wijkopenautos.be koopt nu uw auto!

Koop nu mijn auto! We begrijpen deze wens zeer goed. Wij kopen uw auto altijd direct in. Binnen 24 uur kunt u uw wagen al verkocht hebben!

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Uw auto kan soms maanden online staan voordat u een geschikte koper vindt. De concurrentie is hoog en dagelijks komen er duizenden advertenties bij. Het kost u tijd en energie om daartussen op te vallen.

Daarom geen advertenties meer met “koop nu mijn auto”! Om snel van uw auto af te zijn voert u simpelweg onze gratis online waardebepaling uit. Ontvang uw verkoopprijs en lever uw auto in bij een vestiging.

Uwauto verkoop gaat snel en simpel bij wijkopenautos.be. Geheel online, gratis en vrijblijvend. Vraag nu uw prijs aan.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Koop nu mijn auto

Koop mijn auto

Online zijn er talloze tips en manieren om u snel van uw auto af te helpen. Als u zoekt op ‘koop nu mijn auto’ zal u ook de nodige auto-inkoopbedrijven in de zoekresultaten zien.

Om u te helpen makkelijker een manier van verkopen te kiezen, vertellen we u kort welke opties u heeft. Allereerst is het het proberen waard uw auto te verkopen in uw persoonlijke netwerk. Is dit niet succesvol dan kunt u het online proberen.

Het nadeel is dat u maar moet afwachten of er iemand reageert op uw auto die interesse heeft. Bovendien is het onzeker of u een mooi bod krijgt.

Bij een autodealer uw auto inruilen of bij een auto met schade naar een sloperij gaan, is ook mogelijk maar niet ideaal. Een dealer wil aan uw auto verdienen en biedt daarom minder voor uw auto dan dat uw auto waard is. Bij een autosloperij krijgt u vaak niet meer voor uw auto dan de schrootprijs.

2. Gratis taxeren bij wijkopenautos.be

Waarom twijfelen? U kunt eenvoudig en gratis onze online waardebepaling uitvoeren en een vrijblijvende prijs voor uw auto ontvangen. Deze is 5 dagen geldig dus u kunt er rustig over nadenken.

Gaat u akkoord? Dan boekt u een inleverafspraak bij een vestiging bij u in de buurt. Op de afspraak worden uw gegevens kort gecheckt en wordt de verkoopprijs bevestigd.

Wij stellen vervolgens een verkoopcontract voor u op en regelen al het nodige papierwerk. Compleet zorgeloos dus! U heeft er geen omkijken naar.

Ontvang nu een marktconforme prijs voor uw auto. En graag horen wij dan van u: "koop nu mijn auto!".

Gratis online taxatie

Het moment dat wij uw auto kopen maken wij het afgesproken bedrag gelijk naar uw bankrekening over, zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken. Gelijk geld om uw nieuwe auto aan te schaffen.

Wacht niet langer met verkopen van uw huidige auto, want deze verliest elke dag een beetje aan waarde. Vul snel onze online waardebepaling in, ontvang uw prijs, en zeg: ja, koop nu mijn auto.