Uw Volvo verkopen, maar dan zorgeloos

Bent u op zoek naar de juiste plek om uw Volvo te verkopen? Dan bent u zojuist naar de goede plek gekomen. Wij kopen elke auto, dus ook uw Volvo.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Volvo is geen alledaags merk, maar een merk met dromen. Met het oog op het milieu en innovatie wil het merk dan ook dat 50% van de verkopen in 2025 volledig elektrisch zijn.

Dus zoekt u de juiste Volvo koper? Uw tweedehands Volvo verkopen begint bij het bepalen van de waarde. Kom voor een eerlijke waardebepaling en een zorgeloze Volvo verkoop eerst naar wijkopenautos.be.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Hoe gaat u uw tweedehands Volvo verkopen?

Tweedehands Volvo verkopen

Volvo, een veilig en strak merk dat prima in de markt ligt. Uw Volvo verkopen moet met wat tijd en aandacht geen probleem zijn. Maar er zijn wat punten die de verkoop misschien kunnen dwarsbomen.

Zo is online uw tweedehands Volvo verkopen een optie. U zoekt een zoekertjessite, betaalt de advertentiekosten en wacht af. Maar met dagelijks ongeveer 5.000 Volvo occasions die online komen maakt het de verkoop niet sneller.

Uw Volvo verkopen voor export? De export van auto’s gaat goed in België en daarnaast staat Volvo wel in de top 10 van bijvoorbeeld Nederlandse automerken. Ook zijn auto’s daar een stuk prijziger door de BPM. Uw auto over de grens verkopen kan dus een leuk bedrag opleveren. Maar bij export komt weer een hoop werk kijken.

Ook kunt u uw tweedehands Volvo verkopen of inruilen bij een autodealer. De dealer zal vaak niet het bedrag geven wat uw auto écht waard is, maar aan de andere kant bent u er wel direct van af. Net als de verkoop aan een auto-opkoper of verkoop op een autoveiling.

Of u nu uw Volvo 940 of Volvo S60 verkopen wilt. Of misschien wel een S40 voor de deur hebt staan en deze oude Volvo verkopen wilt. Het kan allemaal. Waar u mee begint voordat u uw Volvo verkopen kunt, is het doen van een waardebepaling auto.

Doe een schatting van de waarde van uw Volvo op de website van wijkopenautos.be door middel van het invullen van de taxatietool. De uitkomst van deze tool laat de waarde zien van uw Volvo occasion zonder rekening te houden met de huidige staat.

Nadat u deze richtlijn heeft gekregen kunt u een afspraak maken voor een gratis taxatie in de vestiging.

Kies voor een betrouwbare en zorgeloze verkoop bij wijkopenautos.be:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie in de vestiging
 • Bod op basis van de marktwaarde
 • Afspraak en verkoop mogelijk binnen 24 uur
 • Veilige overdracht van geld naar uw bankrekening
 • Overname van administratieve afhandeling
 • U kunt niet alleen uw occasion Volvo verkopen, maar wij kopen elke auto

2. Uw Volvo verkopen? Geen probleem met deze modellen

Het Zweedse automerk Volvo is opgericht in 1926. Niet begonnen met de verkoop van auto’s, net zoals vele automerken in deze tijd, maar begonnen als kogellager fabrikant.

De naam Volvo komt van volvere, dat is Latijns voor ‘ik rol’. En niet alleen de kogellagers rolde van de band maar ook de auto’s en andere voertuigen die later in productie gingen.

Safety first: Volvo heeft een aantal belangrijke veiligheids innovaties op naam staan. De driepuntsgordel, die wij allemaal in onze auto’s hebben? In 1959 uitgevonden door Nils Bohlin, een van Volvo’s ingenieurs.

Deze innovatie is de is een doorbraak in de geschiedenis van de auto. De overlevingskans bij het dragen van de gordel is 50% meer dan zonder. Daarnaast behaald elk huidig model 5 sterren in de EuroNCAP test.

Nu komt het moment dat u uw Volvo verkopen gaat. De wagen die u hoogstwaarschijnlijk veilig naar uw werk heeft gebracht en uw familie heeft vervoerd. Koopt u hierna weer een Volvo of gaat u dit keer voor een ander merk?

2018

 • Verkoopcijfers België: 20.155
 • Marktaandeel België: 3,7%
 • Verkoopcijfers Europa: 317.838

2017

 • Verkoopcijfers België: 18.024
 • Marktaandeel België: 3,32%
 • Verkoopcijfers Europa: 283.496

2016

 • Verkoopcijfers België: 18.611
 • Marktaandeel België: 3,46%
 • Verkoopcijfers Europa: 254.057

In België komt Volvo helaas niet voor in de top 10 van meest populaire automerken. Het Zweedse automerk staat op de 13e plaats, maar er is wel een stijgende lijn te zien in verkopen en wereldwijd heeft Volvo top verkopen gehaald.

Top 5 Volvo occasions

Volvo heeft een goede naam als het gaat om veiligheid en kwaliteit. Hieronder vindt u onze top 5 Volvo modellen. Dit zijn huidige modellen die Volvo in de verkoop heeft.

Heeft u een van de onderstaande modellen? Dan heeft u geluk als u uw Volvo verkopen wilt!

Volvo V40

De Volvo V40, een sportieve hatchback waarbij veiligheid natuurlijk vooraan staat. Zo heeft dit exemplaar de functie City Safety. Een co-piloot die zo nodig ingrijpt om aanrijdingen te voorkomen of verminderen. Deze co-piloot herkent onder andere automatisch andere voertuigen, personen en grote dieren.

Ook heeft de auto Park Assist, Adaptive Cruise Control, Cross Traffic Alert en Volvo On Call, wat het rijden in deze wagen nog aangenamer maakt. Volvo On Call is uw persoonlijke assistent en deze geeft zelfs automatisch aan hulpdiensten door waar u bent als u bij een ongeluk betrokken raakt. Handig he?

En de auto is uitgerust met een voetgangersairbag. Bij aanrijding bedekt een airbag de motorkap en A-stijl van de wagen om zo het letsel voor de voetganger of fietser te verminderen!

Volvo V60

De Volvo V60 is de perfecte gezinsauto door de ruimte (5 zitplaatsen) en is ook als hybride stationwagon leverbaar. In de bagageruimte past een volume van wel 529 l. en het volume is uit te breiden naar 1364 l.

Heeft u uw handen vol met tassen en wilt u gebruik maken van deze ruimte? Geen probleem: Met de Keyless Drive opent u de achterklep met een simpele beweging met uw voet onder de bumper.

Hou iedereen de auto veilig met City Safety en Lane Keeping Aid, waarbij stuur- en remassistentie ingrijpt als uw voertuig van de weg dreigt te raken. Mocht u toch van de weg raken, is de auto ook uitgerust met Run-off Road. Dit is een speciale constructie in de voorstoel die klappen absorberen.

Moeiteloos parkeren, moeiteloos rijden. De Volvo V60 heeft alle snufjes die het rijden veiliger en aangenamer maken: Pilot Assist werkt als uw co-piloot en Park Assist helpt u uw auto in de kleinste plekken manoeuvreren.

Gratis online taxatie

Volvo XC60

Volvo XC60

Een innovatieve SUV met indrukwekkend vermogen en hoog comfort. Dat moet wel World Car of the Year 2018 en in eigen land Executive Car of the Year zijn. En dat is het ook. In deze SUV rijdt u als een koning.

De Volvo XC60 biedt de bestuurder Drive Modes die uw rijervaring aanpast aan uw wensen. Daarnaast kan de auto worden uitgerust met een luchtvering, deze houdt de auto altijd op dezelfde hoogte waardoor hobbels in de weg nauwelijk voelbaar zijn.

Naast gemak is deze krachtpatser ook heel zuinig. U kunt de T8 Twin Engine aanpassen aan uw wensen. Zo rijdt u met de Pure Mode zonder uitstoot.

In deze Volvo bent u altijd verbonden en hij bezit ook tal van functies die het rijden veiliger maken: Pilot Assist, Park Assist en een 360º camera die u al het zicht biedt wat u nodig hebt bij parkeren.

Volvo XC40

Volvo valt in de prijzen want de Volvo XC40 is bekroond met Auto van het Jaar 2018 en in België zelf is hij bekroond met Lease Car of the Year!

De Volvo XC40 is een van de kleine SUV modellen met een groot zicht. De SUV heeft een verhoogde zitpositie die u het zicht geeft dat u nodig heeft.

Daarnaast is de Volvo XC40 uitgerust met alle functies die het autorijden leuker, makkelijker en nog veiliger maken. Zoals we gewend zijn van Volvo.

Modellen van Volvo zoals de XC40 die uitgerust zijn met Volvo On Call, kunt u delen zonder een sleutel nodig te hebben. Er kan toegang worden gegeven tot het voertuig via de app.

Pakjes laten bezorgen in uw auto? Ook iets waar u misschien niet bij stilstaat hoe handig dit is. Registreer u voor In-Car Delivery en laat pakketten in uw kofferbak leveren! Zo hoeft u nooit meer thuis te zijn om iets aan te nemen.

Volvo V90

De Volvo V90 is een auto gemaakt voor gemak. Hij zit vol handige opberg plekken en een ruimte onder de vloer die afsluitbaar is en waar u spullen uit zicht op kan bergen.

Nog niet genoeg ruimte? Dan kunt u ook gebruik maken van de bagageruimte van 560 l. U past deze wagen precies aan op uw rijstijl, rij in All Wheel Drive of kies voor de Hybrid mode.

Rijden met de auto’s van Volvo is geen probleem, met alle hulp die de auto biedt komt hij dicht bij semi-autonoom rijden. Een krachtige stationwagen perfect voor het hele gezin of als zakelijke auto.

3. Snel uw Volvo verkopen bij wijkopenautos.be

Nadat u in de vestiging bent gekomen voor gratis taxatie weet u wat u kunt krijgen als u uw tweedehands Volvo verkopen gaat.

Is het interessant dan heeft u uw Volvo binnen 24 uur aan ons verkocht. Maar dat bepalen wij niet, dat bepaalt u. Uw Volvo XC40 verkopen doet u binnen een dag, net als elke ander model.

Heeft u een schade Volvo? Of eentje met een lopende financiering? Wij weten altijd een koper te vinden voor uw auto in ons netwerk van erkende handelaren. Een kapotte Volvo verkopen is lastig en levert hier weinig op, maar binnen ons netwerk vinden wij voor elke auto de beste prijs.

De voordelen van verkopen bij wijkopenautos.be? De mogelijkheid om binnen 24 uur uw Volvo te verkopen, papierwerk wordt geregeld en het geld dezelfde dag over gemaakt. Maak nu een afspraak bij wijkopenautos.be en ervaar zelf met welk gemak u uw tweedehands Volvo verkopen kunt.