Hoogste prijs voor uw auto berekenen

Waarom voor minder gaan als u meer voor uw auto kunt krijgen. Juist, bij het auto verkopen willen we allemaal de hoogste prijs ontvangen.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Na jarenlang plezier te hebben gehad van uw auto is het tijd om een nieuwe uit te zoeken. Het bedrag van uw oude auto gebruikt u voor de aanschaf van een nieuwe of geeft u ergens anders aan uit. Des te meer u voor uw oude auto krijgt, des te meer u heeft om een nieuwe te kopen.

wijkopenautos.be helpt u om de hoogste prijs voor uw auto te krijgen. Bij ons ontdekt u wat de dagwaarde van uw auto is. Vul eerst de taxatietool op de website in en maak vervolgens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Hoogste prijs voor uw auto berekenen

Hoogste prijs voor uw auto

Aan de hand van een online dagwaardecheck kunt u gemakkelijk de dagwaarde van uw auto opvragen. Door het invullen van het merk, model en bouwjaar van uw auto in onze tool wordt een schatting gemaakt van de dagwaarde van uw auto. Dit gebeurd op basis van de afschrijving.

Maar autoprijzen zijn natuurlijk niet alleen afhankelijk van de gemiddelde afschrijving. De werkelijke staat van uw auto speelt ook een grote rol. De taxatietool kan hier uiteraard geen rekening mee houden.

De vraag ‘wat is de prijs van mijn auto’ is dus nog niet volledig beantwoord. Om deze vraag te beantwoorden maakt u een afspraak bij één van de vestigingen van wijkopenautos.be bij u in de buurt. Aan de hand van een uitgebreide taxatie kan een taxateur de hoogste prijs voor uw auto bepalen.

2. Inruilen of verkopen voor de hoogste prijs

Bij wijkopenautos.be verkoopt u uw auto gemakkelijk voor de hoogste prijs. Binnen 24 uur kan de verkoop al rond zijn! Daarmee hebben wij een beter alternatief voor het inruilen van uw auto.

De inruilprijs is vaak lager dan wat uw auto echt waard is, aangezien de autohandelaar de auto moet keuren en verkoopklaar moet maken. Het gemak van inruilen heeft dus ook een prijs. Ook moet u het geluk hebben dat de dealer om de hoek maar net de auto heeft waar u naar op zoek bent en niet te weinig biedt voor uw eigen auto.

Daarom bent u beter af als u uw auto direct verkoopt. Zo bent u onafhankelijk van andermans aanbod, krijgt u de hoogste prijs voor uw auto én kunt u zelf op zoek gaan naar uw volgende wagen. Heeft u al een andere occasion of nieuwe auto op het oog? Wacht dan niet te lang met het verkopen van uw eigen auto!

3. Hoe krijg ik bij jullie de hoogste prijs?

Heel simpel. In drie stappen is het allemaal gebeurd, en afhankelijk van uw agenda zelfs binnen 24 uur! Allereerst vult u uw auto gegevens in onze taxatietool in, zodat we de dagwaarde van uw auto vast kunnen stellen. Dit is nog niet de prijs voor uw auto, die krijgt u bij de taxatie in onze vestiging.

Stap twee is dan ook het maken van een afspraak bij onze vestiging. Bij aankomst wordt uw auto van top tot teen gecontroleerd. Denk hierbij aan de technische staat, hoe de motor loopt en de profieldiepte van de banden.

De taxatie wordt afgesloten met een proefrit, waarna we de taxateur een bod op uw auto doet. Dit is wat uw auto op dit moment waard is, de accurate marktwaarde.

Zodra u hiermee akkoord gaat is uw auto verkocht en feliciteren we u van harte! Stap drie is daarmee ook voltooid: het direct verkopen van uw auto, als alternatief voor inruilen. De vrijwaring en schrapping worden gratis in orde gemaakt, het geld wordt direct gestort op uw rekening.

Gratis online taxatie

Ter afsluiting geven we u nog een aantal tips voor het moment dat u naar uw taxatieafspraak gaat. Zo kan u mikken op de hoogste prijs voor uw auto die mogelijk is:

  • Zorg dat uw auto schoon is: een schone auto maakt een betere indruk
  • Neem alle bijbehorende accessoires mee
  • Denk aan het onderhoudsboekje en andere bonnetjes
  • Voer kleine reparaties zelf uit: Kleine krasjes kunt u zelf wegpoetsen met bijvoorbeeld een andere krassen verwijderaar, dit zorgt ervoor dat uw auto een betere indruk maakt tijdens de taxatie

We zien u graag verschijnen bij één van onze vestigingen. De koffie staat klaar!

Hoe onze klanten onze service beoordelen