Auto verkoop sites - Advertenties niet meer nodig!

Het is moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende auto verkoop sites. wijkopenautos.be biedt u hier een uitgebreide auto site vergelijking

Gaat u voor de meest gangbare manier door een advertentie op een marktplaats te plaatsen of verkoopt u hem direct aan een online autoveiling. Auto sites hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Deze worden door ons op een rij gezet.

wijkopenautos.be is de verkoopsite die voor u een betrouwbare taxatie en verkoop auto organiseert. Laat uw auto gratis taxeren door uw kenteken in te voeren, binnen 24 uur kunt u al terecht voor een professionele taxatie.

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Uw auto online aanbieden

Auto verkoop sites

Als u uw auto verkoopt via een auto verkoop site dan dient u zich uitvoerig voor te bereiden. Maak uw auto grondig schoon en maak goede foto's van uw auto. Doe dit bij zonnig en helder weer. Bepaal een goede verkoopprijs voor uw auto. U kunt dit zelf proberen in te schatten, maar het is handiger om onze taxatietool te gebruiken. Met de taxatietool bereken in een handomdraai de dagwaarde van uw auto. De dagwaarde is een ruwe inschatting van de verkoopprijs van uw auto. Verhoog de prijs een fractie voor de verkoop, zodat u onderhandelingsruimte heeft. Kopers proberen altijd af te dingen en zo komt u alsnog op de dagwaarde uit na de onderhandelingen over de prijs. U ontvangt uiteindelijk precies het bedrag dat u wilt.

2. Online uw auto verkopen

Plaats de advertentie als U alle voorbereidingen hebt voltooid. Houd er rekening mee dat advertenties op de bekende auto verkoop sites meestal niet gratis zijn. Vermeld zoveel mogelijk informatie in de advertentie. U heeft er niets aan om mankementen te verzwijgen die bij een testrit naar voren komen en de koper weet wat voor auto hij kan verwachten. Een advertentie op een bekende autoverkoopsite levert veel reacties op. Wees er op voorbereid dat u veel e-mails en telefoontjes krijgt en dat een bezichtiging niet altijd leidt tot een verkoop. Een koper wil naast een bezichtiging altijd een proefrit maken. Ga mee met de proefrit, zodat u weet wat er met uw auto gebeurt. Sluit u na de onderhandelingen een deal? Zorg dan dat u meteen uw geld krijgt en dat u de afmelding ook direct regelt. Als u dit niet doet blijft u aansprakelijk voor de auto.

Een alternatief voor auto verkoop sites is een online autoveiling. Bij een online veiling bied u uw auto aan op een veilingsite waar autohandelaren op uw auto kunnen bieden. Daarbij bent u niet gegarandeerd van een goede prijs en bent u afhankelijk van wat de autohandelaar nog voor uw auto wil geven. Dit zal niet de beste prijs zijn

De voordelen van wijkopenautos.be

Als u uw auto verkoopt aan ons dan doen wij een éénmalig geschikt bod op basis van een taxatie en bent u niet afhankelijk van wat auto opkopers willen geven. Wij bieden een aantal voordelen ten opzichte van autoverkoop sites en autoveilingen. Allereerst verkoopt u uw auto zeer snel, namelijk binnen 24 uur. Wij geven een goede prijs die marktconform is. Daarnaast kopen wij ook auto's die niet meer goed functioneren en anders naar de sloop moeten. Verder kopen wij uw auto ook als die nog niet is afbetaald en regelen de afbetaling met de bank. Ook uw ex lease auto aan ons kwijt kunt. Hiervoor neemt u een aantal extra documenten mee. Ten eerste een machtiging die ondertekend is door uw leasebedrijf. Op de machtiging dienen datum en plaats te staan en het moet een officiële stempel van het bedrijf bevatten. Verder neemt u een kopie identiteitskaart of paspoort mee van uzelf en uw werkgever. Dat is voor ons voldoende om uw ex lease auto over te nemen. Wacht niet langer en ga naar de taxatietool voor een waardebepaling. Maak een afspraak voor een taxatie en wij staan binnen 24 uur voor u klaar. Dan taxeren we uw auto, doen een bod en u verkoopt uw auto snel en voor een goede prijs!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Voor alles werd heel goed uitgelegd en ook snel betaald
Zahra M. | Gent | Nissan Juke, 2013 10.12.2017
correcte afspraak goede ontvangst en correcte verwerking. Duidelijke afspraken, professionele aanpak en auto onmiddellijk verkocht. Gelden daags erna reeds op rekening. Een tevreden klant
Bart E. | Antwerpen | Abarth 500, 2013 17.07.2017
zeer goed
Gino E. | Brugge | Opel Mokka, 2013 02.07.2015