Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Antwerpen – Gent – Brussel - Brugge

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

078 - 484 070

  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Waarom uw auto inruilen?

auto inruilen

Bij de aanschaf van een nieuwe auto zal een verkoper u altijd vragen: Wilt u een auto inruilen? Dat kunt u natuurlijk doen. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om uw auto eerst te verkopen voor u een nieuwe aanschaft? Er zijn genoeg andere manieren om van uw auto af te komen, bij wijkopenautos.be bijvoorbeeld. Wijkopenautos.be koopt elke auto, ongeacht merk, bouwjaar en staat. Kom daarom uw auto verkopen aan wijkopenautos.be, voordat u op zoek gaat naar een nieuwe. Dan kunt u met een gerust hard op zoek naar zijn vervanger, zonder onnodige kosten te maken met uw huidige auto. Dan weet u in ieder geval wat voor bedrag u mag verwachten bij de inruil van uw auto.

Onder onze service valt:

  • Auto inruilen zonder autokeuring
  • Taxatie op verschillende locaties
  • Eerlijke prijs
  • Financieringsservice
  • Gratis afmelding

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De service in de werkplaats was zo goed dat ik besloot mijn auto aan jullie te verkopen. De afgesproken prijs zag ik snel op mijn rekening verschijnen, een aanrader dus. (Marcel B.)

De afronding van de verkoop was gemakkelijk en snel. Ik hoefde geen administratie meer te regelen en dat vond ik met name heel goed geregeld. Binnen 48 uur was alles rond! (Henk van der W.)
Toyota Aygo, BJ 2006
Toyota Aygo, BJ 2006
Ford Galaxy, BJ 1998
Ford Galaxy, BJ 1998
VW Passat, BJ 2002
VW Passat, BJ 2002
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
Beoordelingen van klanten
Rica K.

Afwikkeling verliep zeer professioneel en zonder de arrogantie van een gebruikelijke autohandelaar. De verkoopsprijs voldeed aan mijn verwachtingen en ik kan dan ook niets anders doen dan dit bedrijf aanbevelen. Zeker wanneer je snel een auto wil verkopen.

Bas K.

De medewerkers in de vestiging waren erg goed gEénformeerd en behulpzaam. Het nette opteden en de afhandeling heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren.

Kan ik een auto bij wijkopenautos inruilen?

Het is zeker mogelijk om uw auto aan ons te verkopen, maar u kunt uw auto niet inruilen. Wij kunnen het bedrag niet gebruiken om te verrekenen met een nieuw voertuig. Wij kopen alleen auto's in van particulieren, dus wij verkopen geen auto's. Eigenlijk kunt u bij ons alleen uw auto inruilen voor geld, wat natuurlijk ook wel fijn is. Dan kunt u het geldbedrag achteruit zetten en bewaren tot u tegen een nieuwe auto aan loopt. Zo maakt u met uw huidige auto geen overbodige kosten meer en blijft er meer geld over voor uw nieuwe aanwinst. Als u toch besluit de auto in te ruilen doet u er verstandig aan om te weten wat de auto waard is. Het verkopen van een auto is nogal een vak apart, zeker op de particuliere markt.

U moet de koper precies in kunnen lichten wat de staat van het voertuig is, u heeft een zogenaamde meldingsplicht. Daarnaast kan een advertentie op een particuliere verkoopsite zeer schommelende biedingen of ongure types opleveren. Het kan daarom verstandiger zijn om een betrouwbare partner te kiezen voor de verkoop van uw auto. Wij nemen u dit werk graag uit handen en rekenen hier geen extra kosten voor. Bij ons kunt u gegarandeerd binnen 48 uur uw auto laten taxeren.

Voor welk bedrag kan ik mijn auto verkopen?

U wilt misschien uw auto gaan inruilen? Dan doet u er verstandig aan om te weten wat de waarde is. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Om te beginnen spelen het merk en het model een grote rol, maar ook de kilometerstand, de cilinderinhoud, de eventuele opties en andere factoren worden meegenomen in deze berekening. Om dit bedrag zelf te berekenen moet je kennis van zaken hebben, of iemand inschakelen die hierin gespecialiseerd is. Op wijkopenautos.be staat een taxatietool die aan de hand van de voertuiggegevens en de technische gegevens een richtprijs geeft om de verkoper alvast een idee te geven van de waarde. Vervolgens bieden we de mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak in onze werkplaats te maken voor een professionele taxatie. U kunt ons iedere auto verkopen, maar daarvoor moeten wij wel eerst de auto taxeren. Laat een nauwkeurige berekening van de dagwaarde auto maken door onze erkende taxateur. Tijdens deze waardebepaling auto berekent onze taxateur de verkoopwaarde auto. Dit is een noodzakelijke stap voor auto inkoop door wijkopenautos.be.

Onze taxateur kijkt uw voertuig dan helemaal na en zet alle belangrijke punten op een rijtje. Aansluitend doet hij ons definitieve aankoopbod. Daarna is het aan u wat u besluit. Gaat u de auto inruilen? Of laat u de auto meteen bij ons achter? In het laatste geval zorgen wij binnen 24 uur dat de schrapping geregeld wordt, u afgemeld bent bij de verzekering en het voertuig simpelweg niet meer op uw naam staat. Gaat u toch de auto elders inruilen en was onze taxatie slechts een richtlijn voor u? Geen probleem. Wij bieden onze diensten geheel vrijblijvend aan, dus ook als u afziet van de verkoop worden de kosten niet aan u doorberekend.
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: