BMW verkopen aan wijkopenautos.be

U wilt uw BMW verkopen? Dan was uw eerste vraag waarschijnlijk: ‘Wat is mijn BMW nog waard?’.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Bij wijkopenautos.be bent u op het juiste adres zowel voor een waardebepaling als gegarandeerde auto verkoop. Geen gedoe of een langdurig verkoopproces, wel een gratis en vrijblijvende service.

Uw BMW verkoop begint bij het vaststellen van de waarde en dat doet u natuurlijk bij ons. Vul snel de taxatietool in voor een indicatie van de dagwaarde. Maak daarna een afspraak voor taxatie van uw tweedehands BMW in de vestiging.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Een BMW verkopen doet u zo!

BMW tweedehands verkopen

U wilt uw BMW tweedehands verkopen. Daar komen een aantal dingen bij kijken zoals: Waar en hoe gaat u uw BMW verkopen, hoeveel tijd heeft u en welke prijs kunt u vragen.

Uw BMW verkopen aan een particulier kan enkele weken gaan duren. U regelt de advertentie en de afspraken voor proefritten zelf. Net als de onderhandeling en de administratieve afhandeling.

Sneller uw tweedehands BMW verkopen dat kunt u doen bij de dealer. Interessant bij inruilen? Meestal niet, de dealer biedt onder de marktwaarde en van uw nieuwe auto krijgt u niets af.

Snel en voor de beste prijs uw BMW verkopen? Dat kunt u doen bij wijkopenautos.be.

Uw BMW verkopen? Eerst waarde bepalen!

Voor de BMW verkoop is het van groot belang eerst de waarde te bepalen. Uw tweedehands BMW is niet meer hetzelfde waard als de dag dat u deze kocht. Maar wat is uw BMW wel waard?

Bij wijkopenautos.be kunnen wij u helpen met uw BMW tweedehands verkopen én het vaststellen van de waarde.

Voor een indicatie van de dagwaarde van uw BMW vult u de taxatietool in voor de echte marktwaarde komt u naar wijkopenautos.be. Hier doen wij een waardebepaling in slechts een half uur.

Op het moment dat u besluit om uw BMW te verkopen is het zaak om dit zo effectief mogelijk te doen. Naarmate er meer tijd verstrijkt zal de waarde van uw BMW alleen maar verder dalen.

Een ander voordeel van wijkopenauto.be is dat u uw auto niet zelf hoeft te adverteren wat vanzelfsprekend de nodige tijd maar ook geld bespaard.

Ons BMW inkoop proces is speciaal voor mensen die hun occasion snel en gemakkelijk willen verkopen en is dus voor velen de ideale oplossing.

Wist u dat een nieuwe BMW 3-serie een afschrijvingspercentage heeft van 42% binnen vijf jaar na aanschaf? Wees dus bewust van de keuze die u maakt. De timing van de verkoop van uw BMW speelt een belangrijke rol.

2. Gratis taxatie bij wijkopenautos.be

Uw BMW verkopen wilt u voor de juiste prijs doen. Te weinig vragen en u geeft de auto weg, te veel vragen dat houdt kopers weg. Beide niet handig!

Daarom raden wij aan van het gratis taxatieproces gebruik te maken bij wijkopenautos.be:

  1. Online taxatietool: Vul uw merk, model en bouwjaar in en ontvang een indicatie van de dagwaarde. Hierbij is geen rekening gehouden met de staat van uw BMW.
  2. Taxatie in de vestiging: Maak een afspraak binnen 24 uur voor gratis waardebepaling in de vestiging. Onze erkende taxateur loopt in een half uur uw auto volledig na en vertelt u de marktwaarde,

Na taxatie heeft u direct de mogelijkheid om uw BWM te verkopen.

Snel en zonder gedoe uw BMW verkopen

De auto hoeft overigens niet in perfecte staat te zijn. Ook als uw BMW bekrast is of onderdelen mist kopen wij hem. Wij kopen namelijk ook beschadigde BMW’s in. Een BMW X1 tweedehands of een BMW X5 die total loss is?

Geen probleem, maak een afspraak en verkoop uw BMW direct. Onze BMW inkoop service verloopt snel, gemakkelijk en is vrij van verplichtingen.

Bij verkoop van uw BMW bent u verlost van al het bijkomende papierwerk. Wij van wijkopenautos.be regelen de schrapping en vrijwaring volkomen. Dus u hoeft zich nergens meer druk om te maken.