Bedrijfsauto verkopen in 2019

Bedrijfsauto’s zijn niet als een normale auto verkopen die u eenvoudig op een particuliere bedrijfsauto marktplaats zet. wijkopenautos.be begrijpt dat.

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg en verspilt u liever geen tijd aan telefoontjes en e-mails om proefritten te organiseren. Zeker als de verkoop niet gegarandeerd kan worden.

Bij wijkopenautos.be is de bedrijfswagen verkoop 100% gegarandeerd. Na een volledige inspectie doen wij een vrijblijvend bod, waarna u de bedrijfsauto direct bij ons achter kunt laten. Zonder extra kosten! De inspectie duurt niet langer dan 30 minuten. Maak nu een afspraak.

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Bedrijfsauto verkopen aan particulier

bedrijfsauto verkopen

Een bedrijfsauto verkopen gaat niet vanzelf. Wellicht met een briefje op de ramen of in de supermarkt, maar die tijden zijn voorbij. Verkoopt u hem zelf via een auto verkoop marktplaats of brengt u hem (terug) naar een bedrijfswagen dealer? Hoe u de bedrijfsauto verkoop ook wilt doen, wijkopenautos.be is altijd beschikbaar voor een gratis taxatie, bedrijfswagen verkoop advies, of de dagwaarde berekening. En of u de bestelbus verkoopt of niet, de dagwaarde is een belangrijk meetpunt om in de gaten te blijven houden. Vul daarom eenmalig uw kenteken in en we houden u vrijblijvend op de hoogte van de waarde van uw bedrijfswagen. Gebruik deze bijvoorbeeld bij de verzekering, in het geval van een ongeluk, of om de bedrijfswagen dealer erop te wijzen dat hij de bedrijfsauto inruilwaarde te laag inschat.

Bedrijfsauto verkopen

Concurrentie bedrijfsauto verkopers
Een bedrijfsauto verkopen op een particuliere verkoop marktplaats? Dat klinkt in eerste instantie niet logisch. Echter zijn er toch veel particulieren op zoek naar een bedrijfswagen of bestelbus. Soms omdat ze hun eigen bedrijf op willen zetten, soms omdat zij er gewoon één nodig hebben. Maar bovenal omdat ze hem goedkoop willen kopen. Vanwege de enorme concurrentie van tweedehands bedrijfsauto's op deze auto verkoop sites, concurreren veel bedrijfsauto's met elkaar op prijs. En met meer dan 6000 nieuwe advertenties per dag, is de concurrentie vrij heftig. Daarnaast heeft u ook niet de garantie dat de auto daadwerkelijk verkocht wordt, voor de prijs die u in gedachte hebt.

Auto gratis verkopen

Gratis bedrijfsauto verkopen
Een gezonde onderneming runnen vergt een gezond wagenpark. Ondernemers kiezen er daarom voor om eens in de zoveel tijd hun wagenpark te verversen. Kosten en baten analyses worden gemaakt, ook op het gebied van onderhoud bedrijfswagens en bestelbussen. De jaarlijkse APK en onderhoudsbeurten kosten ieder jaar steeds meer, dus wordt het tijd om een nieuwe bedrijfswagen te kopen. Het kopen en onderhouden van voertuigen is al duur genoeg, de bedrijfsauto verkopen wil u hier niet aan toevoegen. wijkopenautos.be koopt daarom gratis iedere auto, binnen 24 uur. Zo kunnen ondernemers doen waar ze goed in: ondernemen. Een gezond wagenpark draagt in grote mate bij aan een gezond bedrijf, dat begrijpen wij.

tijd auto verkopen

Bedrijfsauto inruilen
Zoals veel ondernemers weten, is een bedrijfswagen inruilen gemakkelijk, maar niet voordelig. Men levert namelijk flink in op de verkoopprijs. Ook de marge wat betreft onderhandelen zit in de inruilwaarde inbegrepen. De dealer doet de ondernemer zogezegd een gunst door de bedrijfsauto inkoop te regelen. Deze moet vervolgens weer kosten maken om de auto op te knappen en te voorzien van een beurt en keuring, want geen enkele dealer levert een tweedehands bedrijfswagen zonder garantie. Ondernemers maken prijsafspraken voor de lange termijn op een aantal nieuwe bedrijfsauto's en worden daarom niet vaak los verkocht. Mede daardoor is een tweedehands bedrijfswagen of bestelbus niet makkelijk te verkopen en zijn de marges klein. Hoe voordelig het ook klinkt, de prijs van gemak is aan het einde van de streep hoger dan gedacht. Een bedrijfsauto verkopen doet u daarom snel en eenvoudig wijkopenautos.be!

Verzekering kentekencheck

Bedrijfsauto verkopen waarde
Bij wijkopenautos.be weten we alles over de bedrijfsauto inkoop. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de jaarlijkse waardevermindering van deze wagens en kunnen deze bijzonder nauwkeurig inschatten. Ondernemers die hun bedrijfsauto verkopen via wijkopenautos.be doen dit door eerst door onze online taxatietool in te vullen. Zo krijgen ze de bedrijfsauto waarde, en besluiten vervolgens om een afspraak te maken voor een taxatie. Voor de drukke ondernemers zijn wij ook op zaterdag geopend, u kunt dan ook binnen 24 uur terecht voor de bedrijfswagen taxatie. Tijdens de taxatie op de vestiging wordt de auto volledig gekeurd, van boven tot onder. Vervolgens komt de taxateur met een bod op de bedrijfsauto, waarvoor deze direct verkocht kan worden. Het geld wordt direct op de rekening gestort. Zo kunt u direct door naar de bedrijfswagen dealer voor een nieuwe auto.

Bus verkopen

Voor veel ondernemers is de bedrijfsauto het hart van de onderneming. Zonder de bus kan men geen kant op. Klanten kunnen niet bezocht worden of werk kan niet verricht worden. Zeker in het geval van bestelbusjes, voor zowel grote als kleine ondernemingen. Een bestelbus die stil valt of niet meer betrouwbaar is betekent maar één ding: bestelbus verkopen. Maar, wat is uw bestelbus eigenlijk waard? Na de aanschaf (nieuw of gebruikt) is het lastig om de waarde ontwikkeling te volgen. De bestelbus afschrijving verloopt anders dan die van een personenwagen. Betrouwbaarheid is bij de bestelbus verkoop gerelateerd aan de kilometerstand en het onderhoud. Ook het aantal chauffeurs van bestelbusjes telt hierin mee. De bestelbus waarde is daarmee lastig in te schatten voor onze online taxatietool. Voor de exacte verkoopwaarde van uw bedrijfswagen, én om hem direct te verkopen bent u van harte welkom bij één van onze 16 vestigingen in Vlaanderen! Met meer dan 1.000.000 verkochte (bedrijfs)wagens, bestelbusjes en personenwagens weet u dat de auto verkoop bij wijkopenautos.be gesmeerd verloopt!

Bedrijfswagen opkopers

Verspreid over heel België vindt u verschillende bedrijfswagen opkopers. De waarde van uw bedrijfsauto is bij iedere opkoper dan ook volledig anders! Opkopers verkopen deze bedrijfswagens dan weer door naar het buitenland, voor de export waar ze bijvoorbeeld in Afrika nog jarenlang door kunnen. Op deze manier maken bedrijfswagen opkopers flinke winst door de bestelbusjes per bulk te verkopen. De variërende prijzen maken het voor veel ondernemers onduidelijk wat hun bestelbus of bedrijfsauto waard is. Daarom doet wijkopenautos.be het anders. In tegenstelling tot alle opkopers, geeft wijkopenautos.be dezelfde prijs in iedere vestiging. Dat is niet alleen eerlijker, onze prijzen zijn mede gebaseerd op de verkoop van 1.000.000 andere auto's in Europa. Zowel personenwagens, bedrijfswagens, bestelbussen. Iedere auto onder 3,5 ton wordt door ons gekocht! Voor de juiste marktwaarde, oftewel de bedrijfsauto verkoopprijs.

Bedrijfswagen inkoop

Het grote aantal advertenties op internet, zowel op autoverkoop, websites en zoekmachines verraadt de populariteit van de bedrijfswagen inkoop anno 2019. Het opkopen bedrijfswagen is lucratief voor veel autohandelaren, vanwege de grote marges in de export. Bovenop de afwisselende prijzen die autohandelaren geven voelen veel bestelbus eigenaren zich vaak op een goedkoper manier aan de kant gezet. wijkopenautos.be maakt het proces inzichtelijk, toegankelijk en transparant. Binnen 24 uur is de bedrijfswagen voor een eerlijke verkoopprijs verkocht! Dat is nog eens zaken doen!

3. Leaseauto verkopen

In het geval van een leaseauto is de verkoop daarvan net zo eenvoudig geregeld, maar wel onder enkele voorwaarden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de leasemaatschappij akkoord gaat met de verkoop, en dat dit contractueel staat vastgelegd. Dit geldt zowel voor een particuliere leaseauto als voor een leaseauto die op naam staat van een bedrijf. Veel leaseauto's staan namelijk op naam van het bedrijf, dat maakt de overschrijving soms lastig, omdat u hiervoor in het bezit moet zijn van de juiste papieren. De leasemaatschappij kan u hier uitgebreid alles over vertellen voordat u overgaat op de verkoop. Toch kunt u altijd gratis en vrijblijvend de online taxatie doen, doen door onze taxatietool in te vullen.

Zo weet u de dagwaarde van uw auto, voor exacte waarde maakt u een afspraak bij ons in de vestiging. Via de online taxatietool maakt u eenvoudig een afspraak. Binnen een half uur weet u al de exacte waarde. Met deze waarde kunt u verder kijken hoe u uw bedrijfsauto wilt verkopen. Dat kan bij ons voor de taxatiewaarde, ook nemen wij al het papierwerk van u over. Gemakkelijk en snel uw bedrijfsauto verkopen kan bij wijkopenautos.be.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Zakelijk en vriendelijk, deskundig en eerlijk.
Monique B. | Antwerpen | Ford Fiesta, 2004 03.09.2017
snelle service, nauwkeurige presentatie, snelle uitbetalingen
Culibrk B. | Antwerpen | Toyota iQ, 2009 07.08.2017
Betrouwbare en niet bindende schatting!
Daniël B. | Hasselt | Volkswagen Passat, 2007 12.07.2015