Autoverkoopservice - Welke opties zijn er?

U kunt gebruik maken van een autoverkoopservice uw auto te verkopen. auto te verkopen. Welk bedrijf past bij u?

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Veel tijd en zin om de verkoop zelf te regelen? Of wilt u uw auto snel verkopen zonder gedoe? Er zijn veel methoden!

Met de auto verkoop service van wijkopenautos.be verkoopt iedereen zijn of haar auto binnen 24 uur. Hiervoor vult u de gratis taxatietool op onze website in en maakt u een afspraak bij een van onze vestigingen.

In de vestiging krijgt u ons bod en nemen wij bij verkoop ook alle administratie van u over! Zo makkelijk kan uw auto verkopen zijn!

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Welke autoverkoopservices zijn er?

Auto verkoop service

Er zijn veel manieren om uw auto te verkopen. Wat de beste methode is? Dat hangt helemaal van u af. Stel uzelf eerst enkele vragen over hoe u uw auto wilt verkopen.

Wil u uw auto zo snel mogelijk verkopen en gaat u akkoord met een lager rendement of vindt u het niet erg om lang te onderhandelen en uiteindelijk een betere prijs voor uw auto te krijgen?

Wanneer u uw auto zo snel mogelijk wilt verkopen dan kunt u overwegen om gebruik te maken van de autoverkoopservice bij een dealer. Dit is een snelle manier om uw auto te verkopen.

U moet er rekening mee houden dat een autodealer commercieel is ingesteld. Een dealer wil verdienen aan de onderhandelingen en daarom krijgt u vaak niet de beste prijs voor uw auto.

Vindt u het geen probleem om veel tijd te besteden aan het verkopen van uw auto? Dan kunnen online zoekertjessites werken. U moet dan rekening houden met veel onderhandelingen over de prijs en het organiseren van proefritten.

De manier hoe u uw auto wilt verkopen is dus helemaal aan u. wijkopenautos.be zet de mogelijkheden voor u op een rij.

wijkopenautos.be

 • Auto verkoop gegarandeerd
 • Binnen één dag verkocht
 • Gratis professionele taxatie
 • Direct geld overmaken
 • Geen onderhandelingsruimte
 • Geen bijkomende kosten

Advertentie sites

 • Geen gegarandeerde auto verkoop
 • Gemiddelde verkoop na 6 weken
 • Geen gratis professionele taxatie
 • Geld vaak niet direct overgemaakt
 • Onderhandelingsruimte
 • Bijkomende kosten

Auto verkoop sites

 • Auto verkoop gegarandeerd
 • Binnen één dag verkocht
 • Geen gratis professionele taxatie
 • Geld vaak niet direct over gemaakt
 • Geen onderhandelingsruimte
 • Bijkomende kosten

2. Hoe werken de verschillende autoverkoopservices?

Auto verkopen advertentie

Het verkopen van uw auto via de hiervoor genoemde platformen gebeurt op verschillende manieren. Om uw auto te verkopen via een auto verkoopsite voert u alle gegevens in over uw auto. U maakt en complete advertentie met alle belangrijke informatie.

Ook moet u het chassisnummer tegenwoordig vaak invoeren op sites voor zoekertjes. Het chassisnummer wordt niet op de website geplaatst het is slechts om een aantal gegevens over uw auto op te zoeken.

Het betalen voor advertenties geeft geen garantie om uw auto te verkopen. Wanneer particulieren langskomen om een proefrit te maken is de kans groot dat zij zullen onderhandelen over de prijs.

Gratis online taxatie

3. De beste autoverkoopservice bij wijkopenautos.be

Bij veel autoverkoopservices betaalt u een commissie aan de verkopende tussenpartij of betaalt u voor de advertenties om uw auto onder de aandacht te brengen.

Daarnaast kunt u bij advertenties rekenen op veel afspraken met mensen die proefritten willen maken. Uw auto verkopen vergt dus tijd, geld en het is niet altijd zeker of u uw auto daadwerkelijk verkoopt.

wijkopenautos.be doet dat anders. Wanneer u uw auto graag snel wilt verkopen, geen geld wilt uitgeven en de beste prijs voor uw auto wilt ontvangen dan verkoopt u uw auto via onze auto verkoop service. Wij werken niet met advertenties waarvoor u moet betalen of een commissie wanneer u uw auto via ons verkoopt.

Elke auto verkoop service om uw voertuig te verkopen is bij ons 100% gratis en u hoeft dus niet bang te zijn voor bijkomende of verborgen kosten.

Wij hebben een taxatie service voor iedere auto waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik van kunt maken. Dit werkt op basis van een dagwaarde berekening via onze website. Het enige wat u doet is het merk, model en bouwjaar van uw auto en uw e-mailadres invullen. Wij calculeren de waarde van uw auto op basis van de gegevens die bekend zijn.

Na het ontvangen van de dagwaarde van uw auto maakt u direct een afspraak bij een van onze vestigingen. Hier wordt u ontvangen door een van onze medewerkers en wordt er meteen een professionele waardebepaling van uw auto gedaan.

Afspraak maken?

 • Vul de taxatietool in en maak direct een afspraak
 • Kom naar een vestiging in uw buurt en ontvang een kosteloze taxatie van 30 minuten
 • Accepteert u ons gegarandeerde bod? Dan is uw auto dezelfde dag nog verkocht!
 • Wij regelen de schrapping van uw auto helemaal gratis

Tijdens deze waardebepaling houden we ook rekening met de staat van de auto. Hoewel de kosten voor het uitvoeren van deze waardebepaling bij andere bedrijven flink kunnen oplopen is ook deze auto verkoopservice bij wijkopenautos.be geheel gratis en vrijblijvend. U krijgt van ons direct een bod op uw auto.

Zo snel kan het verkopen van uw auto gaan! Besluit u uiteindelijk om uw auto niet te verkopen? Dan zit u bij ons nergens aan vast en brengen wij geen kosten in rekening. Kom dus gerust eens langs bij een van onze vestigingen.

Maak vandaag nog een afspraak bij het nummer 1 auto inkoop bedrijf! Wij zijn vanaf het eerste contact tot de verkoop uw partner.