop uiteindelijk zo voordelig mogelijk een nieuwe auto.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Super positief en vriendelijk team ....zeer goede ontvangst en afhandeling bij verkoop van uw voertuig....
Lorenzo M. | Gent | Renault Kangoo, 2015 07.12.2017
Gemakkelijk, goeie service en snel. Een aanrader voor iedereen.
Pieter T. | Leuven | Ford S-Max, 2011 12.07.2017
Vriendelijk onthaal , correct , duidelijke uitleg , positief
Jack M. | Antwerpen | BMW 3er, 1997 28.06.2015

Gratis online taxatie