BMW verkopen aan wijkopenautos.be

Voordat u een nieuwe auto koopt moet u eerst uw huidige BMW verkopen. Zo heeft u extra budget voor de volgende auto.

U kan uw BMW in uw kenniskring verkopen. Maar bij complicaties wilt u geen gedoe met bekenden. Een andere optie is de BMW op advertentie-, veiling- of auto verkoopwebsites plaatsen. Dit vergt onderhandelingen en garandeert geen verkoop auto.

Om uw BMW te verkopen wilt u eerst weten wat deze op dit moment waard is. Vul het kenteken van de BMW in onze taxatie tool in. Kom hierna langs bij één van onze vestigingen waar onze experts de dagwaarde van uw BMW vaststellen. Dit is tevens het bod op uw BMW.

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. BMW verkopen? Bepaal de waarde!

bmw verkopen

U heeft een prachtige BMW maar u wil deze toch verkopen. Hoe begint u hier mee en hoeveel tijd gaat hierin zitten? Geloof ons, vaak een hoop. Naast het zoeken van een geschikt platform voor de verkoop van uw wagen moet u ook zorgen dat er een aantrekkelijke advertentie gemaakt wordt. Uw BMW wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verkopen voor de beste prijs. Dus hij moet opvallen tussen alle andere wagens. U moet een eerlijke prijs vragen anders krijgt u geen reacties maar u moet natuurlijk ook niet te weinig vragen, dan verliest u geld. Naast het achterhalen van de waarde van uw BMW en het maken van de advertentie kan er ook een hoop tijd zitten in de testritten die u moet maken met geïnteresseerde. Een andere interessante optie is wijkopenautos.be.

Het voordeel van ons platform is dat u uw auto niet zelf hoeft te adverteren wat vanzelfsprekend de nodige tijd maar ook geld bespaard. Op het moment dat u besluit om uw BMW te verkopen is het zaak om dit zo effectief mogelijk te doen. Naarmate er meer tijd verstrijkt zal de waarde van uw BMW alleen maar verder dalen. Wist u bijvoorbeeld dat een nieuwe BMW 3-serie een afschrijvingspercentage heeft van 42% binnen vijf jaar na aanschaf? Wees dus bewust van de keuze die u maakt. De timing van de verkoop van uw BMW speelt namelijk een belangrijke rol. Ons BMW inkoop proces is speciaal voor mensen die hun occasion snel en gemakkelijk willen verkopen en is dus voor velen de ideale oplossing.

2. Gratis taxatie

U verkoopt uw BMW uiteraard alleen tegen een BMW-waardige prijs. Om te kunnen beoordelen of een bod op uw occasion goed of slecht is, is het uiteraard belangrijk om te weten hoeveel uw auto waard is als particulier. We raden u dan ook aan om gebruik te maken van onze online taxatietool voordat u begint met de verkoop van uw BMW. U vult het merk, model en bouwjaar in op deze pagina. Vervolgens stellen wij u op de hoogte van de waardebepaling van BMW. Deze waardepaling is een indicatie van de waarde van uw auto op papier, omdat er nog geen rekening is gehouden met de staat van uw auto. Er is een erkende taxateur nodig om de exacte waarde van uw auto vast te stellen. Zo kunt u uw BMW dus snel en effectief verkopen. De auto hoeft overigens niet in perfecte staat te zijn. Ook als uw BMW bekrast is of onderdelen mist kopen wij hem op. Wij kopen namelijk ook beschadigde BMW’s in. Een BMW 3-serie of een BMW X-5 die total loss is? Geen probleem, maak een afspraak en verkoop uw BMW direct. Onze BMW inkoop service verloopt snel, gemakkelijk en is vrij van verplichtingen.

Bij verkoop van uw BMW bent u verlost van al het bijkomende papierwerk. Wij van wijkopenautos.be regelen de schrapping en vrijwaring volkomen. Dus u hoeft zich nergens meer druk om te maken.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

goed ontvangst en service, redelijke overname prijs ik ben tevreden.
Philippe V. | Harelbeke | Ford Transit, 2006 08.09.2017
De mensen waren vriendelijk met een uitstekende en begrijpbare uitleg over wat er te gebeuren valt. Hartelijke dank.
Dirk V. | Gent | Citroen C3, 2008 08.08.2017
snel, eerlijk, degelijk
paul p. | Hasselt | Volkswagen Passat, 2007 14.07.2015

Gratis waardetaxatie in slechts één stap