Ex lease auto - Wij kijken verder dan de kilometerstand

Het is niet altijd makkelijk om een voormalige lease auto te verkopen. Potentiële kopers staan dikwijls sceptisch tegenover de intensief gebruikte bedrijfswagens.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Toch is dit lang niet altijd terecht: veel lease auto's verkeren ondanks hun hoge kilometerstand nog in zeer goede staat. Hoe kunt u toch de prijs voor uw lease of ex lease auto krijgen die u verdient?

wijkopenautos.be biedt een eenvoudige en efficiënte service, die u een tijdrovende en vruchteloze zoektocht naar de beste prijs bij dealers, auto-opkopers en auto veilingsites bespaart. Auto verkopen wordt bij ons zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Prijsindicatie en taxatie van uw ex leasewagen

ex leasewagen

Doorloop de eenvoudige stappen van onze taxatietool en ontvang direct een eerste prijsindicatie per mail. Het betreft een voorlopig waardeoordeel dat op basis van merk, kilometerstand en bouwjaar van de auto tot stand komt. Zoals gezegd: het gaat hier slechts om een indicatie.

Bij wijkopenautos.be draait het om veel meer dan alleen een paar gegevens. Maak daarom meteen een afspraak met één van onze dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt en laat uw auto door onze experts taxeren. In tegenstelling tot veel auto opkopers, kijken wij wel verder dan alleen de stand van uw kilometerteller.

Onze monteurs onderzoeken niet alleen de staat van de motor, de mate van slijtage en eventueel aanwezige roest aan de buitenkant, maar nemen ook de staat van het interieur van de auto in overweging. Zo vormen zij het meest complete beeld van uw auto en van zijn exacte waarde op dit moment.

Verkoopt u dus een lease auto die nog in een prima staat verkeert? Dan zal het weloverwogen bod van onze experts met zekerheid in uw voordeel uitvallen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor voormalige lease auto's: ook met een huidige lease auto kunt u zonder problemen bij ons terecht. En dat is nog maar het begin.

2. Snelle afhandeling en full-service

Wij begrijpen dat tijd een belangrijke factor is bij de verkoop van lease occasions. Daarom zorgen wij voor een snelle en professionele afhandeling, efficiënt en zonder kopzorgen.

Na het maken van een afspraak op een voor u geschikt tijdstip, heeft u de mogelijkheid om uw oude lease auto al binnen 24 uur aan ons te verkopen. Bij ons is de eerste afspraak vaak meteen de laatste.

Bovendien neemt wijkopenautos.be de afmelding en schrapping van uw auto volledig voor zijn rekening. Een dienst die wij als full-service bedrijf graag en vanzelfsprekend aan u leveren. Daarmee onderscheiden wij ons van andere auto verkoop sites.

Is uw auto geen ex lease auto maar nog gewoon een lease auto? Ook dat is voor ons dus geen probleem: de procedure blijft onveranderd eenvoudig.

Zorg wel van te voren dat u over een machtiging van het bedrijf waar u least beschikt, voordat u naar één van onze vestigingen toekomt. De machtiging moet datum, plaats en een officiële stempel van het bedrijf bevatten en tevens ondertekend zijn door een vertegenwoordiger van het bedrijf.

Neem daarnaast zowel een kopie van uw eigen identiteitskaart of paspoort mee, alsook van de vertegenwoordiger van het bedrijf, dan zorgen wij voor de rest. Bovendien maken wij het geldbedrag nog dezelfde dag naar u over, zodat het na twee werkdagen op uw rekening staat.

Lease auto verkopen? Zorg dat u een machtiging heeft van uw leasebedrijf.

Gratis online taxatie

Alle lease auto's zijn welkom

Bij wijkopenautos.be kopen wij niet alleen de auto's die in goede staat verkeren: alle lease auto's zijn welkom.

Voldoet uw lease of ex lease auto niet meer aan de standaarden van deze tijd? Geen probleem. In plaats van hem voor een minimale opbrengst naar de autodemontage te brengen, inspecteren wij ook deze auto's grondig en weten we hem toch nog op waarde te schatten.

Vraag daarom direct een prijsindicatie op en maak vandaag nog een afspraak met één van onze monteurs. Laat uw auto niet alleen beoordelen op zijn kilometerstand maar zorg dat ook u een goede prijs voor uw auto ontvangt. Verkoop uw auto aan wijkopenautos.be.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

We hebben een goeie beslissing genomen, onze Volvo bij jullie te laten taxeren, en deetalingis vlot verlopen, nogmaals dank, met vriendelijke groeten , een tevreden klant. Lucia
Lucia B. | Temse | Volvo S 40 2004 09.09.2017
vlotte afhandeling, goede prijs, zeer tevreden
NV M. | Herentals | Mercedes-Benz A-Klasse 2013 10.08.2017
vriendelijk, beleefd en vlotte afhandeling en bovenal correcte prijs
Jan V. | Hasselt | Fiat Fiorino 2012 15.07.2015