Dé nummer 1 in snel auto verkopen!

Gemiddeld staan tweedehands auto's ongeveer 6 weken te koop. Met wijkopenautos.be daarentegen bent u al binnen 24 uur van uw wagen af.

Geen advertenties schrijven, geen foto's maken en geen eindeloze onderhandelingen. Dat is het voordeel van wijkopenautos.be: alles wordt gratis en snel afgehandeld.

Voor het snel auto verkopen, vult u nu onze taxatietool in en ontvangt u direct de dagwaarde. Kom met de wagen langs bij één van onze garages in de buurt voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Gaat u akkoord dan kunt u uw auto direct achter laten. Snel auto verkopen doet u bij wijkopenautos.be!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Wat is de snelste manier om uw auto te verkopen?

Auto snel verkopen

Snel auto verkopen bij wijkopenautos.be
U kunt uw auto direct verkopen, geheel gratis en binnen 24 uur. Vandaag auto verkopen en snel auto verkopen zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten staan.

Vul uw auto gegevens in in onze taxatietool om direct de dagwaarde te berekenen. Bevalt het bedrag? Maak dan snel een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een vrijblijvende taxatie.

Afhankelijk van de vestiging en de de tijd, kunt u zelfs de auto vandaag verkopen! Snel auto verkopen is onze specialiteit en dat maken we waar. Binnen 24 uur is de occasion verkocht, zonder gedoe met advertenties op internet en nare onderhandelingen.

De online prijs is een indicatie van de waarde van het voertuig. In dit bedrag zijn bijvoorbeeld extra accessoires en eventuele schade niet meegenomen.

Vandaar dat wij graag de auto direct in onze vestiging zien, zodat onze taxateurs de auto kunnen onderwerpen aan een grondige inspectie. De taxatie is geheel gratis, vrijblijvend én duurt slechts een half uur.

Gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we u een eerlijk en marktconform bod. U kunt de auto direct verkopen als ons bod u bevalt.

Bovendien regelen wij gratis de vrijwaring en maken wij het bedrag direct over naar uw bankrekening. Uw auto simpel en snel verkopen, doet u bij wijkopenautos.be!

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar wijkopenautos.be is de snelste manier om uw auto te verkopen. Dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Bij wijkopenautos.be heeft u binnen 24 uur gegarandeerd een bod op uw auto.

Hoe zit het dan met andere autoverkoop methoden?

Auto snel verkopen via internet

Voordat u via internet een advertentie hebt geplaatst en op de eerste reacties wacht, kunt u al gauw een paar dagen verder zijn. Zonder de garantie dat het bod een serieus bod is.

Tel daar nog een paar dagen extra bij op voor de proefrit, de prijsonderhandelingen en de overschrijving op het postkantoor en u bent al minimaal een week verder. Dit is dan het het meest positieve scenario.

In de praktijk staan auto's gemiddeld 6 weken online. U betaalt dan ook voor een advertentie voor 6 weken. Het grote tegenargument is dat u de prijs zelf bepaalt. Dit is slechts ten dele waar, aangezien anderen op uw auto bieden, mits deze goed in de autoverkoop markt ligt.

Vertraging in auto verkoop proces
Wachten op reactie autoverkoop advertentie
Prijsonderhandelingen
Afspraak maken
Proefrit
Auto overschrijven postkantoor

Auto direct verkopen aan dealer

Ook uw auto inruilen is niet heel veel sneller. U hebt weliswaar meer zekerheid in de verkoop, maar allereerst gaat het ook niet per definitie om het verkopen van uw auto, maar het vinden van de nieuwe. En daar gaat tijd in zitten, snel een auto kopen doet u ook niet zomaar.

Een voorwaarde van de auto die u direct koopt is dat de dealer uw oude auto overneemt. Wat de auto waard is, moet ook de dealer in kunnen schatten.

Op basis van de APK geldigheid, de onderhoudshistorie en de kilometerstand kan de dealer een inschatting maken, maar wat de auto écht waard is, is lastig en alleen direct met het blote oog te zien. Dus bent u niet alleen afhankelijk van wat de dealer voor uw occasion geeft, maar ook of u de juiste auto weet te vinden.

Vertraging in particulier auto verkoop proces
De juiste autobedrijven vinden
Keuzes opstellen
Proefritten organiseren
Inruilwaarde onderhandelingen
Afleverbeurt en keuring nieuwe auto

2. Auto snel verkopen in 3 stappen

Gratis online taxatie

U kunt uw auto snel verkopen bij wijkopenautos.be, zoveel is wel duidelijk. Maar hoe werkt het direct auto verkopen? Volg deze 3 stappen om vandaag uw auto te verkopen:

  • Vul het merk, model en bouwjaar in bij onze online taxatietool. U ontvangt direct de dagwaarde van het voertuig. Dit is een snelle verkoopprijs indicatie van wat de auto waard is.
  • Maak snel een afspraak, online bij een vestiging bij u in de buurt. Wij zijn 6 dagen per week geopend, ook in het weekend!
  • Breng de auto direct langs voor de taxatie, als het u uitkomt binnen 24 uur! Het voertuig wordt volledig geïnspecteerd door onze experts en wij maken een testrit met de occasion. Gebaseerd op de taxatie doen wij u meteen ons beste bod. Accepteert u ons bod? Gefeliciteerd! Uw auto direct verkocht!

Wij maken direct het bedrag over op uw bankrekening. Bent u het niet eens met onze beste prijs? Dan is de taxatie nog altijd gratis en vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.

U krijgt 5 dagen de tijd om erover na te denken en alsnog uw auto direct te verkopen aan ons. Uw auto vandaag verkopen? Geen probleem bij wijkopenautos.be!

Waarom uw auto vandaag verkopen aan wijkopenautos.be?

U heeft besloten uw auto snel te willen verkopen, maar waarom zou u dan voor wijkopenautos.be kiezen? Zoals u van onze tevreden klanten kunt lezen, is snelheid ons grootste voordeel. Als u snel auto verkopen wil (het liefst vandaag nog), gaat u naar wijkopenautos.be.

Naast een objectieve marktwaardige prijs die u direct voor uw auto krijgt, zetten wij dag in en dag uit nieuwe records neer voor auto's die we zo snel mogelijk in kunnen kopen.

Wij regelen direct de vrijwaring, maken het geld meteen over na verkoop. Met meer dan 1.000.000 gekochte auto's in Europa hebben wij genoeg ervaring. Zo kunt u iedere auto snel verkopen!

  • Snel auto verkopen, binnen 24 uur
  • Ontvang een gratis en vrijblijvend bod
  • Jaren ervaring in het kopen van auto's
  • Eerlijk bod en marktwaardige prijs
  • Geld wordt direct overgemaakt

Auto vandaag verkopen?

Besloten dat u uw auto vandaag verkopen wil? Als u de auto snel verkopen wil, loopt u het risico dat u de beste prijs misloopt. U wilt natuurlijk niet de wagen enkele weken later voor dubbel uw verkoopbedrag te koop zien staan bij de dealers of autoverkoopservice waaraan u het voertuig snel verkocht hebt.

Daarom is het belangrijk het voertuig eerst te laten taxeren voordat u de auto vandaag verkopen gaat. De taxatie door een autodealer of autoverkoopservices is niet vrijblijvend. U zit daarna vaak aan het bod vast óf u moet voor de taxatie betalen. Zonde, zeker als het bod niet is wat u verwacht had.

wijkopenautos.be taxeert uw wagen geheel gratis én vrijblijvend. Een online taxatie is snel gedaan door uw gegevens in te vullen in onze taxatietool hierboven. Dan ontvangt u direct een indicatie van de autowaarde. Natuurlijk gaat het hier om een schatting en heeft er nog geen expert naar het voertuig gekeken.

Breng voor het snel auto verkopen voor de hoogste prijs direct de wagen langs bij een van onze vestigingen. Onze experts daar een testrit maken en een volledige inspectie uitvoeren. Wie weet bevalt ons bod en gaat u diezelfde dag de auto direct verkopen aan wijkopenautos.be!

Gratis uw auto snel verkopen? Bij wijkopenautos.be kunt u uw auto verkopen binnen 24 uur. Waar wacht u nog op?

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Service rapide,professionnel
Muriel J. | Mons | BMW 5er, 2011 07.12.2017
Vriendelijk personeel, zeer goede service en zeer snelle verkoop. Zeker de moeite waard!!!
Cindy D. | Mechelen | Volkswagen Passat, 2008 08.07.2017
binnen 30min was alles klaar, vriendelijke service
Andrei V. | Antwerpen | Citroen Jumper, 2001 28.06.2015