Auto inruilen voor geld? Dat kan!

Uw auto inruilen voor geld? Dat levert een stuk meer op dan uw auto inruilen voor een ander voertuig. Waarom?

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Veel mensen kiezen ervoor om de auto in te ruilen voor een andere auto. Echter krijgt u dan vaak minder waarde dan uw auto nog daadwerkelijk waard is. Een betere optie is om direct de waarde van uw auto in geld te ontvangen.

wijkopenautos.be helpt hierbij. Bij ons ruilt u uw auto in voor geld in 3 stappen.

Doe een gratis taxatie via de taxatietool, maak een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt en ga tot slot akkoord met het bod dat wij op uw auto doen.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wanneer auto inruilen voor geld?

Auto inruilen voor geld

Wanneer u uw auto inruilt is voor iedereen anders. Dit kan soms aan het jaargetijde liggen. Denk bijvoorbeeld aan seizoenen, na een nieuwe keuring, onderhoud of wellicht op een mooie zonnige dag!

Dit geldt ook wanneer u uw auto inruilt. De autohandelaar waar u uw auto laat inruilen kijkt vaak met enige argwaan naar iedere auto die er binnen komt, hij weet namelijk niet wat er wel of niet mis mee is.

Gezien zijn ervaring als handelaar weet hij daarentegen wel wat voor onderhoud hij per auto kan verwachten. Dit neemt hij dan ook altijd mee in zijn berekeningen voor in de inruilprijs. Hou hier dus rekening mee wanneer u uw auto inruilt voor een andere.

2. Een gratis waardebepaling

Voordat u besluit uw auto in te ruilen, wilt u natuurlijk eerst een antwoord op de vraag: Wat krijg ik voor mijn auto terug? Op wijkopenautos.be is deze vraag zo beantwoord.

  • Auto gegevens invullen in onze taxatietool
  • Indicatie van de dagwaarde ontvangen en direct een afspraak maken voor individuele taxatie
  • Na een half uur durende taxatie krijgt u te horen wat uw wagen waard is
  • Verkoop hem direct voor ons bod!

Vul in onze online taxatietool het merk, model en bouwjaar van uw auto in en uw e-mailadres, wacht slechts enkele seconden en voilà: de dagwaarde van uw auto staat op uw scherm én in uw mailbox.

Het bedrag vertegenwoordigt de waarde van uw auto op de automarkt op dit moment. Het gaat echter om een indicatie op basis van een paar basisgegevens. Wilt u precies weten hoeveel uw auto waard is? Dan is er meer nodig.

Uw auto heeft namelijk gebruikerssporen die invloed hebben op de waarde. Dit moet worden beoordeeld door een professional. Dat kan gratis en zonder verplichtingen tot verkoop bij wijkopenautos.be.

Hou er rekening mee dat de waarde uit de taxatietool slechts een indicatie is van wat wij voor uw auto geven.

Taxatie op locatie bij wijkopenautos.be

Voordat u uw auto naar onze vestiging brengt voor een taxatie, raden wij aan de binnenkant en buitenkant van uw auto schoon te maken. Naast dat uw auto er mooier uitziet voor de taxateur, heeft het ook een praktische reden.

Mocht u akkoord willen gaan met het bod en u direct uw auto willen verkopen, dan is het niet handig als u nog allerlei persoonlijke spullen in de auto hebt liggen.

Hoeveel uw auto kan opbrengen, dat kan een erkende taxateur als geen ander bepalen. wijkopenautos.be heeft zulke experts in dienst, die zes dagen in de week voor u klaar staan om uw auto gratis en vakkundig te taxeren.

Maak een vrijblijvende afspraak en hoor voor welk bedrag u uw auto kunt inruilen voor geld

Omdat u eerst een online dagwaardebepaling hebt uitgevoerd, weten wij precies om wat voor auto het gaat. Bij aankomst in één van onze vestigingen kunnen onze taxateurs dus direct met de taxatie beginnen.

Deze duurt ongeveer een half uur en bestaat naast een volledige inspectie ook uit een proefrit. Wanneer de rit is voltooid, wordt de balans opgemaakt en hoort u de taxatiewaarde. Deze waarde is ook direct ons eindbod.

Gratis online taxatie

Auto verkopen bij wijkopenautos.be

Meer dan eens worden auto’s niet voor de juiste prijs verkocht, bijvoorbeeld omdat de kopende en verkopende partij te weinig verstand van auto’s heeft. Zo wordt een auto vaak te duur te koop aangeboden, terwijl er van alles aan schort. Het is moeilijk om hier achter te komen, wanneer u geen expert bent.

Een schone auto maakt een goede indruk maar het is uiteindelijk de binnenkant die telt. Omdat wij bij iedere auto verkoop de auto eerst grondig inspecteren, weten we altijd een prijs te bieden die bij het voertuig past.

Bovendien is ons bod gegarandeerd: u kunt uw auto te allen tijde aan ons verkopen.

Uw auto inruilen voor geld, zonder gedoe!

  • De waardebepaling op locatie duurt slechts 30 minuten
  • Als u akkoord gaat met ons bod kunt u de auto direct achterlaten
  • Ons bod is geheel vrijblijvend, verkoopt u uw auto liever niet of wilt u nog nadenken, dan is dat goed!
  • Geen gedoe met papierwerk achteraf, dat nemen wij voor onze rekening
  • Het geld? Dat maken wij direct over. Na 2 dagen staat dit zeker op uw rekening

Het inruilen van uw auto voor geld gaat bij wijkopenautos.be gemakkelijk en snel. Nadat u ons bod hebt geaccepteerd regelen wij de verkoop, de schrapping en de vrijwaring van uw auto. De koopsom maken we dezelfde dag over, zodat het bedrag veilig na twee werkdagen op uw rekening staat.

Dus denkt u erover om uw auto in te ruilen voor een dealer? Bedenk dan dat u uw auto ook voor geld kunt inruilen bij wijkopenautos.be!