wijkopenautos.be koopt nu uw auto!

Koop nu mijn auto! Geen zorgen. Wij kopen uw auto direct in. Maak nu een afspraak en verkoop uw auto snel en zonder zorgen bij wijkopenautos.be.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Uw auto kan soms maanden online staan voordat u een geschikte koper vindt. De concurrentie is hoog en dagelijks komen er duizenden advertenties bij. Het kost u tijd en energie om daartussen op te vallen.

Daarom geen advertenties meer met “koop nu mijn auto”! Slechts een ritje naar één van onze vestigingen en uw auto is al verkocht. Kies nu voor een veilige en zorgeloze afhandeling. De auto verkoop gaat snel en simpel bij wijkopenautos.be.

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

1. Koop nu mijn auto

Koop mijn auto

Online zijn er talloze tips en manieren om u snel van uw auto af te helpen. Als u zoekt op ‘koop nu mijn auto’ zal u ook de nodige auto-inkoopbedrijven in de zoekresultaten zien.

Om u te helpen makkelijker een manier van verkopen te kiezen, vertellen we u kort welke opties u heeft. Allereerst is het het proberen waard uw auto te verkopen in uw persoonlijke netwerk. Is dit niet succesvol dan kunt u het online proberen.

Het nadeel is dat u maar moet afwachten of er iemand reageert op uw auto die interesse heeft. Bovendien is het onzeker of u een mooi bod krijgt.

Bij een autodealer uw auto inruilen of bij een auto met schade naar een sloperij gaan, is ook mogelijk maar niet ideaal. Een dealer wil aan uw auto verdienen en biedt daarom minder voor uw auto dan dat uw auto waard is. Bij een autosloperij krijgt u vaak niet meer voor uw auto dan de schrootprijs.

Om goed te kunnen inschatten hoe mooi een bod is, raden wij u aan van tevoren de waarde van uw auto te laten bepalen. Dit kan gratis bij wijkopenautos.be.

2. Gratis taxeren bij wijkopenautos.be

Waarom twijfelen? Maak nu gelijk een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een geheel vrijblijvende en zeer professionele taxatie.

Een afspraak voor gratis taxatie is gemakkelijk gemaakt via de dagwaarde check op deze website. Vul uw gegevens in, zoals het merk, model en bouwjaar van uw auto voor een gratis dagwaarde taxatie of maak direct een afspraak voor exacte taxatie.

Wij willen u er wel graag op wijzen dat deze dagwaarde een schatting is van uw auto waarde zonder schade of andere gebreken. Maar geen zorgen, wij kopen ook schade auto's!

Breng direct uw auto naar een wijkopenautos.be vestiging en ontvang een goed en marktconform bod op uw auto. Graag horen wij dan van u "Koop mijn auto!". Vanaf dat moment nemen we u alles uit handen. Wij zorgen ervoor dat alle papieren in orde zijn. Wij regelen bijvoorbeeld ook de schrapping en dat geheel gratis.

Gratis online taxatie

Het moment dat wij uw auto kopen maken wij het afgesproken bedrag gelijk naar uw bankrekening over, zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken. Gelijk geld om uw nieuwe auto aan te schaffen.

Wacht niet langer met verkopen van uw huidige auto, want deze verliest elke dag een beetje aan waarde. Vul snel onze online taxatietool in, kom langs voor een taxatie en zeg tegen onze taxateur: Ja, koop nu mijn auto.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vlotte en correcte afhandeling!
Olivier C. | Brugge | Skoda Octavia, 2000 22.09.2017
een snelle en goede afhandeling
Wilhelmus M. | Hasselt | Ford C-Max, 2009 21.08.2017
Goede ontvangst vriendelijk personeel Drankje kopje koffie Onmiddellijke afmelding Vlugge betaling
Karel D. | Gent | Ford Focus, 2003 23.07.2015