Bestelwagen verkopen binnen 24 uur

Bestelwagens verkopen werkt niet hetzelfde als een normale auto verkopen. wijkopenautos.be begrijpt dat een online zoekertjessite niet altijd geschikt is voor een bedrijfsauto.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg en verspilt u liever geen tijd aan telefoontjes en e-mails om proefritten te organiseren. Zeker als de verkoop niet gegarandeerd kan worden.

Bij wijkopenautos.be is de bedrijfswagen verkoop 100% gegarandeerd. Na een volledige inspectie doen wij een vrijblijvend bod, waarna u de bestelwagen direct bij ons achter kunt laten. Zonder extra kosten! De inspectie duurt niet langer dan 30 minuten. Maak nu een afspraak.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. U wilt van uw bedrijfswagen af?

bestelwagen

Heeft u een tweedehands bestelwagen te koop? Dan bent u bij wijkopenautos.be op de juiste plek. Hoe gaat u uw bestelwagen verkopen? Verkoopt u hem zelf via een zoekertjessite of brengt u hem (terug) naar een bedrijfswagen dealer?

Hoe u de bedrijfsauto verkoop ook wilt doen, wijkopenautos.be is altijd beschikbaar voor een gratis taxatie in de vestiging, bedrijfswagen verkoopadvies, of de dagwaarde berekening.

Wat is mijn bestelbus waard?
Of u uw bestelbus verkoopt of niet, de dagwaarde is een belangrijk meetpunt om in de gaten te houden. Vul daarom uw autogegevens in en we houden u vrijblijvend op de hoogte van de waarde van uw bedrijfswagen. Gebruik deze bijvoorbeeld bij de verzekering, in het geval van een ongeluk, of om de bedrijfswagen dealer erop te wijzen dat hij de bedrijfsauto inruilwaarde te laag inschat.

Wat zijn de opties als u een bestelwagen te koop heeft?

bedrijfswagen verkopen

Bedrijfswagen verkopen via online zoekertjessites
Een bedrijfsauto verkopen op een particuliere zoekertjessite? Dat klinkt in eerste instantie niet logisch. Echter zijn er toch veel particulieren op zoek naar een bedrijfswagen of bestelwagen.

Soms omdat ze hun eigen bedrijf op willen zetten, soms omdat zij er gewoon één nodig hebben. Maar bovenal omdat ze hem goedkoop willen kopen. Vanwege de enorme concurrentie van tweedehands bedrijfsauto's op deze auto verkoop sites, concurreren veel bedrijfsauto's met elkaar op prijs.

Met meer dan 6000 nieuwe advertenties per dag, is de concurrentie vrij heftig. Daarnaast heeft u ook niet de garantie dat de auto daadwerkelijk verkocht wordt, voor de prijs die u in gedachte hebt.

bestelwagen inruilen

Bestelwagen inruilen
Een bestelwagen inruilen is gemakkelijk, maar niet voordelig.

Men levert namelijk flink in op de verkoopprijs. Ook de marge wat betreft onderhandelen zit in de inruilwaarde inbegrepen.

De dealer doet de ondernemer zogezegd een gunst door de bedrijfsauto inkoop te regelen. Deze moet vervolgens weer kosten maken om de auto op te knappen en te voorzien van een beurt en keuring, want geen enkele dealer levert een tweedehands bedrijfswagen zonder garantie.

Bedrijfswagen opkopers

Bedrijfswagen opkoper
Verspreid over heel België vindt u verschillende bedrijfswagen opkopers. De waarde van uw bestelwagen is bij iedere opkoper dan ook volledig anders!

Opkopers verkopen deze bedrijfswagens dan weer door naar het buitenland, voor de export waar ze bijvoorbeeld in Afrika nog jarenlang door kunnen.

Op deze manier maken bedrijfswagen opkopers flinke winst door de bestelwagens per bulk te verkopen.

De variërende prijzen maken het voor veel ondernemers onduidelijk wat hun bestelwagen of bedrijfsauto waard is.

Bedrijfswagen

Bedrijfsauto verkopen aan wijkopenautos.be
wijkopenautos.be doet het anders. In tegenstelling tot alle opkopers, geeft wijkopenautos.be dezelfde prijs in iedere vestiging. Dat is niet alleen eerlijker, onze prijzen zijn mede gebaseerd op de verkoop van 1.000.000 andere auto's in Europa.

Zowel personenwagens, bedrijfswagens en bestelauto’s. Iedere auto onder 3,5 ton wordt door ons gekocht! Voor de juiste marktwaarde, oftewel de bestelwagen verkoopprijs.
Bij wijkopenautos.be weten we alles over de bedrijfsauto inkoop. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de jaarlijkse waardevermindering van deze wagens en kunnen deze bijzonder nauwkeurig inschatten.

Ondernemers die hun bedrijfsauto verkopen via wijkopenautos.be doen dit door eerst door onze online taxatietool in te vullen. Zo krijgen ze de bedrijfsauto waarde, en besluiten vervolgens om een afspraak te maken voor een taxatie.

Voor de drukke ondernemers zijn wij ook op zaterdag geopend, u kunt binnen 24 uur terecht voor de bedrijfswagen taxatie. Tijdens de taxatie op de vestiging wordt de auto volledig gekeurd, van boven tot onder.

Vervolgens komt de taxateur met een bod op de bedrijfsauto, waarvoor deze direct verkocht kan worden. Het geld wordt direct op de rekening gestort.

2. Gratis uw bestelwagen verkopen?

Gratis en snel uw bestelwagen verkopen? Verspil geen tijd, geen geld én ga efficiënt te werk door een afspraak te maken voor gratis taxatie van uw bedrijfswagen.

Een gezonde onderneming heeft een gezond wagenpark. En zo nu en dan moet daarom het wagenpark ververst worden. Dat is al duur genoeg.

In tegenstelling tot zoekertjessites waar u bestelwagens verkopen kunt, vragen wij geen commissiekosten of kosten om uw bestelwagen te adverteren.

Ook verliest u niets, want wij kopen uw bestelwagen direct voor een marktwaardige prijs.

wijkopenautos.be is uw partner, voor snelle en gegarandeerde verkoop, 100% gratis.

Gratis online taxatie

3. Bedrijfswagen verkopen? Wat met de btw?

Bij de aankoop van een bedrijfswagen is het mogelijk om maximaal 50% btw af te trekken.

Wat betekent dat bij de verkoop van uw bedrijfswagen?

Verkoopt u uw bedrijfsauto aan een professional? Dan moet u btw aanrekenen op 50% van de verkoopprijs.

Voorbeeld
Bij aankoop van uw bestelwagen heeft u 50% btw afgetrokken. Nu jaren later verkoopt u hem voor €12.000,-.
Dat betekent dat u over €6.000,- 21% btw moet berekenen (€6.000 x 21% = €1.260,-).

De verkoopprijs inclusief btw wordt €13.260,-.

De btw die u ontvangt bovenop de verkoopprijs dient u af te dragen aan de belasting. De koper? Deze kan de btw terugvorderen.

4. Een soepele verkoop: De voordelen van wijkopenautos.be

Bestelwagen

Voor veel ondernemers is de bedrijfsauto het hart van de onderneming. Zonder de bedrijfsauto kan men geen kant op. Klanten kunnen niet bezocht worden of werk kan niet verricht worden. Zeker in het geval van bestelwagens, voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Een bedrijfswagen die stil valt of niet meer betrouwbaar is betekent maar één ding: bedrijfswagen verkopen.

Voordelen van uw bedrijfswagen verkopen bij wijkopenautos.be:

  • Kom erachter wat uw bestelwagen waard is door een gratis waardebepaling te doen via onze taxatietool.
  • Maak een gratis afspraak in de vestiging voor 30 minuten durende taxatie door onze professionals.
  • Inkoop van alle personenwagens en bestelwagens tot 3,5 ton.
  • Verspil geen tijd: Afspraak binnen 24 uur.
  • Gegarandeerde verkoop mogelijkheid binnen 24 uur.
  • Service is gratis en vrijblijvend.
  • Veilige betaling: Dezelfde dag nog overgemaakt op uw bankrekening.
  • Geen gedoe met administratie: Vrijwaring en schrapping regelen wij.
  • Ook bij u in de buurt: Vestigingen door heel België.

Kom er eerst achter wat uw bestelwagen waard is

Wilt u een indicatie van wat uw bestelwagen waard is? Door de taxatietool in te vullen kunnen wij u binnen een halve minuut voorzien van een indicatie van de dagwaarde van uw bedrijfswagen.

Deze indicatie zegt iets over de waarde van een bestelauto in perfecte staat. Het is daarom niet 100% accuraat.

De echte waarde van uw bedrijfsauto taxeren wij in de vestiging van wijkopenautos.be.

Waardeontwikkeling van een bestelauto

Na de aanschaf (nieuw of gebruikt) is het lastig om de waardeontwikkeling van een bestelwagen te volgen.

De afschrijving van een bestelauto verloopt anders dan die van een personenwagen. Betrouwbaarheid is bij de bedrijfswagen verkoop gerelateerd aan de kilometerstand en het onderhoud. Ook het aantal chauffeurs van bestelwagens telt hierin mee.

De bedrijfswagen waarde is daarmee lastig in te schatten voor onze online taxatietool. Voor de exacte verkoopwaarde van uw bedrijfswagen, én om hem direct te verkopen bent u van harte welkom bij één van onze vestigingen in België!

Met meer dan 1.000.000 verkochte bedrijfswagens, bestelwagens en personenwagens weet u dat de tweedehands bedrijfswagen verkoop bij wijkopenautos.be gesmeerd gaat lopen!