Een auto verkopen voor onderdelen - Vandaag!

Auto onderdelen verkopen? Het strippen van een auto kost tijd en geld. Bij wijkopenautos.be kunt u uw auto verkopen voor onderdelen! Gratis!

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Een kapotte auto heeft vaak nog bruikbare onderdelen, hoe zit het met uw voertuig? Gaat u naar de sloop of kijkt u wat de onderdelen individueel wel opleveren?

Bij wijkopenautos.be krijgt u snel een goed bod op uw auto als u een afspraak maakt voor taxatie. Vandaag een afspraak gemaakt is binnen 24 uur al een taxatie!

Wilt u uw auto verkopen voor onderdelen bij wijkopenautos.be? Wij regelen na de auto verkoop de administratieve afhandeling, zodat u zonder gedoe verkoopt!.

Voor het beste bod op uw auto maakt u vandaag nog een afspraak via onze taxatietool!

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Waarom auto onderdelen verkopen?

Auto onderdelen verkopen

U heeft uw auto volledig opgereden. De restwaarde van uw wagen is daardoor laag en u krijgt bij verkoop niet het bedrag dat u graag zou willen hebben.

Ook kan het voorkomen dat uw auto total loss is verklaard na een ongeluk. De restwaarde van een voertuig dat total loss is ligt erg laag.

Een auto die total loss is of kapot om een andere reden levert bij verkoop vrijwel niks meer op. U kunt hem naar de sloop brengen en de oud ijzer prijs hiervoor krijgen.

Is dat niet zonde? Wetend dat er nog zoveel goede onderdelen aan uw auto zitten? Onderdelen die afzonderlijk vaak nog erg waardevol zijn.

Een manier om nog wat geld te verdienen aan uw auto is niet uw auto als oud ijzer weg doen bij de sloop maar auto onderdelen verkopen.

Een kleine Fiat met bijvoorbeeld waterschade in de motor wordt al snel total loss verklaard en waterschade wordt in veel gevallen niet vergoed. Uw motor is kapot, maar andere onderdelen van de auto zijn nog perfect. Maar hoe gaat u te werk als u uw auto in onderdelen verkopen wilt?

De waarde uit onze taxatietool is slechts een indicatie. In de vestiging kunnen wij auto's taxeren op basis van de goede onderdelen.

2. Bruikbare auto onderdelen verkopen levert meer op

Een kapotte auto kunt u wegbrengen naar de sloop. U kunt hem ook proberen te verkopen, particulier of aan een dealer. U kunt zelfs proberen om onderdelen te verkopen van uw wagen. Wat levert het meest op en waar heeft u het minste werk bij?

Uw auto in onderdelen verkopen komt heel wat meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. U moet zelf aardig wat kennis hebben van auto’s om te weten welke onderdelen nog goed zijn voor verkoop en welke onderdelen niet meer werken.

Om dit uit te zoeken kunt u hulp inschakelen van een expert. Deze hulp en het demonteren van het voertuig kost geld. Bereken goed of het de moeite waard is om uw auto in onderdelen te verkopen.

Naast uw auto in onderdelen verkopen kunt u ook uw auto verkopen voor onderdelen. Er zijn verschillende auto sloperijen en demontagebedrijven die graag uw auto kopen en hem vervolgens zelf uit elkaar halen, de onderdelen die nog bruikbaar zijn zetten zij op een auto onderdelen verkoop site.

Helaas krijgt u bij deze bedrijven niet écht het bedrag dat de onderdelen waard zijn. Er wordt een bod gedaan op basis van wat er direct zichtbaar is en niet op basis van taxatie.

Gratis online taxatie

3. Auto verkopen voor onderdelen bij wijkopenautos.be

Bij wijkopenautos.be kunt u terecht met elke auto. Een die goed rijdt, total loss is of een schade auto. Maakt u een afspraak bij ons voor taxatie lopen wij de auto in een half uur na.

Is uw auto kapot? Dan kijken wij altijd naar de delen van de auto die wél goed werken. Op basis van de werkende onderdelen van de auto doen wij een passend bod.

Afspraak maken en direct verkopen

  • Vul de taxatietool in voor een indicatie van de dagwaarde en maak direct een afspraak
  • Kom in de vestiging voor een half uur durende taxatie
  • Na taxatie doen wij een vrijblijvend bod, u beslist of u het accepteert
  • Auto verkopen voor onderdelen? Top! Wij regelen de rest!

wijkopenautos.be is dé plek als u uw auto verkopen voor onderdelen wilt. Gemakkelijk en snel kunt u een eerlijke prijs krijgen voor de goed werkende onderdelen.

Doordat wij samenwerken met een groot Europees dealernetwerk zijn wij in staat te kijken wat onderdelen opleveren over de grens en zo een betere prijs te bieden.

wijkopenautos.be is dé plek als u uw auto verkopen voor onderdelen wil. Haal het meeste uit uw gebruikte autoverkoop en maak vandaag nog een afspraak! Vanaf het eerste contact is wijkopenautos.be uw partner bij het verkopen van gebruikte auto's.

Hoe onze klanten onze service beoordelen