Weet u al hoe makkelijk uw Renault verkopen is?

Jaren is het uw trouwe vervoer geweest en nu wordt het tijd dat u uw Renault verkopen gaat. Hij is niet meer nodig of aan vervanging toe.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Misschien vervangt u uw oude Renault wel weer voor een nieuwe of kiest u voor de elektrische Renault ZOE. Want elektrisch rijden is wel zo verantwoord.

Waarom u uw Renault verkopen gaat is aan u. Waar u uw Renault verkopen gaat dat laten wij u ook zelf bepalen. Het auto verkopen begint bij het vaststellen van de waarde. Hiermee kunnen wij u helpen bij wijkopenautos.be. Maak snel een afspraak voor gratis taxatie en bekijk de verkoopopties voor uw Renault.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wacht niet langer! Uw Renault verkopen kan ook nu!

Renault verkopen

Renault een Frans automerk waarvan de auto eerder was gemaakt dan het merk zelf. Het begon allemaal met de Voiturette. Dit was de auto die Louis Renault in 1898 had gemaakt door zijn De Dion-Bouton driewieler om te bouwen. Tijdens een weddenschap reed een advocaat met deze wagen de Montmartre op. Met een stijgingspercentage van 13% was dat een hele klus, maar de auto haalde het.

Onder de indruk van de kracht van deze wagen bestelde de advocaat er direct een evenals nog meer mensen. In 1899 richten de drie Renault broers Renault Frères op. Het begin van Renault hoe wij het nu kennen.

Renault wordt goed verkocht. Al jaren is het een van de meest verkochte automerken in België. Renault staat op nummer 2, na volkswagen. Alleen komt Renault met andere Franse automerken wel slecht uit de bus als het gaat om betrouwbare auto’s. Franse automerken staan er namelijk om bekend om meer problemen te hebben dan andere automerken.

Maar nu is het moment daar dat u uw Renault verkopen wilt. Welke reden dat dan ook is, u moet nu op zoek naar dé beste manier om uw Renault te verkopen!

2018

 • Verkoopcijfers België: 50.213
 • Marktaandeel België: 9,1%
 • Verkoopcijfers Europa: 984.667

2017

 • Verkoopcijfers België: 50.949
 • Marktaandeel België: 9,44%
 • Verkoopcijfers Europa: 1.131.402

2016

 • Verkoopcijfers België: 55.871
 • Marktaandeel België: 10,44%
 • Verkoopcijfers Europa: 1.011.311

2. Renault verkopen? Met een van deze modellen is dat geen probleem!

Uw Renault verkopen moet in principe geen probleem zijn, aangezien het merk veel wordt verkocht in België. Hieronder laten wij u onze top 5 zien van huidige Renault modellen.

 • Renault Clio

 • Renault Captur

 • Renault Megane

 • Renault Twingo

 • Renault Kadjar

Renault Clio

De Renault Clio is een van de huidige modellen van Renault. In 2018 stond de Renault Clio op nummer 2 als best verkochte auto. Er werden 11.541 Clio’s ingeschreven.

De Renault Clio is tevens onder alle Renault modellen een graag geziene wagen. Er is geen gebrek aan ruimte in deze stadsauto, hij heeft een bagageruimte van wel 300 l. Daarnaast zit de Renault Clio vol met functies die het rijden aangenamer en leuker maken. We weten allemaal hoe moeilijk het is om in de stad een plekje te vinden waar uw auto perfect in past, daarom heeft de Renault Clio Easy Park Assist.

Gratis online taxatie

Renault Captur

SUV’s zijn populairder dan ooit. De Captur is een kleine SUV en sinds de lancering van deze SUV is hij de populairste B-SUV van Europa. De Renault Captur heeft in 2018 zelfs de 8e plek van meest verkochte auto’s te pakken. 8.507 exemplaren gingen over de toonbank.

Deze SUV zit vol ruimte, zo is de achterbank met drie zitplaatsen flexibel te verschuiven en neer te klappen. Creëer meer ruimte als u dat nodig heeft. Rondrijden door de stad en inparkeren wordt u gemakkelijk gemaakt met de Easy Park Assist en vele parkeersensoren.

Renault Megane

De Renault Megane is uitgerust met Multi-Sense technologie. Hiermee kunt u kiezen uit 5 verschillende rijstijlen. Rij precies op de manier die u fijn vindt!

Ook heeft de Renault een hoop functies die de veiligheid vergroten. De Active Emergency Braking berekent de afstand tot de auto die voor u rijdt. Bij risico op aanrijding kan de auto zelfstandig afremmen. En met de Adaptive Cruise Control zorgt Renault dat u altijd de perfecte afstand heeft tussen u en de voorligger.

Renault Twingo

De Twingo is een kleine stadsauto die we al jaren over de weg zien zoeven. Ideaal vanwege de hoge zit, waardoor u goed zicht heeft op de weg. En de Twingo is 5-deurs, waardoor u gemakkelijk instapt op elke stoel. En dankzij het handige STOP & START is het verbruik van uw Renault aanzienlijk minder!

Renault Kadjar

De Renault Kadjar, nog een krachtige SUV van Renault. Dit model is wat groter dan de Captur en heeft een volledige uitrusting die u kunt aanpassen op uw wensen. Breng uw familie en vrienden overal op een veilige en comfortabele manier.

Door Easy Park Assist manoeuvreert u zich in elk plekje en krijgt u een snelheidswaarschuwing als u te hard gaat. De auto verzameld namelijk alle informatie op de borden. Daarnaast rijdt u veilig rond door de Full LED Pure Vision-koplampen. Handig, want deze koplampen wisselen automatisch tussen grootlicht en dimlicht.

3. Op welke manier gaat u uw Renault verkopen?

Renault ligt prima in de markt. Het is een van de best verkopende merken in België. Ongetwijfeld omdat het betaalbare auto’s produceert en veel modellen heeft die zeer geschikt zijn voor in de stad.

Ook Renault elektrisch doet het goed met de Renault ZOE. Spendeer wat aandacht aan de verkoop van uw Renault en kijk wat de beste manier van verkopen is voor u!

U kunt uw Renault verkopen op verschillende manieren. Zo kunt u de verkoop particulier regelen en kunt u op zoek naar de perfecte website om uw Renault te adverteren. Het enige probleem: ruim 5.000 nieuwe occasions die online aangeboden worden.

Hoe zorgt u dat uw Renault opvalt tussen al deze andere auto’s? Dan kunt u ook uw Renault verkopen of inruilen bij een autodealer. Deze manier bespaard u een hoop tijd en u heeft de garantie dat u van uw auto af bent, maar voor welke prijs?

Een autodealer is gericht op het maken van winst en zit niet te wachten op elk model. Het bod dat u krijgt op uw Renault zal niet de werkelijk waarde zijn.

De beste oplossing is natuurlijk: Zo min mogelijk inspanning en een eerlijke prijs. De prijs krijgen die uw Renault waard is en niet minder. Het maakt niet uit of u uw Renault Twingo verkopen wilt of uw Renault Megane verkopen wilt. Een verkoop begint u altijd met het uitzoeken van de waarde van uw wagen.

De autowaarde is belangrijk omdat u hiermee een richtlijn heeft voor wat een eerlijk bedrag is voor uw auto. Door de taxatietool op wijkopenautos.be in te vullen krijgt u een indruk van de waarde. Echter houdt deze uitkomst geen rekening met de huidige staat van uw auto.

Maak via de taxatietool een gratis en vrijblijvende afspraak bij wijkopenautos.be. In de vestiging zullen wij uw auto in 30 minuten taxeren, de waarde die hieruit komt is de werkelijke waarde waarvoor u uw Renault verkopen kunt. Tijd is geld en hoe langer u wacht des te meer uw Renault afschrijft.

4. Zonder problemen uw Renault verkopen bij wijkopenautos.be

Na de gratis taxatie in onze vestiging weet u wat u kunt verwachten als u uw Renault verkopen gaat. Tevens vertellen wij u tijdens deze taxatie wat de mogelijkheden zijn voor uw Renault. Als het interessant is kunt u uw Renault binnen 24 uur verkopen aan ons. Wel zo makkelijk!

De voordelen van uw Renault verkopen aan wijkopenautos.be? Mogelijkheid tot verkoop binnen 24 uur, schrapping en afmelding worden geregeld door wijkopenautos.be en het geld wordt veilig en direct overgemaakt naar uw bank. Maak snel een afspraak en bekijk de opties als u uw Renault verkopen wilt.

Hoe onze klanten onze service beoordelen